-
سلام و ممنونم از همه ی زحماتتون .لطفا جزوه های شیمی فیلم ۹۴-۹۵-۹۶جناب استاد صنیعی را قرار بدید.در فیلم تاکید میکننددانلود کنیم .اماجزوه ها ی این درس نیست .باز هم ممنونم
-
سلام و ممنونم از همه ی زحماتتون .لطفا جزوه های شیمی فیلم ۹۴-۹۵-۹۶جناب استاد صنیعی را قرار بدید.در فیلم تاکید میکننددانلود کنیم .اماجزوه ها ی این درس نیست .باز هم ممنونم
-
-
ممنونم از توجهتون . این کار را انجام میدم . بقیه چزوه ها را دانلود میکنم اما pdfدرس جدید نیامده روی سایت
-
ممنونم از توجهتون . این کار را انجام میدم . بقیه چزوه ها را دانلود میکنم اما pdfدرس جدید نیامده روی سایت
taherif91 در جزوه شیمی اقای صنیعی گفته است:
وظیفه است.خب باید از ادمین بخواهید جزوه های جدیدشون را بگذارند.
-
دو بار تقاضا داشتم .ان شالله زودتر قراربدن.ممنونم .پاینده باشید
-
وظیفه است.خب باید از ادمین بخواهید جزوه های جدیدشون را بگذارند.
@milish دوستت عزیز اینجا باید از ادمین تقاضا کنم ؟ یا محل خاصی داره تو سایت .ببخشید من تازه امدم خیلی اشنا نیستم با سایت
-
@milish دوستت عزیز اینجا باید از ادمین تقاضا کنم ؟ یا محل خاصی داره تو سایت .ببخشید من تازه امدم خیلی اشنا نیستم با سایت
تاپیک بزنید درخواست بدید که جزوه های جدید بگذارند.
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۷، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهtaherif91 سلام دوست عزیز
حقیقتا ما در گذاشتن جزوات دخیل نیستیم. اگه جزوه ای در اختیار آلاء بزارن مطمئنا قرار داده میشه. -
taherif91 سلام دوست عزیز
حقیقتا ما در گذاشتن جزوات دخیل نیستیم. اگه جزوه ای در اختیار آلاء بزارن مطمئنا قرار داده میشه.mohammadhassan زنده باشید.
-
سلام تدریس آقای صنیعی برای پایه یازدهم ادامه اش از کی شروع میشه ممنون میشم پاسخ بدید
-
taherif91 آره منم هرچی گشتم نبود جزوه این قسمتا
پیدا کردی ب منم بگو
-
نوشتهشده در ۱۸ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام میشه لطفا تستای ترمودینامیک استاد صنیعی رو بذارین؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@a-anooshe
سلام دوستان من هم دنبال تستهای ترمودینامیک آقای صنیعی بودم که در جلسه 94 و بعد از آن حل میکنند ولی پیدا نکردم لطفا اگر کسی پیدا کرده به منم بده ممنون -
جزوه اقای صنیعی رو از کجا میتونم دانلود کنم ؟؟