تکمیل ظرفیت دانشگاه فرهنگیان.تو رو خدا کمکم کنید.
-
سلام بچه ها خوبید؟ دانشگاه فرهنگیان تکمیل ظرفیت گذاشته و من میخوام توی تکمیل ظرفیتش شرکت کنم نمیدونم چجوری انتخاب رشته کنم که منو برای مصاحبه بپذیرن؟ بعد توی دفترچه انتخاب رشتش زده اولویت با شهرهای مثلا پاکدشت ری و.... یعنی من اینارو نزنم؟ینی اونی رو بنویسم ک اولویتش باشهرستان های تهرانه؟در ضمن من توی انتخاب رشته قبلیم فرهنگیانو زدم ولی برای مصاحبه قبولم نکردن آیا بازم میتونم ثبت نام کنم یا نه؟
-
-
سلام بچه ها خوبید؟ دانشگاه فرهنگیان تکمیل ظرفیت گذاشته و من میخوام توی تکمیل ظرفیتش شرکت کنم نمیدونم چجوری انتخاب رشته کنم که منو برای مصاحبه بپذیرن؟ بعد توی دفترچه انتخاب رشتش زده اولویت با شهرهای مثلا پاکدشت ری و.... یعنی من اینارو نزنم؟ینی اونی رو بنویسم ک اولویتش باشهرستان های تهرانه؟در ضمن من توی انتخاب رشته قبلیم فرهنگیانو زدم ولی برای مصاحبه قبولم نکردن آیا بازم میتونم ثبت نام کنم یا نه؟
samanekhanoooom برا دانشگاههای دیگ منظورم رشته های تاپ چه آزاد و سراسری تکمیل ظرفیت ندارن؟؟
-
samanekhanoooom برا دانشگاههای دیگ منظورم رشته های تاپ چه آزاد و سراسری تکمیل ظرفیت ندارن؟؟
@Dr-Lila هنوز که نزاشتن منم ندیدم فقط واسه فرهنگیانو دیدم اطلاعیه زدم
-
اهل کدوم استانی؟
تو جدول استانی که سهمیه ی اون هستی رو پیدا کن
بعد میبینی این شکلی نوشته :
آموزش ابتدایی / اولویت با شهر های 1 و 2 و 3 و 4 / محل خدمت شهر 5
اگه سهمیه ی شهر های 1 یا 2 یا 3 یا 4 باشی احتمال پذیرشت بیشتره و اگه ب امید خدا قبول شی تعهد میدی که دو برابر طول تحصیل (یعنی 6 سال اگه اشتباه نکنم ) تو شهر 5 درس بدی
من مصاحبه هم رفتم ، دعوت شدی بیا سوالا رو برات رو میکنم :winking_face: -
@Dr-Lila هنوز که نزاشتن منم ندیدم فقط واسه فرهنگیانو دیدم اطلاعیه زدم
samanemirzaei ممنون
-
اهل کدوم استانی؟
تو جدول استانی که سهمیه ی اون هستی رو پیدا کن
بعد میبینی این شکلی نوشته :
آموزش ابتدایی / اولویت با شهر های 1 و 2 و 3 و 4 / محل خدمت شهر 5
اگه سهمیه ی شهر های 1 یا 2 یا 3 یا 4 باشی احتمال پذیرشت بیشتره و اگه ب امید خدا قبول شی تعهد میدی که دو برابر طول تحصیل (یعنی 6 سال اگه اشتباه نکنم ) تو شهر 5 درس بدی
من مصاحبه هم رفتم ، دعوت شدی بیا سوالا رو برات رو میکنم :winking_face:@D-fateme-r عشقی عشق💙