غول فیزیک باش
-
گلوله ای به جرم 800 گرم به کمک دو نخ بدون جرم با طول 25 سانتی متر به میله قائمی وصله. وقتی دستگاه با سرعت زاویه ای 10 رادیان بر ثانیه میچرخه دو نخ کشیده میشن... نیروی کشش نخ بالایی؟
5
8
10
15 -
ممنون میشم حل کنید.
نمودار مکان زمان متحرکی ک باشتاب ثابت روی محورX حرکت میکند،مطابق شکل است.سرعت متحرک درلحظه ای که متحرک ازمبدا مکان عبور کرده است چند m/s است؟؟!
-
گلوله ای به جرم 800 گرم به کمک دو نخ بدون جرم با طول 25 سانتی متر به میله قائمی وصله. وقتی دستگاه با سرعت زاویه ای 10 رادیان بر ثانیه میچرخه دو نخ کشیده میشن... نیروی کشش نخ بالایی؟
5
8
10
15@negin-78 در غول فیزیک باش گفته است:
5
8
10
15سلام در دانشگاه هستم
جواب رو در گزینه ها ندیدم چک کنید صورت سوالتان و گزینه هارا
باید جسم در راستای محور y ها ساکن بماند از این جا یک رابطه میاوریم
و یک رابطه از محاسبه نیروی مرکز گرا داریم
بعد با حل دو معادله دو مجهولی هر دو نیروی کششی طناب بالایی و پایینی را میتوان پیدا کرد
-
سلام
میشه بگید 18 فصل فیزیک رو با چه ترتیبی بخونم ؟سلام دوستان کسی فیلمایه حرکت دایره ایه استاد طلوعی رو داره ؟؟؟؟؟
-
ممنون میشم حل کنید.
نمودار مکان زمان متحرکی ک باشتاب ثابت روی محورX حرکت میکند،مطابق شکل است.سرعت متحرک درلحظه ای که متحرک ازمبدا مکان عبور کرده است چند m/s است؟؟!
گل یاس1999 در غول فیزیک باش گفته است:
ممنون میشم حل کنید.
سلام
بهتر است محور زمان را قسمت های منفی نمودار امتداد ندهید
سرعت اولیه را 0 میگیریم زیرا شیب مماس بر نمودار در نقطه ی تی مساوی 0 برابر 0 می باشد
بقیه حل هم کامل نوشته شده است
موفق باشید -
سلام دوستان کسی فیلمایه حرکت دایره ایه استاد طلوعی رو داره ؟؟؟؟؟
sadegh1234 نمیدونید ؟؟؟؟؟؟؟؟
sadegh1234 در غول فیزیک باش گفته است:
سلام دوستان کسی فیلمایه حرکت دایره ایه استاد طلوعی رو داره ؟؟؟؟؟
-
@negin-78 در غول فیزیک باش گفته است:
5
8
10
15سلام در دانشگاه هستم
جواب رو در گزینه ها ندیدم چک کنید صورت سوالتان و گزینه هارا
باید جسم در راستای محور y ها ساکن بماند از این جا یک رابطه میاوریم
و یک رابطه از محاسبه نیروی مرکز گرا داریم
بعد با حل دو معادله دو مجهولی هر دو نیروی کششی طناب بالایی و پایینی را میتوان پیدا کرد
-
@njzamin سلام. مقاومتی که اتصال کوتاه میشه علاوه بر مقاومت های موازیش شاخه ش هم حذف میشه؟ مثلا سری کناریش تو شاخه؟
-
سلام.وقت بخیر. درکتاب گاج نقره ای نوشته ک برآیند بردارها اگه هم جهت باشن مقدارmax هستش اندازش واگه خلاف جهت باشن مقدارشminهست. وگفته ک اینجا برایندشون هم جهت باشن جمع میشن وخلاف جهت کم..(وبرای تفریق هم خلاف اینایی ک گفتم)
مگه اینا کلابرای بردارهانیستش؟؟ پس چراتوی مسائل حرکت مثلا وقتی ک 2ماشین به سمت هم حرکت میکنند سرعت هارو باهم جمع میکنیم؟ مگه طبق اون نکته ای ک کتاب گفته مگه نبایدکم بشه؟؟
ینی چی این بردارها؟؟این توضیحات کتاب خیلی گنگ هستش..! میشه کااامل تشریح کنید؟
ممنون
@njzamin 15434046977551173139812.jpg
-
سلام.وقت بخیر. درکتاب گاج نقره ای نوشته ک برآیند بردارها اگه هم جهت باشن مقدارmax هستش اندازش واگه خلاف جهت باشن مقدارشminهست. وگفته ک اینجا برایندشون هم جهت باشن جمع میشن وخلاف جهت کم..(وبرای تفریق هم خلاف اینایی ک گفتم)
مگه اینا کلابرای بردارهانیستش؟؟ پس چراتوی مسائل حرکت مثلا وقتی ک 2ماشین به سمت هم حرکت میکنند سرعت هارو باهم جمع میکنیم؟ مگه طبق اون نکته ای ک کتاب گفته مگه نبایدکم بشه؟؟
ینی چی این بردارها؟؟این توضیحات کتاب خیلی گنگ هستش..! میشه کااامل تشریح کنید؟
ممنون
@njzamin 15434046977551173139812.jpg
-
@mohaddese-p-o-i آره میدونم حرکت نسبیه وبایدباهم جمع بشن اونجا. ولی توی فصل اندازه گیری گفته کهمه بردارها(ن صرفا نیرو)
خب سرعت هم بردارهستش دیگه که اگه درخلاف جهت هم باشن طبق اون نکته برآیندشون بایدتفریق بشه..
نمیدونمتو درک این موضوع کلا مشکل دارم.!
-
@mohaddese-p-o-i آره میدونم حرکت نسبیه وبایدباهم جمع بشن اونجا. ولی توی فصل اندازه گیری گفته کهمه بردارها(ن صرفا نیرو)
خب سرعت هم بردارهستش دیگه که اگه درخلاف جهت هم باشن طبق اون نکته برآیندشون بایدتفریق بشه..
نمیدونمتو درک این موضوع کلا مشکل دارم.!
-
RACE
چیزی ک من میدونم فک کنم اینطوریه...
سرعت یک کمیت برداری..کمیت برداری یعنی علاوه بر اندازه جهت داره...
برایند بردار واسه بدست اوردن جهت بردار
ولی تو حرکت نسبی ما میخوایم اندازه بردار رو بدست بیاریم!
غیراینه!؟؟؟