Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. آزمون
  3. گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن
بانک تست منتا (عمومی)
فاطمشونف
سلام دوستان کنکوری خودم خوبین ؟ خوشین؟ خانواده خوبن؟ سلام برسون میگم که اگه شما بانک تست منتا رو (سوالای ازموای ازمایشی بصورت مبحثی) سوالای عمومی اش رو اگه داشتین برام بفرستین لینک اش رو .......جو مادرت همیاری کید م اختصاصیا رو دارم اکه خواستی براتو میفرستم مرسی از همه
آزمون
وسایلی که باید ببریم…
K
سلام، ببینین جز اینا دیگه چی لازمه مواد قندی ساعت ساده کارت و سنجاق کارت ملی مداد ها یا اتود تراش پاکن @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @تجربیا
آزمون
ساعت شروع فرایند...
Sama_nehS
سلام شروع فرایند آزمون کنکور ساعت 8 است و 7:۳۰ داوطلبان باید در حوزه ازمون حاضر باشن من اولش که کارت ورود جلسه ام رو نگاه کردم ۷:۳۰ زده بود شروع فرایند رو اما صبحش وقتی دوستام گفتن براشون ۸ زده رفتم چک کردم مال منم ۸ شده بود اونایی که براشون ۷:۳۰ زده الان اگه برن چک کنن میبینن که عوض شده(به احتمال ۹۰٪) چرا؟! چون سنجش!! همینجوری گفتم گفته باشم:)
آزمون
مهم و فوری
Anzw 18A
بچههههههههههه هاااااااااااااااااااااا کسی امروز سنجش داده؟ خیلی مهمه اگه آره میشه بگین:)؟ pdf سوالاتش رو میخوام @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا
آزمون
نظر سنجی برای امتحان نهایی
M AmiriM
سلام من ی ذره برای خرید یا دانلود \ی دی اف برای امتحان نهایی یازدهم موندم به نظرتون کدوم عالیه ؟؟ فرمول بیست سوالات شاد ماجرای منو درسام سیر تا \یاز و .....................
آزمون
آزمونای منطبق با بودجه قلمچی
م
سلام. خب هممون بر اهمیت ازمون دادن واقفیم.. این تاپیکو زدم تا هرکی هر چقدر میتونه ازمونای منطبق با بودجه بندی قلمچیو از هر موسسه و هر سالی (دیگه 99 یا 1400 به قبل نه ) با جواب بزاره تا هممون بهره ببریم.. لطفا اگه جزو کسایی هستین که میخواین از آزمونایی که ان شاء الله در اینده قرار داده میشه استفاده کنین لطفا خودتونم اینجا فعالیت کنین و ازمون بزارین:) درمورد بودجه بندی قلمچیم والا مطمئنا شاید نشه ازمونیو پیدا کرد که دقیقا بودجش مثل قلمچی پیش رو باشه ولی همینکه تا حد زیادی شبیهش باشه تا بشه استفاده کرد عالیه و اگه میشه وقتی ازمونو قرار دادین اسم موسسه و تاریخ ازمون قلمچی که باهاش هماهنگه رو بنویسین خیلی خوب میشه. و بازم میگم که لطفا همکاری کنین.. ممنون @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 تگ ویژه @kosar-ab
آزمون
جمعبندی نیمسال اول دوازدهم
م
سلام. من به تلگرام دسترسی ندارم. میشه ازمون جمعبندی نیمسال اول دوازدهم برای موسسه های قلمچی، گزینه دو، ماز، سنجش و ... (هر موسسه ای که میتونین) برای امسال (اگه تا الان برگزار شده) و یا پارسالو با جواب بفرستین. ممنون @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @دوازدهم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
آزمون
بودجه بندی ماز (یکم فوری:) )
م
سلام. میشه بودجه بندی ازمون ماز امروزو بفرستین؟ (اصلا سالانه رو بفرستین چه بهتر.. برای دوازدهم تجربی) @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
آزمون
شیمی
_..Parisa__
سلام من در آزمون ها برای شیمی خیلی با مشکل زمان روبه رو هستم و در صد های خوبی هم ندارم و منفی زیاد میزنم جوری که اصلا به سوالات محاسباتی و حتی همه مفاهیم و حفظیات هم نمیرسم با این که وقت زیادی رو به خوندن شیمی اختصاص میدم . ممنون میشم اگر کسی راهکاری داره بگه
