حذف بخشی از زیست
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
من به دلیل استرس زیادی که دارم دائما حس میکنم نمی توانم مباحث زیست یا حتی درسا های دیگرو تموم کنم بخاطر همین اصلا نمیتونم خوب وبا تمرکز درس بخونم
تصمیم گرفتم یه کاری رو انجام بدم اما قبل از انجامش نیاز دارم تا راهنمایی بشم لطفاً راهنماییم کنید تا از این سر گردونی خلاص بشممن تصمیم گرفتم اول بیام چند تا از فصل های زیست و که سوال زیاد داره و ترکیبی انتخاب کنم بخونم وتست اون فصلا رو کامل بزنم تا خیالم راحت بشه که میتونم یه درصد قابل قبولی و کسب کنم بعد که وقت اضافه اومد بعد برم سر بقیه مباحث
حالا میخواستم بدونم با خوندن کتاب زیست ۱ بطور کامل و۱_۴و۱۱زیست ۲و۹/۱۰/۱۱پیش میتونم ۵۰درصد بزنم ؟؟؟؟
بعد از خوندن این فصلا بعد برم بقیه فصل هارو بخونم -
سلام
من به دلیل استرس زیادی که دارم دائما حس میکنم نمی توانم مباحث زیست یا حتی درسا های دیگرو تموم کنم بخاطر همین اصلا نمیتونم خوب وبا تمرکز درس بخونم
تصمیم گرفتم یه کاری رو انجام بدم اما قبل از انجامش نیاز دارم تا راهنمایی بشم لطفاً راهنماییم کنید تا از این سر گردونی خلاص بشممن تصمیم گرفتم اول بیام چند تا از فصل های زیست و که سوال زیاد داره و ترکیبی انتخاب کنم بخونم وتست اون فصلا رو کامل بزنم تا خیالم راحت بشه که میتونم یه درصد قابل قبولی و کسب کنم بعد که وقت اضافه اومد بعد برم سر بقیه مباحث
حالا میخواستم بدونم با خوندن کتاب زیست ۱ بطور کامل و۱_۴و۱۱زیست ۲و۹/۱۰/۱۱پیش میتونم ۵۰درصد بزنم ؟؟؟؟
بعد از خوندن این فصلا بعد برم بقیه فصل هارو بخونمsama61 میخوای بخش هایی رو حذف کنی ؟///
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. نهههه هرگز اززیست فصلی رو حذف نکنید
7ماه فرصت کمی نیست.اگه خوب بخونین مطمئنامیتونید برسیدبه همش.نگران نباشید. -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Lovely نه اینکه بخوام قطعا از الان حذف کنم میخوام اول مبحث هایی رو بخونم تا بتونم ۵۰بزنم بعد اگه وقت آوردم برم بقیه رو بخونم
-
سلام
بعد از خوندن این فصلا بعد برم بقیه فصل هارو بخونمsama61 ب نظر شخصی من این کارو نکن بخش های مرتبطو باهم بخون ولی هیچی رو حذف نکن چون اشتباهه تو زیست این کارو کنی و دقیقا اشتباه پارسال منم این بود کامل همشو ترکیبی بخون .... حالا خودت خوب تصمیمتو بگیر این نظر من بود
-
sama61 ب نظر شخصی من این کارو نکن بخش های مرتبطو باهم بخون ولی هیچی رو حذف نکن چون اشتباهه تو زیست این کارو کنی و دقیقا اشتباه پارسال منم این بود کامل همشو ترکیبی بخون .... حالا خودت خوب تصمیمتو بگیر این نظر من بود
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Lovely خب بنظرتون اول کدوم فصلای ترکیبی رو بخونم
-
سلام. نهههه هرگز اززیست فصلی رو حذف نکنید
7ماه فرصت کمی نیست.اگه خوب بخونین مطمئنامیتونید برسیدبه همش.نگران نباشید.نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999 نمیخوام حذف کنم میخوام بعضی از فصلا رو اول بخونم که بتونم حدودا پنجاه بزنم از اون پنجاه درصد که خیالم راحت شد برم سراغ بقیه فصلا
-
