-
دوستان کسی که این فیلم ها (عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94)) رو کامل دانلود کرده بگه چند گیگ شد؟؟
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mehdinasiri در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
دوستان کسی که این فیلم ها (عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94)) رو کامل دانلود کرده بگه چند گیگ شد؟؟
سلام اگر کیفیت بالا دانلودکنید میشه تقریبا ۳۰گیگ
-
نوشتهشده در ۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به همه آلايي ها پيشنهاد ميكنم مبحث ترجمه رو از استاد ناصح زاده ببينند . فوق العاده تدريس ميكنن
-
نوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جلسه 17 - آغازبحث ونکات مرتبط با " تعریب (=فارسی به عربی) "
-
جلسه 1
زمان: 1 ساعت و 3 دقیقه
عنوان کلی: ساختار افعال
تفاوت ثلاثی مزید و مجرد - ساختار فعل ماضی - ساختار فعل مضارع
تفاوت ثلاثی مزید و مجرد: اگر سه حرف اصلی فعل را کنار بگذاریم و حرف دیگری نماند می شود ثلاثی مجرد در غیر این صورت اگر حروف دیگری ماند (حروف زائد) می شود ثلاثی مزید.
ساختار فعل ماضی: سه حرف اصلی + (ضمیر متصل رفعی)
صیغه های 1 و 4 ضمیر متصل رفعی ندارند.
ساختار فعل مضارغ: حرف مضارع + سه حرف اصلی + (ضمیر متصل رفعی)
صبغه های 1 و 4 و 7 و 13 و 14 ضمیر متصل رفعی ندارند.
نون انتهای افعال مضارع بر دو قسم است: 1. نون اعرابی: آنهایی که در امر کردن حذف می شوند.
2.نون ضمیری: آنهایی که در امر کردن حذف نمی شوند. (صیغه های شماره 6 و 12)
فعل امر از فعل مضارع ساخته می شود و از تمام صیغه های آن هم مخاطب و هم غائب و متکلم فقط نحوه ی امر کردن آنها متفاوت است.
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/5/12/793 -
نوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۳۹۵، ۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
roz
شرمنده این مالی عربی سال 93-94 بوده اشتباه اینجا گذاشتم لینک تماشا: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/5/12/793 -
roz
شرمنده این مالی عربی سال 93-94 بوده اشتباه اینجا گذاشتم لینک تماشا: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/5/12/793srasooli در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
roz
شرمنده این مالی عربی سال 93-94 بوده اشتباه اینجا گذاشتم لینک تماشا: http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/5/12/793پست شما رو به جای درستش منتقل کردم
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اگه به صورت مبحثی بخوایم ویدیو هارو نگاه کنیم میتونیم تست بزیم؟؟
یا حتما باید به ترتیب جلسات دنبال کنیم؟؟؟ -
یا حتما باید به ترتیب جلسات دنبال کنیم؟؟؟نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmehdi7899
سلام اگر مبحثی پیش نیاز نداشته باشه مشکلی نیست ک -
یا حتما باید به ترتیب جلسات دنبال کنیم؟؟؟ -
نوشتهشده در ۲۸ مهر ۱۳۹۵، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها درس یک و دو عربی 3 که افعال معتله تو جلسه چندمه ؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۳۹۵، ۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سوال فعلی نداریم که دو حرف اول ریشه اش تکراری باشه؟یا در کل دو تا از ریشه هاش تکراری باشه چرا استاد فعل مضاعف را فقط برای ریشه ی دوم و سوم مشابه گفتند؟
-
نوشتهشده در ۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کسی هست ک تست عربی کنکور سال های قبلو فقط برای بخش ترجمه رو بصورت pdf داشته باشه واقعا نیاز دارم
-
سلام بچه ها ازبین استاد جلادتی و ناصح زاده کدومش بهتر تدریس میکنه؟کدومو انتخاب کنم؟!البته ک هردوشون تدریسشون خوبن ولی منظورم اینه ک کدومشون قدرت بیان بالایی دارن و مطالبو خوب تفهیم میکنن
ممنون -
سلام بچه ها ازبین استاد جلادتی و ناصح زاده کدومش بهتر تدریس میکنه؟کدومو انتخاب کنم؟!البته ک هردوشون تدریسشون خوبن ولی منظورم اینه ک کدومشون قدرت بیان بالایی دارن و مطالبو خوب تفهیم میکنن
ممنوننوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهroyaaa در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ممنونسلام دراینکه هردودبیرخوبن شکی نیست ولی پیشنهادمن مهندس ناصح زاده است ایشون همتانداره
-
ممنونم از راهنماییتون فاطمه عزیز<3
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
royaaa در عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
ممنونم از راهنماییتون فاطمه عزیز<3
خواهش میکنم گلم .
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون میشم جزوه کامل استاد ناصح زاده رو قرار بدید.
-
نوشتهشده در ۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام جزوه جلسه ی 23 ک تدریس معرفه نکره هست رو میخوام ....
نمیذارین ؟؟
من میخواستم کتاب استاد رو بگیرم گفتن دیگه چاپ نمیشه ...
تکلیف چیست ؟؟ -
سلام جزوه جلسه ی 23 ک تدریس معرفه نکره هست رو میخوام ....
نمیذارین ؟؟
من میخواستم کتاب استاد رو بگیرم گفتن دیگه چاپ نمیشه ...
تکلیف چیست ؟؟