جواب بدین..نظام قدیم
-
اخرین زیرلایه موجود در ارایش اکترونی دو اتم آ و ب دقیقا مانند یکدیگر است چه تعداد از موارد زیر برای این دو عنص یکسان اسست چرا؟
الف.شماره دوره
ب.شماره گروه
ج.الکترون های ظرفیتی -
پشمک شماره دوره شون که یکسان نیست مطمئنا
ولی فکر کنم گروه و الکترون ها ی ظرفیتیشون یکی باشه... -
@negin-78 دقیقا برعکس گفتی خخ جواب گفته فقط دوره هاشون یکیه! حالا چطوری الله اعلم! تست ایکیویه فصل1
-
پشمک جااان؟ مگه میشه؟ مگه داریم؟ اخه مثلا اکسیژن و کربن تو یه دوره هستن ولی ارایش الکترونی اخرین زیرلایشون مث هم نیست که :|
-
پشمک جوابِ یکی از بچه ها:
الف.شماره دوره
تو ص23 کتاب
زیر nl خط کشیده نوشته آدرس زیرلایه
ینی اگه زیرلایه ها مث هم باشن ینی nl ها برابرن
پس فقط دوره ها یکی میشه.ب.شماره گروه
همون p رو باز در نظر بگیریم، پی 1 داریم، پی 2 داریم و... پس اینم نمیشه( میتونه از گروه 13باشه تا18)ج.الکترون های ظرفیتی
اینم به همون روش بالایی میتونیم بگیم نمیشه
دوره رو یکی گرفته ولی اگه n فرق داشته باشه هم دوره نمیشن -
اخرین زیرلایه موجود در ارایش اکترونی دو اتم آ و ب دقیقا مانند یکدیگر است چه تعداد از موارد زیر برای این دو عنص یکسان اسست چرا؟
الف.شماره دوره
ب.شماره گروه
ج.الکترون های ظرفیتیپشمک اگه زیر لایه اس باشه که هم تو گروه 2 هست هم واسطه ها اگه توی پی باشه ک فقط نافلزاست پس هم دوره هم گروه میتونه لی الکترون ظرفیت ن
-
الف.شماره دوره
تو ص23 کتاب
همون p رو باز در نظر بگیریم، پی 1 داریم، پی 2 داریم و... پس اینم نمیشه( میتونه از گروه 13باشه تا18)ج.الکترون های ظرفیتی
دوره رو یکی گرفته ولی اگه n فرق داشته باشه هم دوره نمیشنSenatOr نه اینکه میگی واسه آخرین لایست این آخرین زیر لایست
-
الف.شماره دوره
ب.شماره گروه
ج.الکترون های ظرفیتیپشمک شیمی آقاجانی چرا کامل نیست کنکور 95.96 تا جلسه دو ترمودینامیکه پس بقیشو نذاشتن ؟؟؟
-
الف.شماره دوره
تو ص23 کتاب
دوره رو یکی گرفته ولی اگه n فرق داشته باشه هم دوره نمیشنSenatOr در جواب بدین..نظام قدیم گفته است:
الف.شماره دوره
تو ص23 کتاب
دوره رو یکی گرفته ولی اگه n فرق داشته باشه هم دوره نمیشنالف.شماره دوره
تو ص23 کتاب
مثلا p رو در نظر بگیریم، پی 1 داریم، پی 2 داریم و... پس این نمیشه( میتونه از گروه 13باشه تا18)ج.الکترون های ظرفیتی
اینم به همون روش بالایی میتونیم بگیم نمیشه. -
پشمک جااان؟ مگه میشه؟ مگه داریم؟ اخه مثلا اکسیژن و کربن تو یه دوره هستن ولی ارایش الکترونی اخرین زیرلایشون مث هم نیست که :|
@negin-78 ولی آخرین زیر لایه کلسیم با اسکاندیم برابره
-
الف.شماره دوره
ب.شماره گروه
ج.الکترون های ظرفیتیپشمک گروهشونم یکی نیست دیگه چون مثلا دوره چهارم 4پی داریم دوره پنجم 5پی پس برابر نیستن دیگه
-
سلام آرایش الکترونی مولیبدن 42 یا نقره 47رو براتون مثال زده که جزء عنصر های استثناء جدول تناوبی در آرایش الکترون نویسی هستن
-
همچنین کروم و مس هم جزء استثناء ها هستن مثلا آرایش الکترونی لایه آخر کروم رو باید بنویسی 4s1 3d5 بعد آرایش الکترونی عنصربعدیشم منگنز هست میشه 4s2 3d5 میبینین که تو زیرلایه d باهم شباهت دارن و جزء یک دوره ان
-
@D-r-Esmaili اهان من فکر کردم منظورش زیرلایه و الکترون های موجود تو اوربیتال هاست ... مثلا میدونیم گروه یک همشون به اس ختم میشن و یه الکترون تو زیر لایه اخرشون دارن ... از این لحاظ گفتم...
@negin-78 خب حرفت درسته ولی گروهشون از بابت عدد کوانتومی اصلی متتغیر میشه ولی دورشون مثلا تناوب چهارم هم 4اسکیک تو گروه یک داریم هم 6 هم 11 و 4 اس دو از گروه 2 و 3 و 4و5 و7وو8و9و10و12 چهار اس دو ااخرین زیر لایه میشن
-
@D-r-Esmaili اهان من فکر کردم منظورش زیرلایه و الکترون های موجود تو اوربیتال هاست ... مثلا میدونیم گروه یک همشون به اس ختم میشن و یه الکترون تو زیر لایه اخرشون دارن ... از این لحاظ گفتم...
@negin-78 الکترون لایه ظرفیت هم در صورتی میتونه مشترک باشه ک بگه آ و ب در یک گروه قرار دارند