آزمون
آزمون آزمایشی
Maedeh_84M
سلام کسی از قیمت های تقریبی آزمون های آزمایشی خبر داره؟ حوالی چه قیمتی هستن؟؟
آزمون
دیدن نتایج(درصد ها) کنکور تیر
Baby-_-YoodaB
سلام میتونم درصد های دی رو ببینم ولی سایت دیدن درصد های تیر برام باز نمیشه، فقط من اینطورم؟ لازمه از یکی از درصدام مطلع بشم. @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @ریاضیا @تجربیا
آزمون
کارنامه قلمچی کی میاد
م
سلام. امروز اولین بار بود که آزمون قلمچی دادم و خب سر جلسه که رفتم تو هیچ کلاسی اسمم نبود و تهشم یه پاسخبرگ خالی به من (و چند نفر دیگه که اوناهم اسمشون نبود) دادن و من مشخصاتمو رو پاسخبرگ نوشتم و ازمونمو دادم. الانم که هنوز کارنامم نیومده میگه تاریخ ازمونی موجو نمیباشد. معمولا تا ساعت چند کارنامه میاد؟ نکنه اصن بهم کارنامه ندن... @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
آزمون
مباحث جا مونده آزمونها
Pr.Gh.irP
سلام بچه ها یه سوال دارم مثلا فرض کنید بودجه بندی آزمون فلان x , y , z بوده حالا خیلی اوقات پیش میاد مثلا نصف بودجه بندی y و بودجه بندی x باقی میمونه و آزمون هم میگذره و درگیر بودجه بندی آزمون های بعدی میشیم این بودجه بندیو چجوری براش برنامه میریختید ؟ چون کلا این حرف نشدنیه که کل مباحث بودجه بندیو کامل تست بزنی تمرین کنی تکرار کنی به هر حال اصلا وقت نمی‌ذاره محدوده
آزمون
🔴کمک🙏 برنامه راهبردی پارسال
Amaryllis HeshmatiA
خیلی توی سایتها گشتم ، حتی توی سایت قلم چی هم گشتم ولی برنامه راهبردی آزمون قلم چی تابستون پارسال رو پیدا نکردم ، لطفا کمک کنید خیلی لازم دارم .
آزمون
آزمون سنجش
Fatemeh iranmaneshF
سلام دوستان کسی برای آزمون 26 سنجش ثبت نام کرده؟ می‌دونه کی کارت ورود به جلسه میاد؟
آزمون
آزمونهای جمعبندی 🤩
چیچکچ
سلام سلام به همه کنکوری های گل همه میدونیم که آزمونهای جمعبندی چقد مهمن و حل کردنشون چقد به مرور و تثبیت و رفع اشکالمون کمک میکنه پسسسسس تو این تاپیک تصمیم دارم آزمونهای جمعبندی موسسات مختلف در سال‌های اخیر رو قرار بدم و به عنوان کسی که خودش این مسیر رو طی کرده ، پیشنهاد میکنم حتما حتما و تا جایی که میتونین سوالات کنکور سال‌های اخیر رو کار کنین و بهشون مسلط باشین ۲تا نکته هم عرض کنم خدمتتون ۱.لطفا اینجا چیزی نفرستید ، اگه کاری داشتین تو چت میتونین بفرمایین ۲. اگه شما هم فایل مناسب جمعبندی داشتین ، خوشحال میشیم به اشتراک بزارین به امید موفقیت تک تکتون ️ @بچه-های-تجربی-110 @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
آزمون
آزمون سنجش
D
کسی فایل PDF آزمون امروز رو داره بفرسته با جواب هم بود که عالی به ثبت نام مرحله اولش نرسیدم ::) رشتم ریاضی فیزیکه. تجربی هم فرستادید اوکیه.
آزمون
یکی اینو ترجمه کنه
P
Topic thumbnail image
آزمون
آزمون رو چیکار کردین
P
سلااااااامممم بر جانبازان آزمون امروز چطور بود؟ خراب کردین؟ خوب دادین؟ یا خوب، دادین؟ من خودم که کلا خراااببب زیست رو خوب زدم به نظرم(البته اگه جواب هام تله تستی نباشه) شیمی رو گند زدم ریاضی سخختتتتتت فیزیک متوسط @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء @soniaaa @Rahman-Aa @Delete-account
آزمون
میزان آمادگی داوطلبین داخل کنکور ۱۴۰۰ چجوریا بوده؟!
Pr.Gh.irP
Topic thumbnail image
آزمون

گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده آزمون
723 دیدگاه‌ها 33 کاربران 5.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • N nima262

لطفا بگید که رتبتون چند میشه توی آزمون ها
    اینجوری میگید بجای انرژی مثبت انرژی منفی میگریم که چقدر درس خوان زیاده
    حداقل بگید رتبه رو که منم یه استارت بزنم تا مثل شما ها بشم
    الان من دهم ریاضی ام
    همه کنکوری ها میگن ساعت های بالای مطالعه داریم بعد من میام نفر اول و نفر n ام(زیاده رتبش) میزارم کنار هم میبینم مطالعشون یکیه ولی چرا همه با تلاش زیاد موفق نمیشن
    هوششون متفاوته یا روش خوندن یا امکانات؟
    شما ها خودتون تا حالا شده اینجوری بشید؟
    زیاد درس بخونید بعد خراب کنید؟

sonicS آفلاین
    sonicS آفلاین
    sonic
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

nima262 👆 👆

ای دل غم دیده حالت به شود دل بد مکن:)

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • sonicS آفلاین
      sonicS آفلاین
      sonic

دیروز به خاطر تموم کردن برنامه ی حجمی مجبور شدم برم رو زمانم متاسفانه :
      عمومی 1
      فیزیک 4
      ریاضی 1
      زیست 5

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • milad-amM آفلاین
        milad-amM آفلاین
        milad-am
        اخراج شده

آقای امینی راد:به تجربه ثابت شده تا کمیت نباشه کیفیت در کار نیست.
        روزانه یه کنکوری که نتیجه خوب میخواد 12ساعت باید بخونه 8ساعت تخصصی 4ساعت عمومی .در ضمن شیب یادگیری خطی نیست یعنی از همون اول انتظار پیشرفت و نتیجه نباشید بعد 3ماه یک دفعه با شیب زیاد پیشرفت مشخص میشه.
        اینایی که گفتم 👆 روانشناسی مطالعه و یاد گیری بود

sobhawnS 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2
        • TitanT Titan

صنم کجایین

ص آفلاین
          ص آفلاین
          صنم
          دانش آموزان آلاء

@IAmAnonymous
          این هفته یکم سنگین درس
          درس خوندم وقت نشد بیام

1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • Afshin12A آفلاین
            Afshin12A آفلاین
            Afshin12
            دانش آموزان آلاء

ههههههه

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • Afshin12A آفلاین
              Afshin12A آفلاین
              Afshin12
              دانش آموزان آلاء

سلام

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • milad-amM milad-am

روزانه یه کنکوری که نتیجه خوب میخواد 12ساعت باید بخونه 8ساعت تخصصی 4ساعت عمومی .در ضمن شیب یادگیری خطی نیست یعنی از همون اول انتظار پیشرفت و نتیجه نباشید بعد 3ماه یک دفعه با شیب زیاد پیشرفت مشخص میشه.

sobhawnS آفلاین
                sobhawnS آفلاین
                sobhawn

@milish در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:

اصلااااااااااااا و ابدااااااااااا با این نظر موافق نیستم و کسی ک از الان بشینه ۱۲ ساعت بخونه تا عید میبُره و شکست میخوره
                حالا حتی میخواد نظر مشاوری باشه ک ۱۰ تا رتبه یه رقمی داده 🙏
                برای درس خوندن باید پیشرفت داشته باشید
                یعنی مهم نیس این هفته چقدر درس خوندید ولی باید ۵ تا ۲۵ درصد پیشرفت تو کمیت درس خوندن توی هفته بعد داشته باشید
                این ک با شیب کم تایم مطالعه بالا بره به حفظ کیفیت مطالعه میتونه خیلی کمک کنه

https://forum.alaatv.com/user/sobhawn/topics

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • sobhawnS آفلاین
                  sobhawnS آفلاین
                  sobhawn

@negin-78 در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:

اصلا به ساعت درسی توجه نکن چون مهم نیست... هر کس بر حسب توانایی های خودش باید درس بخونه مثلا من روزانه میانگین هشت ساعت میخونم ولی آزمون سنجش جزو نفرات برتر شهر و استانمونم . ببین توانایی خودت چقدره و زیاد به خودت فشار نیار تازه شما دهمی وقت داری هنوز 🙂
                  بله من میشناسم پزشکی که با 5 ساعت پزشک شده و پرستاری آزادی که روزی 12 ساعت میخونده ... هوش مهم نیست ولی مطالعه مفید و درست و اصولی مهمه

👏👏👏 دقیقا
                  ایشالا ک ب موفقیتتون ادامه بدید و کنکور هم جزو نفرات برتر بشید 🙏

https://forum.alaatv.com/user/sobhawn/topics

sonicS 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • ฯคງh๓คฯ ฯคງh๓ค

@SADAF_KONKUR98 در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:

زیست 6/40ساعت
                    شیمی 1ساعت
                    ادبیات 2ساعت
                    فیزیک 1ساعت
                    زمین 1 ساعت
                    ریاضی 3ساعت

