دوازدهم تجربی چطوری در کنار مدرسه ودروس دوازدهم دروس پایه رو مرور میکنید
-
سلام
برنامم فعلن ثابت نیست هرروز با توجه به درسا عوضش میکنم و از این کار دیگه کلافه شدم@fatemeh-9253
برنامه های متنوعی داشتم یک مدت با مشاور پیش میرفتم این موفقترینشون بوده ولی یه برنامه زمانی در کنارش میخوام
دخترای کلاسمون از همه چی دست کشیدن فقط دنبال بهتر شدن معدل هستن ولی من واقعا نمیتونم پشت کنکوری بمونم -
من میخونم کامل هم دوازدهم هم واسه آزمون ولی نه میتونم به آزمون برسم نه درسایه مدرسه دیگه اعصابم بهم ریخته
-
من میخونم کامل هم دوازدهم هم واسه آزمون ولی نه میتونم به آزمون برسم نه درسایه مدرسه دیگه اعصابم بهم ریخته
@fatemeh-9253
من ازمون ثبت نام نکردم چون میدونم نمیرسم
ولی اینکه برنامه مشخصی نداشته باشی این خودش استرس وارد میکنه
من سعی میکنم یه برنامه دوهفته ای بریزم واسه خودم وهرشب برای روز بعد یه برنامه ساعتی مینویسم ساعت خواب وبیداری خیلی مهمه برام سعی میکنم ساعت۹ شب بخوابم و۴ بیداری اینجوری هم درطول روز خسته نمیشی وهم تایم اضافه داری چون معمولا درس خوندن تو ساعات شب بدرد بخور نیست -
نمیدونم😐😐
-
توو این تاپیک یه سری مقاله و فایل صوتی هست که روش برنامه ریزی به صورت کامل توضیح داده شده
امیدوارم به دردتون بخوره
https://forum.alaatv.com/topic/7255/برنامه-درسی/15 -
توو این تاپیک یه سری مقاله و فایل صوتی هست که روش برنامه ریزی به صورت کامل توضیح داده شده
امیدوارم به دردتون بخوره
https://forum.alaatv.com/topic/7255/برنامه-درسی/15@Khanoome-romisa
مرسی خوب بود ولی ما دوازدهم هستیم ومدرسه تا پنجشنبه دایر هست و درسها سختر شدن جز دو یا سه ساعت برای دروس پایه واقعا نمیشه گذاشت -
@Khanoome-romisa
مرسی خوب بود ولی ما دوازدهم هستیم ومدرسه تا پنجشنبه دایر هست و درسها سختر شدن جز دو یا سه ساعت برای دروس پایه واقعا نمیشه گذاشتhamid Ramshir
با برنامه ریزی میشه گذاشت
دروس هم بعضی جاها حذف شده برا شما
البته اشتباهات حتی خود کتاب درسی هم کم نیست -
hamid Ramshir
با برنامه ریزی میشه گذاشت
دروس هم بعضی جاها حذف شده برا شما
البته اشتباهات حتی خود کتاب درسی هم کم نیست@Khanoome-romisa
اره ولی از برنامه های مختلفی که داشتم واینکه هر بار برمیگردم فصلهای اول کتاب رو میخونم تا الان نتونستم به جایی برسم -
hamid Ramshir
خب اشتباه ما همین جاست
هر بار از صفحه یک یا فصل شروع می کنیم
بعشدم تا اون جایی که من میدونم معمولا برنامه آزمونا دوازدهم رو کم کم پیش میبرن پایه رو بیشتر
درسای مدرسه رو همون روز بخونید و تست بزنید در کنارش یکی دو درس پایه هم تست بزنید
درسی هم که همون روز داده شده خوندنش تایم کمتری میگیره حتی اگه درسنامه کتاب تست باشه -
hamid Ramshir
خب اشتباه ما همین جاست
هر بار از صفحه یک یا فصل شروع می کنیم
بعشدم تا اون جایی که من میدونم معمولا برنامه آزمونا دوازدهم رو کم کم پیش میبرن پایه رو بیشتر
درسای مدرسه رو همون روز بخونید و تست بزنید در کنارش یکی دو درس پایه هم تست بزنید
درسی هم که همون روز داده شده خوندنش تایم کمتری میگیره حتی اگه درسنامه کتاب تست باشه@Khanoome-romisa
تازه تست های همین سال هم عقب مونده که باید جبران بشه -
@Khanoome-romisa
تازه تست های همین سال هم عقب مونده که باید جبران بشهhamid Ramshir
تستا رو مضربی بزنید به نظر من
و اینکه همه تستا رو خب طبیعتا شاید وقت نشه توو تایم دوهفته ای آزمون تموم شه
اگه با آزمون پیش میرید خودش چن جا مرور داره که فرصت خوبیه برای مرور تستای اشتباه و زدن تستای جدید از مضارب جدید -
hamid Ramshir
تستا رو مضربی بزنید به نظر من
و اینکه همه تستا رو خب طبیعتا شاید وقت نشه توو تایم دوهفته ای آزمون تموم شه
اگه با آزمون پیش میرید خودش چن جا مرور داره که فرصت خوبیه برای مرور تستای اشتباه و زدن تستای جدید از مضارب جدید@Khanoome-romisa
امسال ازمون شرکت نکردم چون قلمچی وگذینه دو دارن تستهای سالهای قبل روچاپ میکنن برای بچها ومباحثی میارن بر محور کتابهای نظام قدیم ازمونهای سنجش چنتا جامع داره بعد از عید اونجا ثبت نام میکنم ومیخوام همه دروس رو تا اون موقع جمع کنم -
@Khanoome-romisa
امسال ازمون شرکت نکردم چون قلمچی وگذینه دو دارن تستهای سالهای قبل روچاپ میکنن برای بچها ومباحثی میارن بر محور کتابهای نظام قدیم ازمونهای سنجش چنتا جامع داره بعد از عید اونجا ثبت نام میکنم ومیخوام همه دروس رو تا اون موقع جمع کنمhamid Ramshir
تا حالا آزموناشو دیدین ؟
شاید اونطوری که فک می کنید نباشه
هر چند من پیشنهاد میکنم به صورت آموزشی و تمرینی حتی اگه شرکت نمیکنید توو خونه حلشون کنید
برنامه راهبردی قلم چی معمولا خوب و حساب شدست -
hamid Ramshir
تا حالا آزموناشو دیدین ؟
هر چند من پیشنهاد میکنم به صورت آموزشی و تمرینی حتی اگه شرکت نمیکنید توو خونه حلشون کنید
برنامه راهبردی قلم چی معمولا خوب و حساب شدست@Khanoome-romisa بله ولی باید از اول مهر شروع میکردم که اینطور نشد
-
hamid Ramshir
تا حالا آزموناشو دیدین ؟
برنامه راهبردی قلم چی معمولا خوب و حساب شدست@Khanoome-romisa
تنها چیزی که نمیتونم تستاشو بزنم زبانه که اینجا فیلمی ازش ندارن -
@Khanoome-romisa
تنها چیزی که نمیتونم تستاشو بزنم زبانه که اینجا فیلمی ازش ندارنhamid Ramshir
با یه کتاب تست خوب مثل مبتکران زبانو بخونید -
hamid Ramshir
با یه کتاب تست خوب مثل مبتکران زبانو بخونید@Khanoome-romisa
مبتکران گرفتم ولی اشکالم تو ترجمس البته الان شروع کردم به خوندن واژه نامه