ساعات مظالعه دهمی ها
-
سلام رفقای دهمی:hugging_face:
من داشتم به این فکر میکردک ک چقد خوبه میشه اگه بتونیم ساعات مظالعه روزانمونو با هم در میون بزاریم تا هم یه انگیزه بشه واسه هممون هم خودمون بفهمیم کجای کاریم:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: فقطم پایه دهم....:smiling_face_with_sunglasses: دم همتون گرم ببینم چ میکنید :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: #با_هم_رفیق_باشیم :grinning_face_with_smiling_eyes: -
سلام رفقای دهمی:hugging_face:
من داشتم به این فکر میکردک ک چقد خوبه میشه اگه بتونیم ساعات مظالعه روزانمونو با هم در میون بزاریم تا هم یه انگیزه بشه واسه هممون هم خودمون بفهمیم کجای کاریم:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: فقطم پایه دهم....:smiling_face_with_sunglasses: دم همتون گرم ببینم چ میکنید :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: #با_هم_رفیق_باشیم :grinning_face_with_smiling_eyes:roxhn_hsnzd شروع از خودم :slightly_smiling_face:
ریاضی دو ساعت...عربی یک ساعت و نیم ...زیست یک ساعت...زبان یک ساعت ...فارسی نیم ساعت:frowning_face: :face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :sneezing_face: :zipper-mouth_face:
جمعا 6 ساعت:face_with_head-bandage: -
roxhn_hsnzd شروع از خودم :slightly_smiling_face:
ریاضی دو ساعت...عربی یک ساعت و نیم ...زیست یک ساعت...زبان یک ساعت ...فارسی نیم ساعت:frowning_face: :face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_cold_sweat: :sneezing_face: :zipper-mouth_face:
جمعا 6 ساعت:face_with_head-bandage:roxhn_hsnzd دو ساعت زیست-یه ساعت ریاضی
-
-
هرکسی یه ساعت خاصی درس میخونه و ساعت مطالعه بیشتر به معنی نمرات بهتر نیست ممکنه من ۵ ساعت درس بخونم یکی دیگه ۲ ساعت ولی اون فرد دیگه نتیجه بهتری بگیره بهتره زیاد رو ساعت مطالعه فوکوس نکنیم و خودمونو بر اساس اون با بقیه مقایسه نکنیم
niusha دوازدهمی ها اینکارو کرده بودن و دارن انجام میدن :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: مثل اینکه خیلی ام خوبه بخاطر همین گفتم اینکارو واسه دهمی ها انجام بدین حالا هر کی دوس داره:umbrella:
-
niusha دوازدهمی ها اینکارو کرده بودن و دارن انجام میدن :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: مثل اینکه خیلی ام خوبه بخاطر همین گفتم اینکارو واسه دهمی ها انجام بدین حالا هر کی دوس داره:umbrella:
roxhn_hsnzd اخه اوضاع دوازدهمیا با ما فرق داره و هرکسی یه جور برنامه ریزی داره ولی خب شایدم بتونه رقابتیو به وجود بیاره برای بیشتر درس خوندن شخصا رکوردم روزی ۵ ساعت بوده
-
roxhn_hsnzd اخه اوضاع دوازدهمیا با ما فرق داره و هرکسی یه جور برنامه ریزی داره ولی خب شایدم بتونه رقابتیو به وجود بیاره برای بیشتر درس خوندن شخصا رکوردم روزی ۵ ساعت بوده
-
niusha اوهوم اره میتونه کمک کنه :umbrella: