هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Khanoome-romisa باورتون میشه تماما زیر پتوعم؟همه داروها خواب آور ریتم خوابم بهم ریخته چون دوروز بعد دکتر رفتنم از درد شبا نمیتونستم بخوابم
-
@Khanoome-romisa باورتون میشه تماما زیر پتوعم؟همه داروها خواب آور ریتم خوابم بهم ریخته چون دوروز بعد دکتر رفتنم از درد شبا نمیتونستم بخوابم
-
@Shaahin_I
هیچ جوره نمیشه خوند الان ؟
حتی یه کلمه
حتی تاریخ ادبیات ؟
.....
البته میدونم سخته -
@Khanoome-romisa گفته آنفلوانزا شدید داری دوره 6 تا 8 روزه هست باید طی کنی الانم 4 روزه دارم درد میکشم کمی بهتر شده اما خب مدام گیج میزنم بخاطر قرصا
-
@Khanoome-romisa چرا شده یچی دستم میگیرم اما خب همینجوریش حساسم به اینکه تمرکز نداری حتما نفهمیدی وای به حال الان
@Shaahin_I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Khanoome-romisa چرا شده یچی دستم میگیرم اما خب همینجوریش حساسم به اینکه تمرکز نداری حتما نفهمیدی وای به حال الان
نه خیلی خوبه که
ایرادی نداره همونطوریش هم خوبه
آدم انگیزشو حفظ می کنه -
@Khanoome-romisa تمام التهاب پوستی ماهیچه ای داشتم از کمر به پایین میشد گفت مثل کسایی هستم که دارن با واکر تمرین راه رفتن میکنن
-
@Shaahin_I در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نه خیلی خوبه که
ایرادی نداره همونطوریش هم خوبه
آدم انگیزشو حفظ می کنه -
@Khanoome-romisa مدتی میشد همچین بهم نخورده بود حالم احتمالا منتظر بوده هر گوشه کناری مشکلی هم هست یجا بروز بده
-
@tajrobi-nil همه این پیشنهادو میدن اما خب واقعا همه چی داره خراب میشه این آزمون مخصوصا به گل کار رسونده بودم قشنگ یه هفته برنامه تست داشتم فقط نه درسنامه یعنی اتفاق خوبی میشد بیوفته
-
@Shaahin_I
ان شاءالله که چن روز بعد بهتر میشه حالتون
اما سعی کنید همین طوری چشتون ببینه حفظیاتو
اینا نیاز به تمرکز زیادی نداره
فقط تکرار و مرور زیادی میخواد
فقط به خاطر انگیزه دارم میگم