زمان لازم برای هر فصل شیمی نظام قدیم..!
-
-
راستش به نظر من این بستگی به میزان تسلط خودت داره ... :winking_face: که چ قدر به ی درس تسلط داری مممکنه من با سه بار خوندن ی مبحث رو بفهم شما همون مبحث رو ی بار بخونی یاد بگیری ..
تجربه بهم ثابت کرده که کیفیت رو فدای کمیت نکنم و این زمان بندی ها خیلی مهم نیس
حتی اگه تا قبل اسفند (مثال عرض میکنم ) شیمی رو تموم کنید اما به تسلط نرسیده باشید عملا فایده نخواهد داشت !! -
موافقم..نظر منم همونطور که تو پست قبلی گفتم همینه....
بنظرمن تو اول راهی
حق داری وسواسی بشی ولی حق نداری کیفیتتو بیاری پایین و خودتو با یکی که روزی ۱۴ ..۱۵ ساعت میخونه مقایسه کنی...
از نظر من اگر ی فصل حتی اگه ی ماه هم طول کشید وقت بزار
ولی تهش مطمئنم که خوبه خوب یادگرفتی
تااخر عمرت
و هروقت اون سر فصل بیاد جلو چشمت کل مطالب واست مرور میشه! -
موافقم..نظر منم همونطور که تو پست قبلی گفتم همینه....
بنظرمن تو اول راهی
حق داری وسواسی بشی ولی حق نداری کیفیتتو بیاری پایین و خودتو با یکی که روزی ۱۴ ..۱۵ ساعت میخونه مقایسه کنی...
تااخر عمرت
و هروقت اون سر فصل بیاد جلو چشمت کل مطالب واست مرور میشه!@mohaddese-p-o-i در زمان لازم برای هر فصل شیمی نظام قدیم..! گفته است:
موافقم..نظر منم هونطور که تو پست قبلی گفتم همینه....
بنظرمن تو اول راهی
تااخر عمرت
و هروقت اون سر فصل بیاد جلو چشمت کل مطالب واست مرور میشه!دقیقا همینطوره ... مثلا اگه کل مباحث رو تموم کنی اما ببینی نمیتونی ی تست بزنی فایده ای نداره که :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@mohaddese-p-o-i اره دقیقا :grinning_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
مرسی ابجی فاطمه و ابجی محدثه ی گلم :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: