سلام دوستان لطفا کمکم کنید
-
سلام دوستان لطفا کمکم کنید من نمیتونم شب ها راحت بخوابم همش فکر میکنم دیروز ساعت 6 صبح خوابیدم چند روز است که درگیر اینم
@hosein790204
سلام دوست عزیز برای کار بهتر با انجمن پست زیر رو بخونین
https://forum.alaatv.com/topic/2080/چگونه-سوالات-و-موضوعات-خود-را-در-انجمن-مطرح-کنیمسوالتون رو توی عنوان ننویسین
-
اگه روزا نمیخوابی پس کی میخوابی؟
جوری بخواب که صبح زود بیدار بشی. حداقل ۷ ۸ بیدارشی.
فکرتم مشغول نکن به چیزای الکی و بی اهمیت@milad91 در سلام دوستان لطفا کمکم کنید من نمیتونم شب هابخوابم همش فکر میکنم یه هفته است که درگیر اینم لطفا کمکم کنید گفته است:
فکرتم مشغول نکن به چیزای الکی و بی اهمیتممنون داداش به خاطر راهنماییت کاری را گفتی میکنم خیلی ممنون
-
فکرتم مشغول نکن به چیزای الکی و بی اهمیت -
سلام دوستان لطفا کمکم کنید من نمیتونم شب ها راحت بخوابم همش فکر میکنم دیروز ساعت 6 صبح خوابیدم چند روز است که درگیر اینم
-
@hosein790204 طوری برنامه درسیت بریز که مثلا تا۱۱ تموم بشه بعد توی روز خسته شده باشی که شب خوابت ببره ینی اگه ظهر میخابی نخواب ک شب خوابت ببره امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
_maryam_ در سلام دوستان لطفا کمکم کنید من نمیتونم شب هابخوابم همش فکر میکنم یه هفته است که درگیر اینم لطفا کمکم کنید گفته است:
@hosein790204 طوری برنامه درسیت بریز که مثلا تا۱۱ تموم بشه بعد توی روز خسته شده باشی که شب خوابت ببره ینی اگه ظهر میخابی نخواب ک شب خوابت ببره امیدوارم منظورمو فهمیده باشی
ظهر اصلا نمیخوابم برنامه را ه تنظیم کردم ولی اصلا خوابم نمیبره
-
@milad91 خیلی ها اینطورن... ادم که خودش نمیخاد فکرای الکی کنه میاد ذهن ادم ...حالا من دیگه ایقدر مثل ایشون شدید نیستم ک شیش خوابم ببره ولی خب بااا هزاار جون کندن خوابم میره ینی تا خوابم بره دیوونه شدم
-
_maryam_ در سلام دوستان لطفا کمکم کنید من نمیتونم شب هابخوابم همش فکر میکنم یه هفته است که درگیر اینم لطفا کمکم کنید گفته است:
ظهر اصلا نمیخوابم برنامه را ه تنظیم کردم ولی اصلا خوابم نمیبره
@hosein790204 خب پس گوشیت بزار زمین نگیر دستت نور گوشی که باشه مغز ملاتونین ترشح میکنه ریتم شبانه روزی مغز میریزه بهم خوابت نمیبره ...اگر گوشی هم زود میزاری زمین استفاده نمیکنی موقع خوابیدن با یه چیزی چشمات ببند خیلییییخوبه ... اگر اینم اثر نکرد اتاقت اینقدر گرم کن ک بیهوش بشی ...اگر اینا اثر نکرد وضعتون وخیم دیگ من نمیدونم چکار باید کنی ...ولی اگه میتونی رو خودت کار کن ک مغزت ازاد بشه از چیزای الکی
-
@hosein790204 خب پس گوشیت بزار زمین نگیر دستت نور گوشی که باشه مغز ملاتونین ترشح میکنه ریتم شبانه روزی مغز میریزه بهم خوابت نمیبره ...اگر گوشی هم زود میزاری زمین استفاده نمیکنی موقع خوابیدن با یه چیزی چشمات ببند خیلییییخوبه ... اگر اینم اثر نکرد اتاقت اینقدر گرم کن ک بیهوش بشی ...اگر اینا اثر نکرد وضعتون وخیم دیگ من نمیدونم چکار باید کنی ...ولی اگه میتونی رو خودت کار کن ک مغزت ازاد بشه از چیزای الکی
اگه اینا هم کار نکرد درس خوندنو بزار کنار برو سربازی خدمتتو بکن خخخخخ
-
به روان شناس یا روان پزشک مراجعه کنید
-
Amin-Mehraji در سلام دوستان لطفا کمکم کنید من نمیتونم شب هابخوابم همش فکر میکنم یه هفته است که درگیر اینم لطفا کمکم کنید گفته است:
نه بابا افسرده که نشدم