دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
دبیرزیست
-
nurozi.fateme وقت اینکار نیست..
-
nurozi.fateme ب نظرم اول فیلم اون بخش و ببین بعد کتاب و دقیییق بخون و برو تست بزن
البته این ی پیشنهاده فقط -
nurozi.fateme من رحیمی رو میخوام ببینم البته زیست رو هیچ دور نخوندم :|
-
روش خودم که نتیجه گرفتم تا الان عرض میکنم البته چون پارسال مطالب کامل خوندم و در کنکور97حدودا52درصد زدم تقریبا یادمه ولی توصیه میکنم
سال اول تدریس دکتر رحیمی دیدم که واقعا زیست درک کردم و امسال ابتدا تدریس دکتر امینی راد تصاویر دوم و همایش دکتر پازوکی و سپس همایش دکتر چلاجور دیده و تموم نکات وارد کتاب میکنم شک نکنید با این روش هیچ نکته ای در حیطه کنکور بازم میگم در حیطه کنکور جا نمیوفته بعدش حدودا 2 ساعت مرور و این کارا بعدش با دلی مطمین و قلبی سرشار از امید به لطف و رحمت خدا و اهل بیت شرو کن تک تک تستای نشرالگو رو درو کن که کنکورت بیمه شه
بازم میگم این روش منه که نتیجه گرفتم -
IRAN AZARBAIJAN من مبحث گیاهی و ژنتیک و اون مبحث گامت وکروموزم اینا مشکل دارم بنظرت برای این سه تا مبحث که میخام فیلمنگا کنم کدوم بهتره؟
-
IRAN AZARBAIJAN
ینی این همه فیلم باید نگاه کنم؟
الان بین این دبیرایی ک دیدی تدریسشونو کدوم از بقیه بهتره؟تستی تر آموزش میده؟
راستی خیلی ممنونم ک واسم وقت گذاشتی و جوابمو دادی -
IRAN AZARBAIJAN نمیشه بگی واسه هر مبحث بهترین هاش کدومه؟ تو دوسال وقت گذاشتی همشو دیدی ماها فقط یه سال وقت داریم....
-
این پست پاک شده!
-
_maryam_
برای گیاهی توصیه میکنم حتما دکتر رحیمی ببینید بعدش حتما دکتر پازوکی همایشش مکمل خیلی خوبیه
اما برای گامت و کروموزوم اینا دکتر رحیمی اگه دیگه خواستی خیلی مطمین بشی تدریس سال سوم دکتر امینی راد اما خود ژنتیک من دکتر رحیمی دیدم خوب توضیح دادن ولی خیلی زمان بر و یه مقدار درکش برام سخت بود از خیرش گذشتم و حذفش کردم حتی امسالم نمیخونم -
IRAN AZARBAIJAN همایش دکتر پازوکی تو سایت هست؟
یا باید خرید؟ -
nurozi.fateme
دوست عزیز به طور مثال برای تدریس کلیه نیم ساعت امینی راد نیم ساعت پازوکی نیم ساعت چلاجور زمان میبره یعنی کمتر از1ساعت نیم و حالا گیریم نیم ساعتم نکات بنویسی اینم نیم ساعت کل پرونده اموزش کلیه با 2 ساعت بسته میشه دارم میگم اموزشش نه مرور و تستش بعدش دوساعتم مرور کنی از طرفی گیریم تمام تستای نشرالگو بزنی اینم3 ساعت روی هم رفته با 7ساعت این فصل تا کنکور بیمه شده فقط هر ازگاهی نیاز به مرور داره ولاغیر
وظیفه بود -
IRAN AZARBAIJAN
مرسی عزیزم