sama61 ازمون نمیرید؟؟ ترکیبی خوندن ینی مثلا جانوری سه سالو کلا بخونی ... انسان ... گیاهی ... ژنتیک ولی یه چیزی هس هر سال تو کنکور از فصل 6 سال دوم هفت سوال میومدکه امسال یهو تعدادش کم شد پس قابل پیش بینی نیس که بگی بخوای واسه درصد مشخصی بخونی بنظرم همون با ترتیب کتابا بخون اما مثلا بخشیش که مربوط به بافت انسان بود برو کامل موضوع های مرتبط شو بخونا مثلا در مورد کرم خوندی بری کامل موضوع های مربوطه در فصل هایی که اومده رو بخونی اگر ازمون میری خود ب خود نظم میگیری واسش
-
گل یاس1999 نمیخوام حذف کنم میخوام بعضی از فصلا رو اول بخونم که بتونم حدودا پنجاه بزنم از اون پنجاه درصد که خیالم راحت شد برم سراغ بقیه فصلا
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsama61 خب برای اینکه بخواین به درصد50 برسین بایدتقریبااول همه ی مباحثو پله پله طبق آزمون های آزمایشی پیش برین.بعد شروع کنید به ترکیبی خوندن(البته اگه هیچ پیش زمینه ای نداشته باشین)
مثلا 1سوم با6 دوم.. -
sama61 ازمون نمیرید؟؟ ترکیبی خوندن ینی مثلا جانوری سه سالو کلا بخونی ... انسان ... گیاهی ... ژنتیک ولی یه چیزی هس هر سال تو کنکور از فصل 6 سال دوم هفت سوال میومدکه امسال یهو تعدادش کم شد پس قابل پیش بینی نیس که بگی بخوای واسه درصد مشخصی بخونی بنظرم همون با ترتیب کتابا بخون اما مثلا بخشیش که مربوط به بافت انسان بود برو کامل موضوع های مرتبط شو بخونا مثلا در مورد کرم خوندی بری کامل موضوع های مربوطه در فصل هایی که اومده رو بخونی اگر ازمون میری خود ب خود نظم میگیری واسش
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Lovely نه آزمون نمیرم
ممنون از راهنماییتون -
sama61 خاهش میکنم بابا هیچی نگفتیم که
-
-
sama61 خب برای اینکه بخواین به درصد50 برسین بایدتقریبااول همه ی مباحثو پله پله طبق آزمون های آزمایشی پیش برین.بعد شروع کنید به ترکیبی خوندن(البته اگه هیچ پیش زمینه ای نداشته باشین)
مثلا 1سوم با6 دوم..نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهگل یاس1999 پیش زمینه که دارم
میدونمم تقریبا کدوم فصلا ترکیبیه از بین اینا میخواستم ببینم مثلاً اول بخش انسان بخونم یا گیاهی یا بقیه
ممنون از راهنماییتون -
گل یاس1999 پیش زمینه که دارم
میدونمم تقریبا کدوم فصلا ترکیبیه از بین اینا میخواستم ببینم مثلاً اول بخش انسان بخونم یا گیاهی یا بقیه
ممنون از راهنماییتونsama61 این دل بخواه خودته انسان مهم تره بعد جانوری بعد گیاهی بعد ژنتیک
-
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Lovely ممنون همینو میخواستم مرسی که ترتیبشو گفتی
فقط یه سوال دیگه بخش جانوری کدوم فصلا س؟ -
sama61 اممممم برنامه کانون رو دان کن بخش جم بندی جانوری کامل با تمام صفحات مشخص کرده کدوم فصل هاس
-
sama61 اممممم برنامه کانون رو دان کن بخش جم بندی جانوری کامل با تمام صفحات مشخص کرده کدوم فصل هاس
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Lovely واقعا ممنونم ازت
مررررررسی -
sama61
خاهش میکننم
-
گل یاس1999 پیش زمینه که دارم
ممنون از راهنماییتوننوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط گل یاس1999 انجام شدهsama61 خواهش میکنم قابلی ک نداشت.
درضمن شمااول بیشترتمرکزتونو رو بخش انسان بزارین ک سوالاش ب مراتب بیشتروراحت تره..
نمیگم گیاهی و ژنتیک رو پیش نبریناا..ولی خب اول انسان.جانوری.گیاهی.ژنتیک -
نوشتهشده در ۳۰ آبان ۱۳۹۷، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود ...
میخاستم بدونم کدوم بخش ها میتونه با ژنتیک ترکیب بشه
مثل امکانش هس انسانی و ژنتیک رو ترکیب کنن یا اینکه ژنتیک بخش جداگانست ؟