سوالات(درسی)ریاضی (نه مشاوره ای×)
-
اکالیپتوس در سوالات(درسی)ریاضی (نه مشاوره ای×) گفته است:

عاغا سوال سادست لطفا بی جواب نمونه :face_with_tears_of_joy: ممنون اگه میشه دامنه تابع رو به دست بیارید :face_with_rolling_eyes:
اشتباه بود ب روم نیارید بعد ۵ماه همینم یادم مونده باشه خیلیه😂
-
@Zohraam جوابش اینه منفی دو بسته تا صفر باز اجتماعش با سه باز تا پنج بسته
مرسی ازتوجهت:rose: ممنوناکالیپتوس در سوالات(درسی)ریاضی (نه مشاوره ای×) گفته است:
مرسی ازتوجهت:rose: ممنوناها میدونی چرا این میشه.. چون لگاریتم برا دامنه خودش قواعد خاص داشت ..
بعد اون منفی مثبت پایینم چپکی نوشتم
میخای کاملشو بنویسم برات ؟ -
مرسی ازتوجهت:rose: ممنوناها میدونی چرا این میشه.. چون لگاریتم برا دامنه خودش قواعد خاص داشت ..
بعد اون منفی مثبت پایینم چپکی نوشتم
میخای کاملشو بنویسم برات ؟ -
@Zohraam اره ممنون میشم :rose: خودم میدونما روش حلشو و قواعدشو فقط نمی دونم اون منفی پشت لگاریتم رو ببرم به توانش بعد حل کنم یا نه مثل تو:thinking_face:
مشکلم اینه جوابشو درست به دست نمیارم:expressionless_face:اکالیپتوس در سوالات(درسی)ریاضی (نه مشاوره ای×) گفته است:
@Zohraam اره ممنون میشم :rose: خودم میدونما روش حلشو و قواعدشو فقط نمی دونم اون منفی پشت لگاریتم رو ببرم به توانش بعد حل کنم یا نه مثل تو:thinking_face:
مشکلم اینه جوابشو درست به دست نمیارم:expressionless_face:ن دیوانه منفیو چرا ببری توان😐😑 چرا خودتو گیج میکنی
-
مشکلم اینه جوابشو درست به دست نمیارم:expressionless_face:ن دیوانه منفیو چرا ببری توان😐😑 چرا خودتو گیج میکنی
-
@Zohraam اخه اونجورم میشه کرد ....:neutral_face: کلا تو تشریح این سوال مشکل دارم با حذف گزینه و تستی میشه به جواب رسید اما دنبال روش حلشم ببینم چرا نمیرسم به جواب:face_with_rolling_eyes:
@Zohraam اخه اونجورم میشه کرد ....:neutral_face: کلا تو تشریح این سوال مشکل دارم با حذف گزینه و تستی میشه به جواب رسید اما دنبال روش حلشم ببینم چرا نمیرسم به جواب:face_with_rolling_eyes:
عزیزم چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی

-
عزیزم چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی

-
@Zohraam خیلی خیلی ممنونم :smiling_face_with_heart-eyes: دستت درد نکنه :rose: فهمیدم کجاش مشکل داشتم:expressionless_face:
-
Elimoon گزینه هارو تغییر دادن:face_with_tears_of_joy: این سوال کنکور بود 1/4 رو هم نداده بود تو گزینه ها:neutral_face: بعد ما از سر اجبار میگفتیم عاغا حتما منظور طراح محترم یه چیز دیگه بود و اینا8/36=(p(A .
2/9رومیاوردیم:face_with_tears_of_joy: ولی اینجوره جوابش هر چند خودمم هنوز با این سوال مشکل دارم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:

Elimoon گزینه هارو تغییر دادن:face_with_tears_of_joy: این سوال کنکور بود 1/4 رو هم نداده بود تو گزینه ها:neutral_face: بعد ما از سر اجبار میگفتیم عاغا حتما منظور طراح محترم یه چیز دیگه بود و اینا8/36=(p(A .
2/9رومیاوردیم:face_with_tears_of_joy: ولی اینجوره جوابش هر چند خودمم هنوز با این سوال مشکل دارم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:

سلام من تو مخرج کسرش گیر داشتم 😥 از دس این سادات دقیقا سوال تغییر داده بود 😁 خیلی ممنون باز ب زحمت افتادین 😂 ان شاءالله مشکل شما هم حل میشه
-
@negin-78 دوباره سوال تو اینجا بپرس
-
تاس سالمی را پرتاب میکنیم اگر فرد بیاید دوتاس دیگر و اگر زوج بیاید یک تاس دیگر پرتاب میکنیم احتمال انکه مجموع اعداد تاس های پرتاب شده 7 باشد چقدر است؟

:face_with_rolling_eyes: سوالم اینه چرا تو جوابش اون 3 رو پایینم ضرب کرده:thinking_face: -
تاس سالمی را پرتاب میکنیم اگر فرد بیاید دوتاس دیگر و اگر زوج بیاید یک تاس دیگر پرتاب میکنیم احتمال انکه مجموع اعداد تاس های پرتاب شده 7 باشد چقدر است؟

:face_with_rolling_eyes: سوالم اینه چرا تو جوابش اون 3 رو پایینم ضرب کرده:thinking_face: -
pearl نفهمیدم چجوری خوب ما که احتمال 2.4.6 ینی زوج بودن 1/2 رو ضرب کردیم متوجه نمی شم چرا کل فضای نمونه ای رو در سه ضرب کرده؟:expressionless_face:
-
pearl
سوال از جزوه دبیرمونه جواب اخرشو گذاشته خودمون پیدا کنیم فقط روشش که بالاست اونجوریه ولی 1/8 میشه طبق بالا -
اکالیپتوس اون 1/2 همون 3 هستش ک اومده اینور ضرب کرده.
ینی جواب مقدار بالا با جواب مقدارپایین جمع میشه نهایت.
البته این نظرمنه باتوجه به سوال مشابهی ک مثل این حل کردم.
بازهم بقیه نظرشونو اعلام کنند. -

:face_with_rolling_eyes: سوالم اینه چرا تو جوابش اون 3 رو پایینم ضرب کرده:thinking_face:اکالیپتوس در سوالات(درسی)ریاضی (نه مشاوره ای×) گفته است:

:face_with_rolling_eyes: سوالم اینه چرا تو جوابش اون 3 رو پایینم ضرب کرده:thinking_face:چرا ضرب کرده واقعا؟😐😑 جوابشو پیدا کردین؟
-

:face_with_rolling_eyes: سوالم اینه چرا تو جوابش اون 3 رو پایینم ضرب کرده:thinking_face:چرا ضرب کرده واقعا؟😐😑 جوابشو پیدا کردین؟