زیست نظام قدیم
-
بچه ها زیستو چجوری بخونم بهتره؟
اول چ درسایی رو بخونم؟
اگه میشه بگید کدوم درسارو باهم بخونم ک ترکیبی باشه
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء @ادمین @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
زیستو به نظر من اول از رو کتاب و بعدش از رو درسنامه نشرالگو و بعد از هر درسنامه بلافاصله چن تا تست آموزشی زده شه
از فصل یک سال دوم شروع کنید چون فصل یک دو سه سال دوم مفاهیم پایست و توو هر فصلی لازم میشه
4 5 6 7 8 سال دوم قسمتای جانوری و انسان رو با هم بخون
1 2 3 4 و 11 سال سوم رو هم در ادامش بخون اینا هم جانوری و انسان با هم داره گاهی
به مبحث جدا هست به اسم گیاهی کنکور که شامل قسمت هایی از فصول سه شش هفت و هشت دوم
هستش با فصول 9 و 10 سال سوم
مباحث پیش دانشگاهی رو اکثرا میشه جدا خوند ولی فصل هشت رو ترجیحا بعد از خوندن فصل هشت دوم و همینطور تا حدودی گیاهی بلد باشی مطالعه کن البته فصل وقتگیریه به شدت فصل 8 پیش
فصول 9 و 10 و 11 که شامل ویروس باکتری آغازیان قارچه اینا رو با هم بخون که تفاوتهاشونو از هم تشخیص بدی و بیشتر دقت کنی
پروتئین سازی یکم نیاز به کار بیشتری توو پیش دانشگاهی یک داره فصل دوش یکم آسونتره از یکه به نظرمن
فصول 3 4 6 7 اینا به نسبت حفظی تره از پیش دانشگاهی میشه جدا خوند البته تستای ترکیبی خیلی میاد ازش
و آخر از همه پک ژنتیک کنکوره که شامل 5 6 7 8 سال سوم و 5 سال دومه که اینا رو باید با هم خوند -
در کل زیست درسی نیست که بشه جاییشو حذف کرد مگه اینکه بگی سوالای گیاهی رو مثلا وقت نمیکنم بخونم اونا رو جواب نمیدم وگرنه بقیه جاها ترکیبی میاد خیلی
البته من تا حالا ندیدم بخواد گیاهی و جانوری رو ترکیبی سوال بده البته شاید یکی دو تا ریز ولی از طراح کنکور هیچ چیزی بعید نیست :|
ژنتیک رو هم من به بچه ها میگم حذف نکنن حتی اگه مسائلشو متوجه نشدن یا وقت نکردن حتما متنشو مطالعه کنن چون توو انسان از متنش ترکیبی میاد
موفق باشی -
در کل زیست درسی نیست که بشه جاییشو حذف کرد مگه اینکه بگی سوالای گیاهی رو مثلا وقت نمیکنم بخونم اونا رو جواب نمیدم وگرنه بقیه جاها ترکیبی میاد خیلی
البته من تا حالا ندیدم بخواد گیاهی و جانوری رو ترکیبی سوال بده البته شاید یکی دو تا ریز ولی از طراح کنکور هیچ چیزی بعید نیست :|
ژنتیک رو هم من به بچه ها میگم حذف نکنن حتی اگه مسائلشو متوجه نشدن یا وقت نکردن حتما متنشو مطالعه کنن چون توو انسان از متنش ترکیبی میاد
موفق باشی@Khanoome-romisa
ممنونم عزیزدلم -
موفق باشی@Khanoome-romisa
ولی مت میخاستم مباحث مربوط ب ژنتیک رو نخونم -
بچه ها زیستو چجوری بخونم بهتره؟
اول چ درسایی رو بخونم؟
اگه میشه بگید کدوم درسارو باهم بخونم ک ترکیبی باشه
