گیر کردم تو گذشته
-
mriaw شرایط منم همینه تیزهوشان بودم دقیقا مثل تووو ولی این افکارای منفی نمیزاره بخونم منکه خیلی خوب شروع کرده بودم دارم میرسم به صفر .
-
mriaw تو شاید بخون من الان چندروزه که بلا تکلیفم هر چی میخونم فکرم رو عقب مونده هاست با این وضعیت من هیچی نمیشم
-
ناامیدی حربه شیطانه که میگه وای نخون تو هیچی نمیشی
در حالی که توو قران داریم که برای انسان هیچ چیزی جز تلاش نیست
از الان خیلی زوده واسه جا زدن
به این فک کن که فقط هفت ماه مونده
به لحظه ی اعلام نتایج
یه اینکه میخوای لبخندو بیاری به لب بقیه
یا گریه ناراحتی رو بیاری توو چشماشون
الان میتونی ماشین زمان سوار شی و برگردی به گذشته ؟
نه نمیتونی
پس از همین الان سعی کن آخر تازه ای برای نتیجه کنکورت بسازی -
همش تو فکر اینم که چرا نخوندم این اذیتم میکنه هر کاری میکنم نمی تونم موقع درس به موفق نشدن گذشته فکر نکنم باعث شده از درس زده بشم خیلی نا امیدم
mhilda در گیر کردم تو گذشته گفته است:
همش تو فکر اینم که چرا نخوندم این اذیتم میکنه هر کاری میکنم نمی تونم موقع درس به موفق نشدن گذشته فکر نکنم باعث شده از درس زده بشم خیلی نا امیدم
نگاه کنید یه کلام ختم کلام:
گذشته کشکه و آینده هپروت
هر کس الآن رو از دست بده باخته...
موفق باشید -
mhilda سلام .... اگه الان داری افسوس میخوری ... الان تو همین دقیقه دیروز فردای توعه ..
فردا به خاطر امروزت حسرت میخوری ..
به نظرم باید اولوییت بندی کنی ی بارم که شده ببینی خودت چی دوست داری
خودت هدفت چیه ... هیچ وقت به کسی جز خودت جواب پس نده اما خودتو هم سرزنش نکن
همت کن یادت باشه که فقط خودت میتونی خودتو نجات بدی من و بقیه فقط میتونیم جمله های قشنگ قشنگ بهت بگیم اما باعث پیشرفتت نمیشیم ... تا خودت نخوای نمیتونی شروع کنی
باور کن دختر عمه من چهار ماه مونده به کنکور شروع کرد دانشگاه تهران پرستاری قبول شد !!
ببین خیلی حرفه هاا ..
پس ذهنتو پاک کن .. اصلا بگو اره تا الان تنبلی کردم اما تموم شد من میخام از الان حرکت کنم ی اینده میسازم گذشتم جلوش زانو بزنه ... پس یاعلی بگو و حرکت کن دوست من ... انشاالله ی روزی خبر قبول شدنت تو بهترین دانشگاه و رشته رو بشنومموفق باشی

-
mhilda سلام .... اگه الان داری افسوس میخوری ... الان تو همین دقیقه دیروز فردای توعه ..
همت کن یادت باشه که فقط خودت میتونی خودتو نجات بدی من و بقیه فقط میتونیم جمله های قشنگ قشنگ بهت بگیم اما باعث پیشرفتت نمیشیم ... تا خودت نخوای نمیتونی شروع کنی
باور کن دختر عمه من چهار ماه مونده به کنکور شروع کرد دانشگاه تهران پرستاری قبول شد !!
ببین خیلی حرفه هاا ..
پس ذهنتو پاک کن .. اصلا بگو اره تا الان تنبلی کردم اما تموم شد من میخام از الان حرکت کنم ی اینده میسازم گذشتم جلوش زانو بزنه ... پس یاعلی بگو و حرکت کن دوست من ... انشاالله ی روزی خبر قبول شدنت تو بهترین دانشگاه و رشته رو بشنومموفق باشی

@fatemeh_banoo در گیر کردم تو گذشته گفته است:
ببین خیلی حرفه هاا ..

-
@fatemeh_banoo در گیر کردم تو گذشته گفته است:
ببین خیلی حرفه هاا ..

-
-
mhilda چ جالب فک کردم من فقط اینطوری شدم اخیییییییش پس عادیه نگران نباشم:smiling_face_with_open_mouth:
-
mriaw سرطان داره اداشو درمیاره..:face_with_cold_sweat:
-
mriaw سرطان داره اداشو درمیاره..:face_with_cold_sweat:
-
گل یاس1999 عاره واقعن
این پست پاک شده! -
سلام
دوست عزیز منم این مشکل رو قبلا داشتم اما به این فکر کردم که فک کردن به گذشته چه سودی به حالم داره!!!دیدم سود که نداره هیچ فقط و فقط باعث اعصاب خوردی و جا موندن از آیندس,اتفاقات و فرصت های گذشته دیگه سپری شدن و به هیچ وجه ممکن برنمیگردن پس سعی کن به سمت آینده حرکت کنی و به موفقیت برسی -
گذشتتو بذار تو گذشته بمونه درسایی که بهت داده رو نگه دار،بهت نشون داد زمان هیچ وقت منتظرت نمیمونه تا تو حست بیاد که درس بخونی بعد بگه خب از الان شروع میکنیم، همینجوری داره میگذره چه خوشحال باشی چه ناراحتی، چه خوب خونده باشی چه بد، 7 ماه مونده تا کنکور،چشم بهم بزنی شده عید بعد قراره هی بپرسیم از بقیه اگه از الان شروع کنم میشه اگه روزی 36 ساعت بخونم موفق میشم، به جا اینکه کار به اونجا برسه شروع کن آروم و پیوسته بخون از ساعت مطالعه پنج شیش ساعت شروع کن افزایشش بده، جای اینکه خودتو سرزنش کنی خودتو دوست داشته باش بهش بگو میدونم قراره خسته شی میدونم شاید یه جاهایی بخوای کم بیاری ولی بیا به هدفمون برسیم که حال خوبش خستگی همه این زحمتارو میشوره میبره.
یه برنامه منطقی برای خودت بنویس و باهاش پیش برو سعی کن اجراش کنی حتما، هرجا که یاد گذشته -
هرجاهم که یاد گذشته افتادی فکر کن امسال سال اول کنکورته و دوباره قوی و با انگیزه شروع کن.
سخته ولی شدنیه
منم همینجور بودم اینقد خودمو سرزنش کردم تا اخرش گفتم بذار شروع کنم، بذار خودمو بخاطر همه اشتباهام ببخشم، نمیدونی چقد این بخشش حالتو خوب میکنه -
خیلی ممنونم از همتون بارها سعی کردم ولی نشد ودوباره بازم شروع میکنم دیگه چاره ای ندارم باخودم گفتم منکه دیگه چیزی واسه ی از دست دادن ندارم پس بی خیالی طی میکنم و فقط می خونم اصلا مهم نیست دیگه قبول شم یا نه از الان به بعد فقط فکرم اینه که عوض شم امیدوارم خدا هم ببینه منو و منم به ارزو هام برسم

️
️

الان این مرضی که من دارم دقیقا یه چی شبیه سرطانه