Afshin12A آفلاین
                    Afshin12A آفلاین
                    Afshin12
                    دانش آموزان آلاء

@SADAF_KONKUR98 سلم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • TitanT Titan

Zahra_Z زهرا خانم میشه ریز به ریز بگید دیروز رو چطور گذروندید للهی راست بگین خدایی باهم بررسی کنیم همه چیز اوکی میشه من امشب تا صبح بیدارم کار زیاد دارم

Z آفلاین
                      Z آفلاین
                      Zahra_Z

@IAmAnonymous سلام میدونین من میدونم وقتم سر چی داره تلف میشه میخوام بدونم شما چطور کنترلش کردین مثلا دیروز به جای 8 من 9/5 بلند شدم یا بعد ناهار نیم ساعت بیشتر موندم چون مشغول صحبت با خانواده شدم یا اومدم شام بخورم سریال نشون میداد ک نشستم نگاش کردم.سئوالم اینه ک شما چطور مثلا دل میکنین از سریال و خواب و ...چون من در مورد کنترل اینا خیلی عاجزم مخصوصا خواب😂😂😂

Z TitanT 2 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • Z Zahra_Z

@IAmAnonymous سلام میدونین من میدونم وقتم سر چی داره تلف میشه میخوام بدونم شما چطور کنترلش کردین مثلا دیروز به جای 8 من 9/5 بلند شدم یا بعد ناهار نیم ساعت بیشتر موندم چون مشغول صحبت با خانواده شدم یا اومدم شام بخورم سریال نشون میداد ک نشستم نگاش کردم.سئوالم اینه ک شما چطور مثلا دل میکنین از سریال و خواب و ...چون من در مورد کنترل اینا خیلی عاجزم مخصوصا خواب😂😂😂

Z آفلاین
                        Z آفلاین
                        Zahra_Z

و یه سئوال دیگم اینه ک من بعضی روزا انقدر در مورد درس بی حوصله میشم ک حوصلم نمیگیره کتابامو ورق بزنم چ برسه بخوام بخونم شما تو این جور روزا چیکار میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

TitanT 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • ص آفلاین
                          ص آفلاین
                          صنم
                          دانش آموزان آلاء

گزارش امر‌وز
                          ۱۱ساعت جمع بندی دوهفته
                          وامادگی برای ازمون فردا امیدوارم
                          همه فردا بترکونین

TitanT 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • ص صنم

گزارش امر‌وز
                            ۱۱ساعت جمع بندی دوهفته
                            وامادگی برای ازمون فردا امیدوارم
                            همه فردا بترکونین

TitanT آفلاین
                            TitanT آفلاین
                            Titan

صنم ان شالله به قوه الهی همه موفق شیم
                            منم هرچی تیر داشتم انداختم امروز

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            2
                            • sobhawnS sobhawn

@negin-78 در گزارش درسی و تحلیل روش های خوندن گفته است:

اصلا به ساعت درسی توجه نکن چون مهم نیست... هر کس بر حسب توانایی های خودش باید درس بخونه مثلا من روزانه میانگین هشت ساعت میخونم ولی آزمون سنجش جزو نفرات برتر شهر و استانمونم . ببین توانایی خودت چقدره و زیاد به خودت فشار نیار تازه شما دهمی وقت داری هنوز 🙂
                              بله من میشناسم پزشکی که با 5 ساعت پزشک شده و پرستاری آزادی که روزی 12 ساعت میخونده ... هوش مهم نیست ولی مطالعه مفید و درست و اصولی مهمه

👏👏👏 دقیقا
                              ایشالا ک ب موفقیتتون ادامه بدید و کنکور هم جزو نفرات برتر بشید 🙏

sonicS آفلاین
                              sonicS آفلاین
                              sonic

sobhawn خیلی ممنون از شما 🙏

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Z Zahra_Z

و یه سئوال دیگم اینه ک من بعضی روزا انقدر در مورد درس بی حوصله میشم ک حوصلم نمیگیره کتابامو ورق بزنم چ برسه بخوام بخونم شما تو این جور روزا چیکار میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

TitanT آفلاین
                                TitanT آفلاین
                                Titan

Zahra_Z بی حوصلگی که واقعا ناشناخته اس برای کنکور یعنی چی مگه قرار نیست این کاغذ بازیا آیندتون رو رقم بزنه از رقم زدنه آینده بی حوصله میشین؟؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1
                                • Z Zahra_Z

TitanT آفلاین
                                  TitanT آفلاین
                                  Titan

