جزوه عربی جمع بندی14 ساعته ناصح زاده
-
mahrokh سلام فقط تو ی قسمت تست هایی ک حل میشه هنوز رو سایت قرار داده نشده و بقیه اش کامله ((:
#حامیان آلا _ جزوات
-
با عربی استاد ناصح زاده چیکار کنیم!؟ کلاس کنکورشون جزوه نداره .جمع بندی هم که ناقصه .
-
mahrokh سلام فقط تو ی قسمت تست هایی ک حل میشه هنوز رو سایت قرار داده نشده و بقیه اش کامله ((:
#حامیان آلا _ جزوات
@D-fateme-r کمه؟قرار داده میشه ؟
-
mahrokh کلاس کنکور جزوه داره منتها نه تو سایت!
جزوه این کلاس کتاب قرمز قلمچیِ ((: -
mahrokh از 14 جلسه تو یک ربع آخر یکی از قسمت ها تست حل میشه و فقط اون تست ها جزوه نداره !
-
جزوه این کلاس کتاب قرمز قلمچیِ ((:@D-fateme-r این کتاب الان دیگه از هر چیزی سخت تر پیدا میشه.
چون چاپ نمیشه مثل اینکه . -
mahrokh از 14 جلسه تو یک ربع آخر یکی از قسمت ها تست حل میشه و فقط اون تست ها جزوه نداره !
@D-fateme-r خدا را شکر کمه پس.
-
mahrokh قرار بود همه ی قسمت های بدون جزوه تایپ شه ولی چون اون قسمتی تایپی بود گفتم حتما جزوه اش هست و جا افتاده...
فرصتی شد اون قسمت رو هم تایپ میکنم ((: -
جزوه این کلاس کتاب قرمز قلمچیِ ((:@D-fateme-r شما کتاب قرمز قلم چی را چجوری گرفتین؟
-
mahrokh پیداش نکردم )):
-
mahrokh پیداش نکردم )):
@D-fateme-r پس چجوری فیلم کلاس کنکورشونو نگاه میکنین؟
-
mahrokh خودم نت برمیدارم...
-
mahrokh خودم نت برمیدارم...
@D-fateme-r طول نمیکشه ؟خیلی نوشتنی نداره؟
-
mahrokh نه سعی میکنم تند تند بنویسم...
استاد ناصح زاده انقدر خوب هست ک هیچ رقمه نمیتونم ازش بگذرم ((: -
mahrokh نه سعی میکنم تند تند بنویسم...
استاد ناصح زاده انقدر خوب هست ک هیچ رقمه نمیتونم ازش بگذرم ((:@D-fateme-r ممنون از جواب دادنتون. والا اینقدکه از بچه های انجمن درباره عربی آقای ناصح زاده پرسیدم که همه از دستم دیوونه شدن فک کنم.

-
@D-fateme-r ممنون از جواب دادنتون. والا اینقدکه از بچه های انجمن درباره عربی آقای ناصح زاده پرسیدم که همه از دستم دیوونه شدن فک کنم.

mahrokh اشکالی ندارم عزیز بچه های اینجا از ج دادن خسته نمیشن ((:
-
@CF14rY7 در جزوه عربی جمع بندی14 ساعته ناصح زاده گفته است:
mahrokh برای عربی که خود آقای ناصح زاده تالیف کردند؟؟
؟؟
@CF14rY7 بله دنبال همون کتاب بودند