عربی نظام قدیم
-
سلام بچه ها.
عربی ناصح زاده که جمع بندی هستش کامله؟من میخوام یه سری بخش ها رو انتخابی ببینم میخوام ببینم به نظرتون خوبه از ۱۴ ساعته ببینم یا کلاس کنکور. -
سلام.به نظرم هنوز که اول سال هستش و فرصت دارین کلاس کنکور رو ببینین درسته تایمش بالاست ولی کامله..البته همون جمع بندی14ساعته هم خوبه و کامل..ولی من که کلاس کنکور رو دیدم و راضی هم بودم..عربی با استاد ناصح زاده فوق العاه میشه
-
ممنون
-
mahrokh کل قواعد سال اول؟میخوام اول پیش نیازا رو بخونم بعد ترجمه بعد قواعد فعل و اسم و حرف ..خوبه؟ شمازبانتون چطوره ؟
پشمک قلم چی هم آزمون اولش کل قواعد اول بود که مشاورا هم میگن باید بلد باشین چیز خاصی نیستن معرفه و نکره و جامد و مشتق و ثلاثی مجرد و مزید ومبنی و معرب و جمله فعلیخ و اسمیه هست .که در حد فهمیدن باید بلد باشین.
ترجمه کلا خب مبحث جدایی هست کم کم موازی با بقیه میتونید بخونینش .
من همه چیزو نمیدونم. -
mahrokh کل قواعد سال اول؟میخوام اول پیش نیازا رو بخونم بعد ترجمه بعد قواعد فعل و اسم و حرف ..خوبه؟ شمازبانتون چطوره ؟
-
پشمک آهان تاپیکتون رو خوندم زبانم تقریبا خوبه . ریدینگ و کلوز تست کعه موازی باید مداوم کار بشن . کلمه ها رو برنامه بریزید برای خوندنشون باید حتما مرور بشن و ریدینگ هم بخونید تاکلمات جا بیفتن.
قواعد میمونه که توصیه اکید میکنم اول زمان ها رو که ضمیمه کتاب های کار هست رو کامل بخونین سخت نیستزیاد . اما نمیدونم اینکه زبانتون ضعیفه باید به ترتیب شروع کنین یا نه . -
پشمک
آقای ناصح زاده تو کلاس کنکورشون همه میش نیازای عربی1رو درس میدن -
پشمک
آقای ناصح زاده تو کلاس کنکورشون همه میش نیازای عربی1رو درس میدنamirhossein 0 میشه فقط اون قسمت هایی که درمورد پیش نیاز هاش هس رو لینکشو بهم بدین؟مرسی
-
پشمک
آقای ناصح زاده تو کلاس کنکورشون همه میش نیازای عربی1رو درس میدنamirhossein 0 تو جمع بندی ۱۴ ساعته چطور؟
-
amirhossein 0 میشه فقط اون قسمت هایی که درمورد پیش نیاز هاش هس رو لینکشو بهم بدین؟مرسی
پشمک
لینکشو منم الان ندارم ولی برید تو بخش کلاس کنکور استاد ناصح زاده نوشته که تو هر جلسه چی درس میده.. -
amirhossein 0 تو جمع بندی ۱۴ ساعته چطور؟
mahrokh
اونم خوبه و 92%عربی کنکور رو میگه ...همه رو به جز8درصد معلوم و مجهول و معتلات..
ولی کلاس کنکور رو کامل کامل میگه -
mahrokh
اونم خوبه و 92%عربی کنکور رو میگه ...همه رو به جز8درصد معلوم و مجهول و معتلات..
ولی کلاس کنکور رو کامل کامل میگهamirhossein 0 یعنی معلوم و مجهول و معتلات رو فقط از کلاس کنکور نگاه کنم خوبه دیگه ؟
-
عربی استاد جلادتی چطوره؟
-
عربی استاد جلادتی چطوره؟
@nurozi-fateme در عربی نظام قدیم گفته است:
عربی استاد جلادتی چطوره؟
ناصح زاده بهتره که -
@nurozi-fateme در عربی نظام قدیم گفته است:
عربی استاد جلادتی چطوره؟
ناصح زاده بهتره که@tajrobi-nil چرا؟
-
@tajrobi-nil چرا؟