Zahra_Z خواب شب واقعا تعیین میکنه فردا موقع بیدار شدن چند چندی باخودت پس دست کم نگیرین اینو هیچ وقت خواب شب هست که تعیین میکنه فردا چخبره...شما زود بخواب تا کجا بدن قراره بهانه بیاره برای پاشدن؟؟دقیقا برای همین میگفتم یه گوشه ببرید ناهار رو بخورید کتابخونه هم که الیه حرف نداره اصلا استایل کتابخونه اجازه نمیده غیر منطق لازمه اونجا رفتار کنین چون اونجا اون تخته خوابه رو ندارین یا مامانه نیست باباهه نیست سریاله نیست...اینا صرفا جواب پیدا کردنه یکی منطقی میشینه مثل من بررسی میکنه مثلا فمیدم فصل دو شهرزاد چیشد بعدش چییی؟؟پی عشقو عاشقی خودمون باشیم بهتره والا بسه دیگه ماجرا خودمونو کلید بزنیم...خواب هم که اوکی شد شب قبلشم حتما پر خوریو و نوشابه اصلا مصرف نکنین به چشمامممم دیدم چجوری اجازه خواب بهم نمیده:man-facepalming: :man-facepalming:

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • Z Zahra_Z

TitanT آفلاین
                                    TitanT آفلاین
                                    Titan

Zahra_Z و اینکه توی خونه جا بندازین من این ساعت میخوابم تا همه بیوفته دهنشون نگن این داره میره بخوابه مهمان نشسته یا فلان بی احترامی شده بهشون و از همه مهم تر خودتون نباید وا بدید که بشینید پایه صحبتای فامیلی و کار بهتر اینه روال کنین ناهار فقط مهمان بگن ازین کار ها

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • TitanT Titan

Zahra_Z و اینکه توی خونه جا بندازین من این ساعت میخوابم تا همه بیوفته دهنشون نگن این داره میره بخوابه مهمان نشسته یا فلان بی احترامی شده بهشون و از همه مهم تر خودتون نباید وا بدید که بشینید پایه صحبتای فامیلی و کار بهتر اینه روال کنین ناهار فقط مهمان بگن ازین کار ها

Z آفلاین
                                      Z آفلاین
                                      Zahra_Z

@IAmAnonymous اینکه گفتین بی حوصلگی ناشناخته اس برای کنکور واقعا آدمان گرایانه اس آدم واقعا بعضی اوقات حوصله نداره نمیکشه ب درس خوندن اما در مورد مشکلاتم درست میگین اشکال از خودمه ک زود وا میدم یکم اراده ام سسته در این موارد اما ادبش میکنم😠😠😠حق نداره منو از هدفام دورکنه باید بیشتر تلاش کنم هدفم منتظرمه من برم بدستش بیارم.خیلی ممنون از کمکاتون🌷🌷🌷🌷🌷

TitanT 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • Z Zahra_Z

@IAmAnonymous اینکه گفتین بی حوصلگی ناشناخته اس برای کنکور واقعا آدمان گرایانه اس آدم واقعا بعضی اوقات حوصله نداره نمیکشه ب درس خوندن اما در مورد مشکلاتم درست میگین اشکال از خودمه ک زود وا میدم یکم اراده ام سسته در این موارد اما ادبش میکنم😠😠😠حق نداره منو از هدفام دورکنه باید بیشتر تلاش کنم هدفم منتظرمه من برم بدستش بیارم.خیلی ممنون از کمکاتون🌷🌷🌷🌷🌷

TitanT آفلاین
                                        TitanT آفلاین
                                        Titan

Zahra_Z 🙃 موفق باشین یه خانمی دندانپزشکی همدانه الان میگف سال کنکور حواسم میپرید جایی چند وقتی به خودم القا میکردم تو یه رباتی هر موقع فکری به سرم میزد میگفتم تو یه رباتی مینوشتم در دیوار تاریخم میزدم از این کارا خوب تاثیر داره

Z 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • TitanT Titan

Zahra_Z 🙃 موفق باشین یه خانمی دندانپزشکی همدانه الان میگف سال کنکور حواسم میپرید جایی چند وقتی به خودم القا میکردم تو یه رباتی هر موقع فکری به سرم میزد میگفتم تو یه رباتی مینوشتم در دیوار تاریخم میزدم از این کارا خوب تاثیر داره

Z آفلاین
                                          Z آفلاین
                                          Zahra_Z

@IAmAnonymous منظورشون این بوده ک من یه رباتم که فقط باید درس بخونه؟؟؟؟؟جالبه🤔 🤔

TitanT 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 29
                                          • 30
                                          • 31
                                          • 32
                                          • 33
                                          • 36
                                          • 37
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه