خیلی مهم فوری لطفا همه نظر بدهند
-
سلام دوستان رشته من انسانی نظام قدیم است امسال من میخوام کنکور تجربی بدم هیچکدوم از کتاب هارو هنوز نخوندم یعنی تو همشون صفر صفرم به نظرتون من میتونم بخونم و میشه سطح کتاب های تجربی را تحلیل کنید
-
@hosein790204 بنظرم امسال کتابهای نظام جدید رو بگیر و بخون برای سال دیگه. به کنکور امسال نمیرسی اگه صفری
-
واقعیت اینه که همه به امید پزشکی میان تجربی
درحالی که بیرون گود وایستادن و از سختی درسا خبر ندارن...
اگر کنکور تجربی راحت بود اینقد پشت کنکوری نداشت
راستشو بخوای من اصلن بهت توصیه نمیکنم کنکور تجربی بدی
چون خوده ما تو کار زیست موندیم...بقیه درساش بماند
شما که انسانی بودی و به قول خودتون صفری!بنظرمن وقتی میتونی تو رشته ی خودت موفق شی الکی عمرتو مثه ما پشت کنکور تجربی نزار!
قصدم ناامیدکردنت نبود
ققط واقعیتارو بهت گفتم!
درهر حال موفق باشی... -
سلام دوستان رشته من انسانی نظام قدیم است امسال من میخوام کنکور تجربی بدم هیچکدوم از کتاب هارو هنوز نخوندم یعنی تو همشون صفر صفرم به نظرتون من میتونم بخونم و میشه سطح کتاب های تجربی را تحلیل کنید
@hosein790204
نیاز به همت فولادی داره .. بستگی به پایه و انگیزه و خیلی چیزای دیگ هم داره ...
اما اگه خواستی شروع کنی پیشنهادم اینه که از کتابای خط ویژه گاج استفاده کنی مخصوصا درسای اختصاصی .
دیگ اینکه زیست ممکنه خیلی اذیتت کنه چون باید تقریبا هر روز زیست رو توی ب نامه داشتی باشی و تست بزنی چون واقعا مفهومی شدن سوالا و مهارت بالایی میطلبن ... پیشنهادم اینه ک اگه نمیتونین زیشت رو جمع کنید یه استاد خوب حالا چ مجازی چ واقعی پیدا کنید و کلاس فشرده برید . -
@hosein790204
اگه هدفتون رشته های پیراپزشکی
امکان داره موفق بشین ولی اگه رشته های
تاپ رو میخواین فک نکنم چون درسای تجربی
خیلی سنگینه -
-
یکی از دوستام با لیسانس یکی از رشته های انسانی میخواد کنکور تجربی بده هرچند گفتم نمیشه برای سال بعد بخون فایده ای نداشته نمیدونم شاید واقعا سخت باشه براتون که تا سال دیگه بمونین ولی تنها راه حلش همینه که رشته خوبی هم قبول بشید (من کتابهای نظام قدیم رو ندیدم ولی دبیرامون میگن نظام جدید اسونتره)البته باید کل این یک سال وچند ماه رو واقعا تلاش کنید
-
@hosein790204 اوه داداش من رشتم ریاضی بوده با اینکه شیمی و فیزیک یه چیزایی بلدم هنوز گیر کردم . که الان دارم واسه تجربی میخونم .. فک کنم واسه سال دیگ وایسی بهتر باشه
-
با قاطعیت خیر
منی که رشتم تجربیه بازم تو درسا موندم تو که جای خود داری -
شاید شما استعداد تجربی رو داشته باشید و راحت موفق بشید
نگاه کنید که ایا علاقه علاقه به رشته تجربی دارید یا خیر؟
میتونید چندجلسه توسط یه دبیر از زیست آموزش ببینید
ببینید آیا علاقه دارید؟ میتونید زیست رو با لذت و بدون خستگی بخونید؟
راجب زیست گفتم چون از نظرم زیست موضوع اصلی هست
شما چون انسانی هستین مشکلی از بابت ادبیات و عربی و...درسای عمومی پیدا نمیکنید اگر تلاش کنید .
میمونه ریاضیات و زیست و شیمی
ببینید اگر واقعا هدف دارید تو این مورد و علاقه زیاد
میتونید موفق بشید اما واقعا تلاش بی وقفه میخواد
و البته بستگی داره چه رشته ای مد نظرتون باشه
طبیعتا جزو رشته های پرمتقاضی (نه به قول برخی "رشته تاپ" ، چون از نظرم رشته ی تاپی وجود نداره همه ی رشته ها در جای خود میتونن تاپ باشن) نباشه،میشه مطالب بیشتری رو (البته با نظر مشاور نه نظر دانش آموزان و فارغ التحصیلان) حذف کرد.
پیشنهادم اینه با یک مشاور کاربلد و باتجربه صحبت کنید.
(و البته نه مشاور های بی تجربه و تک محور که فقط یک نسخه میپیچن برای همه و نگرش مثبت ندارن ، با پرس و جو میتونین پیداشون کنین البته درصورت مقدور بودن براتون)
اگر مقدور نبود صحبت با مشاور
به خودتون توجه کنین که علاقه شما در چه حد هست
شما به علت صفر بودن تو تجربی باید نسبت به اونایی که تو این رشته تحصیل کردن خیلی بیشتر تلاش کنین
و البته ممکن هم هست استعداد خوبی از خودتون نشون بدین و زودتر از خیلی ها پیشرفت کنین.
و میتونین چندجلسه تدریس از دبیران ببینین که ایا علاقه دارید یا نه
ببینین "علاقه" رو تکرار میکنم
چون اعتقادی به "استعداد" ندارم
استعداد میتونه کمک کننده باشه اما همه چیز نیست
با تلاش میشه نبود استعداد رو جبران کرد.
خدا یاورتون. -
شاید شما استعداد تجربی رو داشته باشید و راحت موفق بشید
نگاه کنید که ایا علاقه علاقه به رشته تجربی دارید یا خیر؟
میتونید چندجلسه توسط یه دبیر از زیست آموزش ببینید
ببینید آیا علاقه دارید؟ میتونید زیست رو با لذت و بدون خستگی بخونید؟
راجب زیست گفتم چون از نظرم زیست موضوع اصلی هست
شما چون انسانی هستین مشکلی از بابت ادبیات و عربی و...درسای عمومی پیدا نمیکنید اگر تلاش کنید .
میمونه ریاضیات و زیست و شیمی
ببینید اگر واقعا هدف دارید تو این مورد و علاقه زیاد
میتونید موفق بشید اما واقعا تلاش بی وقفه میخواد
و البته بستگی داره چه رشته ای مد نظرتون باشه
طبیعتا جزو رشته های پرمتقاضی (نه به قول برخی "رشته تاپ" ، چون از نظرم رشته ی تاپی وجود نداره همه ی رشته ها در جای خود میتونن تاپ باشن) نباشه،میشه مطالب بیشتری رو (البته با نظر مشاور نه نظر دانش آموزان و فارغ التحصیلان) حذف کرد.
پیشنهادم اینه با یک مشاور کاربلد و باتجربه صحبت کنید.
(و البته نه مشاور های بی تجربه و تک محور که فقط یک نسخه میپیچن برای همه و نگرش مثبت ندارن ، با پرس و جو میتونین پیداشون کنین البته درصورت مقدور بودن براتون)
اگر مقدور نبود صحبت با مشاور
به خودتون توجه کنین که علاقه شما در چه حد هست
شما به علت صفر بودن تو تجربی باید نسبت به اونایی که تو این رشته تحصیل کردن خیلی بیشتر تلاش کنین
و البته ممکن هم هست استعداد خوبی از خودتون نشون بدین و زودتر از خیلی ها پیشرفت کنین.
و میتونین چندجلسه تدریس از دبیران ببینین که ایا علاقه دارید یا نه
ببینین "علاقه" رو تکرار میکنم
چون اعتقادی به "استعداد" ندارم
استعداد میتونه کمک کننده باشه اما همه چیز نیست
با تلاش میشه نبود استعداد رو جبران کرد.
خدا یاورتون. -
Vezra
ممنون دوست عزیز خیلی خوب حرف زدی میشه برای هرکدوم از کتاب ها ی تجربی از اینجا به من معلم خوب معرفی کنی و بگی کدوم کتاب ها خوبن یه هفته اونارو بخونم اگه جواب داد برم کتاب هاشو بگیرم اگرم جواب نداد رشته خودمو بخونم@hosein790204
شما لطف دارین.
من تجربی نیستم ولی برای زیست تعریف آقای امینی راد رو خیلی شنیدم از بچه ها
بابت ریاضیات همآقای ثابتی از نظرم خیلی خوب تدریس میکنن
برای شیمی همآقای آقاجانی خیلی عالین
باز تگمیکنم بچه ها رو برای معرفی دبیران کمک کنن.
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
@hosein790204
شما لطف دارین.
من تجربی نیستم ولی برای زیست تعریف آقای امینی راد رو خیلی شنیدم از بچه ها
بابت ریاضیات همآقای ثابتی از نظرم خیلی خوب تدریس میکنن
برای شیمی همآقای آقاجانی خیلی عالین
باز تگمیکنم بچه ها رو برای معرفی دبیران کمک کنن.
@همیار
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء