عربی نظام قدیم
-
@tajrobi-nil
چن درصد زدید عربیتونو؟ -
@tajrobi-nil
چن درصد زدید عربیتونو؟ -
@nurozi-fateme من 50 زدم تو کنکور ولی اینم بگم که فقط از فیلمای جمعبندی استفاده کردم وبیشتر تمرکزم رو ترجمه بود اونم فقط دوسه ماه پایانی ولی امسال میخوام از اول با کلاس کنکور پیش برم
@tajrobi-nil
مرسی عزیزم😘 -
@tajrobi-nil
مرسی عزیزم😘 -
عربی استاد جلادتی چطوره؟
@nurozi-fateme در عربی نظام قدیم گفته است:
عربی استاد جلادتی چطوره؟
سلام. به جرأت میتونم بگم بهترینن. چون10درصد من فقط با ایشون تونست بشه74 ❤️
اینجا اکثریت میگفتن آقای ناصح زاده. من خودم دنبال تدریس کوتاه بودم و خوب. مال ایشونو که دیدم عاشق عربی شدم.
نظر اکثریت مهم نیس. نوع یادگیری شما و نتیجه اکثریت مهمه.
موفق باشید -
@nurozi-fateme در عربی نظام قدیم گفته است:
عربی استاد جلادتی چطوره؟
سلام. به جرأت میتونم بگم بهترینن. چون10درصد من فقط با ایشون تونست بشه74 ❤️
اینجا اکثریت میگفتن آقای ناصح زاده. من خودم دنبال تدریس کوتاه بودم و خوب. مال ایشونو که دیدم عاشق عربی شدم.
نظر اکثریت مهم نیس. نوع یادگیری شما و نتیجه اکثریت مهمه.
موفق باشید@zedtwo
خیلی ممنون
منم چن جلسه تدریسشونو دیدم خیلی خوشم اومد
بیشتریا میگفتن اقای ناصح زاده دو دل میشدم
ولی واسه فیلمای آقای ناصح زاده خیلی باید وقت گذاشت تا تموم بشه. -
@zedtwo
خیلی ممنون
منم چن جلسه تدریسشونو دیدم خیلی خوشم اومد
بیشتریا میگفتن اقای ناصح زاده دو دل میشدم
ولی واسه فیلمای آقای ناصح زاده خیلی باید وقت گذاشت تا تموم بشه.@nurozi-fateme خواهش میکنم عزیزم.🌹
حالا که خوشت اومده مطمئن باش بهترین انتخابو کردی و ان شاالله بهترین نتیجه رو هم میگیری. شک به دلت راه نده💌- درِ گوشِت بگم؛ کسی هس که میگه با آقای ناصح زاده بخونین ک میشه100هم زد ولی خودش تو آزمونا 30 میزنه. اونم فقط برای مخالفت با من میگه!(الان نه ها، تواین تاپیک نه) به هرحال راه درستو از حست میشه بفهمی ❤️ مطمئنم موفق میشی تو عربی.
-
@nurozi-fateme خواهش میکنم عزیزم.🌹
حالا که خوشت اومده مطمئن باش بهترین انتخابو کردی و ان شاالله بهترین نتیجه رو هم میگیری. شک به دلت راه نده💌- درِ گوشِت بگم؛ کسی هس که میگه با آقای ناصح زاده بخونین ک میشه100هم زد ولی خودش تو آزمونا 30 میزنه. اونم فقط برای مخالفت با من میگه!(الان نه ها، تواین تاپیک نه) به هرحال راه درستو از حست میشه بفهمی ❤️ مطمئنم موفق میشی تو عربی.
@zedtwo
مرسی عزیزززززم.
بره زبان ب نظرت فیلم کدوم استاد رو ببینم؟ -
این پست پاک شده!
-
@zedtwo
مرسی عزیزززززم.
بره زبان ب نظرت فیلم کدوم استاد رو ببینم؟ -
@nurozi-fateme خواهش میکنم💌
من برای زبان فیلم نمیبینم. کتاب زبان شبقره آقای کیاسالار رو میخونم خیلی خوبه.@zedtwo
کتاب شهاب اناری چطوره؟
میدونی من یه مشکلی دارم ک نمیدونم ریدینگ و کلوزتست رو چجوری باید بخونم تا نتیجه بگیرم -

این مال اول ازمونمهره
خب درمورد سطح عربیم من دانش خوبی بودم تو کل درسا ولی ازمونا فرق میکنه واسه کسی که تا قبل فقط تشریحی خونده
این جا عربی با فیلما خوندم بدون تست زنی چندانی والبته اون موقع رو ترجمه ومتن و...کار نمیکردم فقط قواعد

این مال ازمون سنجش یک تیره
(یه نکته بگم کارنامه ها رو برای اثبات حرف نزاشتم با توجه به تاریخ ازمون خواستم توضیح بدم وبرای این قرار دادم
حدود یه هفته قبل کنکور
همه چی به این سادگی نیست که با دو تا کارنامه یاچهار تا جمله بشه گفت
منم گاها به مشکل برمیخوردم مسئله این بود که من بعد رسیدن به تسلط تو عربی تقریبا کار چندانی براش انجام ندادم
وهمین گاهی باعث نوسان میشد وبا توجه به برنامه زمانیم بیشتر زمانم صرف فیلم دیدن میشد اما خب با فیلم به تسلط خوبی رسیدم ولی چون دیگه چندان روش وقت نمی زاشتم نوسان داشتم
تا قبل کنکور که مجددا کار روش شروع کردم
چیزی که مهمه تکرار وتست زنی این که وقت کم نیاری تو عمومی ها واینکه وقت مناسبی برای خوندنشون بزاری وهمین طور برای مرور مهمه
از نظرمن با تلاش میشه هر درسی صد زد حالا چه با فیلم چه بی فیلم چه با فلان منبع چه ..که بستگی به خود دانش اموز داره
اینکه کدوم دبیر خوب باید خودتون نگاه کنید ببینید بیان کدوم راحتید
من خودم از تدریس استاد ناصح زاده استفاده کردم ومعتقدم بی نظیر که البته خیلی از بچه ها هم این نظر رو دارن تدریس سایر اساتید ندیدم اما شک ندارم که اونا هم بی نظیرن
من صفر تا صد ودیدم کامل وجامع بود
درمورد جمع بندی اطلاع چندانی ندارم -

این مال اول ازمونمهره
خب درمورد سطح عربیم من دانش خوبی بودم تو کل درسا ولی ازمونا فرق میکنه واسه کسی که تا قبل فقط تشریحی خونده
این جا عربی با فیلما خوندم بدون تست زنی چندانی والبته اون موقع رو ترجمه ومتن و...کار نمیکردم فقط قواعد

این مال ازمون سنجش یک تیره
(یه نکته بگم کارنامه ها رو برای اثبات حرف نزاشتم با توجه به تاریخ ازمون خواستم توضیح بدم وبرای این قرار دادم
حدود یه هفته قبل کنکور
همه چی به این سادگی نیست که با دو تا کارنامه یاچهار تا جمله بشه گفت
منم گاها به مشکل برمیخوردم مسئله این بود که من بعد رسیدن به تسلط تو عربی تقریبا کار چندانی براش انجام ندادم
وهمین گاهی باعث نوسان میشد وبا توجه به برنامه زمانیم بیشتر زمانم صرف فیلم دیدن میشد اما خب با فیلم به تسلط خوبی رسیدم ولی چون دیگه چندان روش وقت نمی زاشتم نوسان داشتم
تا قبل کنکور که مجددا کار روش شروع کردم
چیزی که مهمه تکرار وتست زنی این که وقت کم نیاری تو عمومی ها واینکه وقت مناسبی برای خوندنشون بزاری وهمین طور برای مرور مهمه
از نظرمن با تلاش میشه هر درسی صد زد حالا چه با فیلم چه بی فیلم چه با فلان منبع چه ..که بستگی به خود دانش اموز داره
اینکه کدوم دبیر خوب باید خودتون نگاه کنید ببینید بیان کدوم راحتید
من خودم از تدریس استاد ناصح زاده استفاده کردم ومعتقدم بی نظیر که البته خیلی از بچه ها هم این نظر رو دارن تدریس سایر اساتید ندیدم اما شک ندارم که اونا هم بی نظیرن
من صفر تا صد ودیدم کامل وجامع بود
درمورد جمع بندی اطلاع چندانی ندارم@zahra-m1999 ببخشیدمیشه بگید با این مشکل که صفر تا صد کامل نیست چه کردین؟
-
mahrokh در عربی نظام قدیم گفته است:
mahrokh اشتباه نوشتم . با این مشکل که جزوه نداره چیکار کردین؟
خب همین باعث میشد که درصدم نوسان کنه چون گاها فیلم تایم زیادی میگرفت به ویژه بودنش در کلاس کنکور
جزوه رومی نوشتم البته زیاد روی خیلی مرتب نوشتنش گیر نمی دادم -
mahrokh در عربی نظام قدیم گفته است:
mahrokh اشتباه نوشتم . با این مشکل که جزوه نداره چیکار کردین؟
خب همین باعث میشد که درصدم نوسان کنه چون گاها فیلم تایم زیادی میگرفت به ویژه بودنش در کلاس کنکور
جزوه رومی نوشتم البته زیاد روی خیلی مرتب نوشتنش گیر نمی دادم