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء @ادمین @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@nurozi-fateme سلام.یا طبق برنامه یه ازمون ازمایشی باید در طول دو هفته سرفصل ها رو بخونی یا اگر ازمایشی شرکت نمی کنی (که اشتباه محضه) فصول به هم مرتبط تر رو بصورت یه بسته مطالعاتی بخون مثلا فصول مولکول زیستی،سفر سلول و فصول میتوز و میوز و باکتری و اغازی و قارچ که کلا بسته (سلولی_مولکولی) هست.برای روش خوندن زیست در گوگل سرچ کن (روش خوندن زیست دکتر عمارلو) .در ضمن همه بانک تست های زیست (که همشون عالین گاج خیلی سبز نشر الگو) توی درسنامه های فصل سعی می کنن نکات به هم مرتبط رو بیارن و ترکیب کنن و تو تست هاشون هم این کار رو کردن.پس متن کتاب درسی رو بخون بعد درسنامه بانک تست بعد تست ها رو حل کن و پاسخ تشریحی و علت غلط بودن گزینه ها رو کامل بخون.تستایی که غلط زدی یا نکته توپ داره یا نکات خوب درسنامه رو علامت بزن برای مطالعات بعدی.زیست در بار های اول مطالعه ممکنه بعضی چیزا رو نتونی تجسم کنی و یاد بگیری ولی با تکرار در طول سال مسلط میشی حتی میتونی تدریس هم کنی نگران نباش.یه نکته فنی:ژنتیک نیاز به وقت کذاشتن داره باید درسنامه های بانک تست یا یه کتاب مستقل رو اروم اروم بخونی و تکرار کنی تا یواش یواش باهاش ارتباط برقرار کنی ولی توقع نداشته باش بتونی زودی هر تستی حل کنی.شما بعد از مطالعه مباحث تعیین شده از زیست چن تا صفحه از درسنامه ژنتیک(توصیه من ژنتیک خیلی سبز ابوذر و کمیل نصری) رو هم بخون .در زیست تکرار تکرار تکرار.از خرید کتابای خلاصه و همایش الان جدا خودداری کنین اینا مال بعد عیده.یا حق
-
@nurozi-fateme سلام.یا طبق برنامه یه ازمون ازمایشی باید در طول دو هفته سرفصل ها رو بخونی یا اگر ازمایشی شرکت نمی کنی (که اشتباه محضه) فصول به هم مرتبط تر رو بصورت یه بسته مطالعاتی بخون مثلا فصول مولکول زیستی،سفر سلول و فصول میتوز و میوز و باکتری و اغازی و قارچ که کلا بسته (سلولی_مولکولی) هست.برای روش خوندن زیست در گوگل سرچ کن (روش خوندن زیست دکتر عمارلو) .در ضمن همه بانک تست های زیست (که همشون عالین گاج خیلی سبز نشر الگو) توی درسنامه های فصل سعی می کنن نکات به هم مرتبط رو بیارن و ترکیب کنن و تو تست هاشون هم این کار رو کردن.پس متن کتاب درسی رو بخون بعد درسنامه بانک تست بعد تست ها رو حل کن و پاسخ تشریحی و علت غلط بودن گزینه ها رو کامل بخون.تستایی که غلط زدی یا نکته توپ داره یا نکات خوب درسنامه رو علامت بزن برای مطالعات بعدی.زیست در بار های اول مطالعه ممکنه بعضی چیزا رو نتونی تجسم کنی و یاد بگیری ولی با تکرار در طول سال مسلط میشی حتی میتونی تدریس هم کنی نگران نباش.یه نکته فنی:ژنتیک نیاز به وقت کذاشتن داره باید درسنامه های بانک تست یا یه کتاب مستقل رو اروم اروم بخونی و تکرار کنی تا یواش یواش باهاش ارتباط برقرار کنی ولی توقع نداشته باش بتونی زودی هر تستی حل کنی.شما بعد از مطالعه مباحث تعیین شده از زیست چن تا صفحه از درسنامه ژنتیک(توصیه من ژنتیک خیلی سبز ابوذر و کمیل نصری) رو هم بخون .در زیست تکرار تکرار تکرار.از خرید کتابای خلاصه و همایش الان جدا خودداری کنین اینا مال بعد عیده.یا حق
Drfariborz
مرسی عزیزدلم -
@Khanoome-romisa
ولی مت میخاستم مباحث مربوط ب ژنتیک رو نخونم -
@nurozi-fateme
متن کتاب به خصوص بیماری های ژنتیکی رو بخون ترکیبی ممکنه بیاد
میوز و میتوز و اینا لازمت میشه
اگه خواستی حذف کنی فقط مسائلو حذف کن@Khanoome-romisa