فیزیک تست
-
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۷، ۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کتاب تست جامع مهروماه که پیش و پایه اس چطوره؟کسی استفاده کرده؟
دنبال ی کتابم که درسنامش روان باشه و اضافه گویی هم نکرده باشه -
دنبال ی کتابم که درسنامش روان باشه و اضافه گویی هم نکرده باشهnazi20 به نظر من با درسنامه کتاب های کمک اموزشی حالا انتشارات هر کدوم میخواد باشه نمیتونه زیاد کمکت کنه چون پاسخ هایی که برا تست مینویسن خیلی زمان بر و تشریحی هس اصلا تکنیک یاد نمیدن با این روش ها حتی اگه تستای کل کتابم بزنی کنکور خیلی خوب بزنی شصت میزنی ولی با اساتید الا بری جلو کنکورو میترکونی تست از هر کتابی میخوای بزنی بزن زیاد مهم نیس خودت تست های غیر استاندارد رو نزن
-
دنبال ی کتابم که درسنامش روان باشه و اضافه گویی هم نکرده باشهnazi20 زیاد خودتو در گیر منابع نکن اگه کتاب داری تستای اونو بزن اگه نداری یدونه میکرو گاج بگیر یا هر کتاب دیه که به نظرت خوبه
-
nazi20 به نظر من با درسنامه کتاب های کمک اموزشی حالا انتشارات هر کدوم میخواد باشه نمیتونه زیاد کمکت کنه چون پاسخ هایی که برا تست مینویسن خیلی زمان بر و تشریحی هس اصلا تکنیک یاد نمیدن با این روش ها حتی اگه تستای کل کتابم بزنی کنکور خیلی خوب بزنی شصت میزنی ولی با اساتید الا بری جلو کنکورو میترکونی تست از هر کتابی میخوای بزنی بزن زیاد مهم نیس خودت تست های غیر استاندارد رو نزن
نوشتهشده در ۲۳ آبان ۱۳۹۷، ۶:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-hemmati استاد طلوعی بهتره یا کازرانیان؟
اصلا نتونستم کتاب خوبی که مطلبو خوب بفهومنه پیدا کنم -
@Dr-hemmati استاد طلوعی بهتره یا کازرانیان؟
اصلا نتونستم کتاب خوبی که مطلبو خوب بفهومنه پیدا کنمnazi20 من تدریس کازرانیان رو تا حالا ندیدم برا همین نمیتونم راجبش نظری بدم ولی تدریس طلوعی رو دیدم خوبه
-
@Dr-hemmati استاد طلوعی بهتره یا کازرانیان؟
اصلا نتونستم کتاب خوبی که مطلبو خوب بفهومنه پیدا کنمnazi20 کاری نداره که یه مبحث مشترک از دو استاد رو نگا کن ببین کدومش رو خوب متوجه میشی و تکنیکش خوبه با اون استاد برو جلو