چطور زیستو به 50 برسونم؟؟؟
-
سلام تسلط کامل به تمام بخش های کتاب درسی و زدن تست های فراوان مرورت هم بیشتر با تست باشه دست میاد زیست رو چطوری بخونی و جاهایی ک کم توجهی کردی رو بشناسی برای تست های غلط جاهایی رو ک تو کتاب بود بی دقتی کردی اونو تو کتاب علامت بزن اگه تست ه نکته جدیدی داشت اونو یادداشت کن منبع مناسب هم کتاب نشرالگو خوبه برای درسنامه و یادگیری بهتر اگه نظام قدیمی فیلم های استاد رحیمی و امینی راد اگه نظام جدیدی فیلم های استاد موقاری خوبه
-
ویژگی کتاب تست خوب همینه اگه قراره همه تست ها رو بزنی فایده نداره از فیلم استفاده کن تو تست غلط ببین کجاها ی کتاب رو بی توجهی میکنی بهتره اگه میخوای همه تستاش و بزنی باید خود درسنامه الگو رو بخونی بنظرم اینطوری فایده نداره بهتره اول تستهای کل فصل رو بزنی نکات جدید رو یادداشت کن بعد درسنامه رو بخون زدن تست غلط روحیه بالایی میخواد که به مرور زمان راه میوفتین
-
misi575 در چطور زیستو به 50 برسونم؟؟؟ گفته است:
سلام چجوری زیست ترکیبی بخونم و خلاصه برداری کنم و درصد 50 برسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسنامه خیلی نخون ..اشتباه بچه ها اینه ۷۰درصد تایمشونو میذارن پای درسنامه خوندن ..ولی اگه ۳۰درصد درسنامه بخونید که همون کتاب درسی کافیه براش .. ۷۰درصد بقیه رو بذارید برا تست و نوشتن نکاتش تو کتاب درسیتون ..درصدتون به ۶۰_۷۰م میرسه ..و حتی بیشتر .. این روش رتبه برتراس
-
سلام چجوری زیست ترکیبی بخونم و خلاصه برداری کنم و درصد 50 برسم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درسنامه خیلی نخون ..اشتباه بچه ها اینه ۷۰درصد تایمشونو میذارن پای درسنامه خوندن ..ولی اگه ۳۰درصد درسنامه بخونید که همون کتاب درسی کافیه براش .. ۷۰درصد بقیه رو بذارید برا تست و نوشتن نکاتش تو کتاب درسیتون ..درصدتون به ۶۰_۷۰م میرسه ..و حتی بیشتر .. این روش رتبه برتراس
-
@Zohraam وقتی درسنامه رو کامل نخونم چجوری به تستا جواب بدم اصلا؟ یا ممنظورت اینه رو تستا تمرکز کنم بفمم بیتشر چه سوالایی میاد یعنی دید طراحو بفهمم؟
-
چرا خودتو به 50 قانع می کنی؟
به 100 فکر کن!!!!! -
چرا خودتو به 50 قانع می کنی؟
به 100 فکر کن!!!!!moein_alizadeh باشه ولی خیلی تستارو اشتباه جواب میدم یعنی خیلی ترکیبی هست عصابم خورد میشه به اون قسمت نرسیدم ولی ترکیبی شد
-
@Zohraam وقتی درسنامه رو کامل نخونم چجوری به تستا جواب بدم اصلا؟ یا ممنظورت اینه رو تستا تمرکز کنم بفمم بیتشر چه سوالایی میاد یعنی دید طراحو بفهمم؟
ازمون میری؟
-
moein_alizadeh باشه ولی خیلی تستارو اشتباه جواب میدم یعنی خیلی ترکیبی هست عصابم خورد میشه به اون قسمت نرسیدم ولی ترکیبی شد
misi575
نظام قدیم؟ -
misi575
نظام قدیم؟moein_alizadeh اره قدیمم
-
misi575
سلام اول کتاااب اگه یه فصلی مشکل دارین که درکش نمیکنید فیلم های دکتر رحیمی رو ببینید بعدم درسنامه نشرالگو بعدم فقط تست.....اگه ضعف دارین تو زیست اول تست های سراسری80 تا 90رو بزنید اگه تو اونا مشکل داشتین یعنی یادگیری تون کامل نشده...
زیست فقط با تست زیاد تثبیت میشه.
موفق باشین. -
moein_alizadeh اره قدیمم
misi575
خب شما که نباید از تست های تر کیبی بترسید چون یه بار کنکور دادین و کتابارو حداقل یه بار خوندین
منبع شما چیه؟ -
@Zohraam پارسال میرفتم خیلی زیست میخوندم ولی تست کم میزدم ... اصلا هم نتیجه نگرفتم... دگ امسال گفتم فقط جامع برم
@Zohraam پارسال میرفتم خیلی زیست میخوندم ولی تست کم میزدم ... اصلا هم نتیجه نگرفتم... دگ امسال گفتم فقط جامع برم
نگا کن .. درسنامه فقط کتاب درسیو بخون ولی ن الکی خوندن .. ی دور روخوانی کن
بعد برو تست بزن
نکته هاش رو یاد داشت کن تو کتاب
دور دوم عمیق بخوندرسنامه های سنگین خوندن مث فاگو هیچ ارزشی نداره برات
تست بزن تست بزن تست بزن بازم تست
اگه اشتباه زدی ازش دلسرد نشو
همه از اول عالی نیستن ک .. ای کیو بگیر
به کتابت عادت کن -
misi575
سلام اول کتاااب اگه یه فصلی مشکل دارین که درکش نمیکنید فیلم های دکتر رحیمی رو ببینید بعدم درسنامه نشرالگو بعدم فقط تست.....اگه ضعف دارین تو زیست اول تست های سراسری80 تا 90رو بزنید اگه تو اونا مشکل داشتین یعنی یادگیری تون کامل نشده...
زیست فقط با تست زیاد تثبیت میشه.
موفق باشین.@Dr-Mahbube سوالا کنکور تا سال94 همه رو درست جواب میدم ولی 95 به بعد از هر 3 تا یکی درست میزنم راجب مطالعه هم اول متن کتاب بعدش درسنامه الگو... ک پارسال تمام نکته هاشو در اوردم تو کتاب حاشیه نویسی کردم بعدش فیلم اقای رحیمی و از اونم نکته برداری میکنم بعدش بعد از 8 ساعت تست اون فصل رو میزنم
-
نگا کن .. درسنامه فقط کتاب درسیو بخون ولی ن الکی خوندن .. ی دور روخوانی کن
بعد برو تست بزن
نکته هاش رو یاد داشت کن تو کتاب
دور دوم عمیق بخوندرسنامه های سنگین خوندن مث فاگو هیچ ارزشی نداره برات
تست بزن تست بزن تست بزن بازم تست
اگه اشتباه زدی ازش دلسرد نشو
همه از اول عالی نیستن ک .. ای کیو بگیر
به کتابت عادت کن -
@Dr-Mahbube سوالا کنکور تا سال94 همه رو درست جواب میدم ولی 95 به بعد از هر 3 تا یکی درست میزنم راجب مطالعه هم اول متن کتاب بعدش درسنامه الگو... ک پارسال تمام نکته هاشو در اوردم تو کتاب حاشیه نویسی کردم بعدش فیلم اقای رحیمی و از اونم نکته برداری میکنم بعدش بعد از 8 ساعت تست اون فصل رو میزنم