برنامه ازمون قلم چی
- 
yasna98 
 خیر 
- 
yasna98 
 خیر Arefeh_Fathi3700        چه صادق چه صادق   من ک هر بار تصمیم میگیرم بخونم همیشه ام تا پنجشنبه اخر تلاشمو میکنم روزی هش سات میخونم امانمیدونم چرا غروب پنجشنبه زود از خاب میپرم من ک هر بار تصمیم میگیرم بخونم همیشه ام تا پنجشنبه اخر تلاشمو میکنم روزی هش سات میخونم امانمیدونم چرا غروب پنجشنبه زود از خاب میپرم :> :|  اقا نمیشه دیگه نمییییشه : :> :|  اقا نمیشه دیگه نمییییشه :
- 
Arefeh_Fathi3700        چه صادق چه صادق   من ک هر بار تصمیم میگیرم بخونم همیشه ام تا پنجشنبه اخر تلاشمو میکنم روزی هش سات میخونم امانمیدونم چرا غروب پنجشنبه زود از خاب میپرم من ک هر بار تصمیم میگیرم بخونم همیشه ام تا پنجشنبه اخر تلاشمو میکنم روزی هش سات میخونم امانمیدونم چرا غروب پنجشنبه زود از خاب میپرم :> :|  اقا نمیشه دیگه نمییییشه : :> :|  اقا نمیشه دیگه نمییییشه :
- 
Zahra_Z    نظرت چیه چیکار کنیم نظرت چیه چیکار کنیم 
- 
Zahra_Z    نظرت چیه چیکار کنیم نظرت چیه چیکار کنیم roxhn_hsnzd خوابتو عملی کن بیارش تو واقعیت بعد سعی کنید تو ایستگاه های جبرانی خودتونو جلو بندازین بعدش حالا اگ یه مقدار کمی نرسیدین عیب نداره طبیعیه برنامه گاهی سریع جلو میره شما فقط درس خوندنو ول نکنین. 
 این استیکرام مال پست بالات     واقعا باحال بود واقعا باحال بود
- 
roxhn_hsnzd خوابتو عملی کن بیارش تو واقعیت بعد سعی کنید تو ایستگاه های جبرانی خودتونو جلو بندازین بعدش حالا اگ یه مقدار کمی نرسیدین عیب نداره طبیعیه برنامه گاهی سریع جلو میره شما فقط درس خوندنو ول نکنین. 
 این استیکرام مال پست بالات     واقعا باحال بود واقعا باحال بودZahra_Z من کلا استیکر بازم      کلا بدون استیکرام نفس نمیکشم کلا بدون استیکرام نفس نمیکشم   ولی خدایی راس میگیی ولی خدایی راس میگیی حالا دو هفته دیه میگم تونستم خوب بخونم یا نه فردا ک چه ارض کنمم حالا دو هفته دیه میگم تونستم خوب بخونم یا نه فردا ک چه ارض کنمم