سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکلات جزوات
-
majid;6274 said:
از یکی از دانش آموزان که پرسیدیم گفتند که جزوه ی حرکت دایره ای داده اند و هنوز جزوه ی کار و انرژی یا جزوه ی دیگه ندادند
درسته. منم میگم حرکت دایره رو دادند و روی سایت هست. ولی جزوه های "موج مکانیکی" و "کار و انرژی" رو هم توی فیلما به بچه ها دادن ولی هنوز روی سایت نیومده (جزوه ی موج مکانیکی مربوط به تابستونه)
-
اغا اگه کسی میدونه بگه که عا یا اغای درویش جزوه دادن به کلاس و از ان استفاده می کنند
-
این جزوه ی آمار آقای کبریایی که گذاشتید لینک دانلودش خرابه. روی لینک دانلود که میزنیم میره صفحه اصلی سایت.
جوزه ی موج مکانیکی آقای فدایی فرد رو هم خواهش میکنم بزارید. توی آزمون هفته ی دیگه میاد و خیلی احتیاجش داریم. این جزوه رو تابستون به دانش آموزا دادن -
آره واقعا ممنون میشیم پیگیری کنید ...
خدا قوت -
اغا شدیدا جزوه امار اغا ی کبریایی رو نیاز دارم
-
@**مهدی**;6290 said:
آقا این جزوه کار و انرژی فیزیک کلاس 2 آقای فدایی رو بزارید دیگه واقعا نیازه?[emoji8]
من دوباره پرسيدم جزوه كار و انرژي داده نشده عزيز،
جزوه حركت دايره اي و موج مكانيكي داده شده كه اوليش رو سايت موجوده و دوميش هم به زودي مياديا علي(ع)
-
جزوه ی آقای شهریان رو هم بزارید....بسیار نیاز داریم
-
sohrab;6661 said:
من دوباره پرسيدم جزوه كار و انرژي داده نشده عزيز،
جزوه حركت دايره اي و موج مكانيكي داده شده كه اوليش رو سايت موجوده و دوميش هم به زودي مياديا علي(ع)
سهراب،اقای فدایی جزوه کار و انرژی رو دادن،من خودم تو فیلم دیدم.
-
جزوه های باید قرار بگیرند:
جزوه های اقای شهریان: دنباله ها،حد،مشتق
جزوه امار اقای کبرایی و پلی کپی هاش
جزوه امواج مکانیکی و کار و انرژی اقای فدایی
جزوه کار و انرژی اقای رفیعی -
@sina3656355;6731 said:
جزوه های باید قرار بگیرند:
جزوه های اقای شهریان: دنباله ها،حد،مشتق
جزوه امار اقای کبرایی و پلی کپی هاش
جزوه امواج مکانیکی و کار و انرژی اقای فدایی
جزوه کار و انرژی اقای رفیعیآره همینا. البته حالا که آقای فدایی میخوان جزوه هارو ایمیل کنن دیگه همه جزوه های سال چهارم رو بفرستن که بعدا دوباره نیاز نباشه. چون فکر کنم برای فصل های بعدی هم جزوه دادن (هنوز ندیدم)
-
جزوه دیفرانسیل شهریان و آمار کبریایی را میخواهیم
-
1234;6738 said:
جزوه دیفرانسیل شهریان و آمار کبریایی را میخواهیم
100 بار که نمیگن!به سهراب گفتم این لیست رو پیگیری کنه.
اواتارت رو عوض کن. -
-
لطفا جزوه دینامیک استاد فدایی فرد رو بزارید
-
جزوه استاد شهریان و استاد کبریایی را میخواهیم
-
اقایان سلام میشه جزوه علی اکبر عزتی . رو تو سایت بذارید . اون جزه مال سال پیشش خیلی از تست هاشوش توش نوشتن . تازه خیلی بد کپی شده اگه بتونید ممنون میشم:wink-new:
-
جزوه های استاد شهریان را میخواهیم
با تشکر -
سلام خسته نباشید چرا اسلاید های آقای پازوکی رو نمیزارید روی سایت خیلی لازمشون دارم... ممنون از زحماتتون:57:
-
جوزوه استاد شهریان را میخواهیم