سوالات(درسی)ریاضی (نه مشاوره ای×)
-
تاس سالمی را پرتاب میکنیم اگر فرد بیاید دوتاس دیگر و اگر زوج بیاید یک تاس دیگر پرتاب میکنیم احتمال انکه مجموع اعداد تاس های پرتاب شده 7 باشد چقدر است؟

:face_with_rolling_eyes: سوالم اینه چرا تو جوابش اون 3 رو پایینم ضرب کرده:thinking_face:اکالیپتوس در سوالات(درسی)ریاضی (نه مشاوره ای×) گفته است:
تاس سالمی را پرتاب میکنیم اگر فرد بیاید دوتاس دیگر و اگر زوج بیاید یک تاس دیگر پرتاب میکنیم احتمال انکه مجموع اعداد تاس های پرتاب شده 7 باشد چقدر است؟

:face_with_rolling_eyes: سوالم اینه چرا تو جوابش اون 3 رو پایینم ضرب کرده:thinking_face:چرا ضرب کرده واقعا؟😐😑 جوابشو پیدا کردین؟
-
اکالیپتوس در سوالات(درسی)ریاضی (نه مشاوره ای×) گفته است:

:face_with_rolling_eyes: سوالم اینه چرا تو جوابش اون 3 رو پایینم ضرب کرده:thinking_face:چرا ضرب کرده واقعا؟😐😑 جوابشو پیدا کردین؟
-
نمودار تابع روبرو از چند قسمت نا پیوسته تشکیل شده؟

جوابشم میشه دو نقطه و هفت پاره خط
چیجوری؟!
من هرچی نمودارشو میکشم در نمیاد جواب ... -
@milad91 مطمعنین؟ مگه نقطه های تو پر نباید روی اعداد صحیح بیفتن مثلا جواب براکت که نمیتونه یک و نیم باشه...
@negin-78
بله بنطر من که این راه درسته
راه حل نداره پاسخنامه؟
اول شکل رو بدون درنظر گرفتن براکت میکشیم. بعدش خطهایی موازی با محور ایکس میکشیم تا جایی که برد تابع اجازه بده.
یعنی اینجا که محدوده ایکس بین منفی ۲ تا مثبت ۲ هست پس yمیتونه حداکثر ۴ باشه. و حداقل صفر
بعدش سایه ی نمودار رو روی اون خط هایی که رسم کردیم میکشیم. تا بیفتن روی عدد صحیح. یعنی بشن جز صحیح
توضیحی که دادین رو متوجه نشدم راستش🙁😅
اون مقداره براکته که باید صحیح بشه. داخل براکت که همون ایکسمون هست میتونه هرچی باشه. و اینکه این جور مثالها رو با رسم شکل اولیه بهتر میشه درکشون کرد. همینجوری که توضیح دادم. -
عددی رابه تصادف ازبین اعدادطبیعی 1تا300 انتخاب میکنیم.مطلوب است احتمال آنکه این عدد بر2یا3 بخش پذیرباشند کدام است؟؟
استادامینی رادطبق فرمول براکت[n/a] حل کردند. ینی n=300
و 2و3=a . نکته ی این سوالو متوجه نمیشم؟؟!
نکته ی فوق: به طورکلی تعداداعدادطبیعی کوچکتریامساوی nکه برa بخش پذیرند؛ برابراست با [n/a].
*الان سوال گفته یدونه عددازبین 1تا300 انتخاب میکنیم،نگفته ک کل اعدادبین اینهاچنتابر3 یا2 بخش پذیرند؟؟👉نکته رو متوجه نمیشم. :(
میشه یکی حل کنه وکامل نکته رو توضیح بده؟؟؟ ممنون
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء همیار -
@negin-78
بله بنطر من که این راه درسته
راه حل نداره پاسخنامه؟
اول شکل رو بدون درنظر گرفتن براکت میکشیم. بعدش خطهایی موازی با محور ایکس میکشیم تا جایی که برد تابع اجازه بده.
یعنی اینجا که محدوده ایکس بین منفی ۲ تا مثبت ۲ هست پس yمیتونه حداکثر ۴ باشه. و حداقل صفر
بعدش سایه ی نمودار رو روی اون خط هایی که رسم کردیم میکشیم. تا بیفتن روی عدد صحیح. یعنی بشن جز صحیح
توضیحی که دادین رو متوجه نشدم راستش🙁😅
اون مقداره براکته که باید صحیح بشه. داخل براکت که همون ایکسمون هست میتونه هرچی باشه. و اینکه این جور مثالها رو با رسم شکل اولیه بهتر میشه درکشون کرد. همینجوری که توضیح دادم. -
عددی رابه تصادف ازبین اعدادطبیعی 1تا300 انتخاب میکنیم.مطلوب است احتمال آنکه این عدد بر2یا3 بخش پذیرباشند کدام است؟؟
استادامینی رادطبق فرمول براکت[n/a] حل کردند. ینی n=300
و 2و3=a . نکته ی این سوالو متوجه نمیشم؟؟!
نکته ی فوق: به طورکلی تعداداعدادطبیعی کوچکتریامساوی nکه برa بخش پذیرند؛ برابراست با [n/a].
*الان سوال گفته یدونه عددازبین 1تا300 انتخاب میکنیم،نگفته ک کل اعدادبین اینهاچنتابر3 یا2 بخش پذیرند؟؟👉نکته رو متوجه نمیشم. :(
میشه یکی حل کنه وکامل نکته رو توضیح بده؟؟؟ ممنون
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء همیارهمیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
خواهش میکنم به سوالم پاسخ بدین. :( 🙏 -
همیار دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
خواهش میکنم به سوالم پاسخ بدین. :( 🙏@CF14rY7
من نمیدونم اونو چه شکلی به شما توضیح بدم ولی یه مثال کوچیکتر برا خودتون بزنید تا متوجه شید
مثلا من از شما می پرسم
بین 1 تا 10 چن عدد بر دو بخش پذیره ؟
ده تقسیم بر 2
جواب 5
حالا با دست هم که بخوایم حساب کنیم همون میشه
2 4 6 8 10 -
@CF14rY7
من نمیدونم اونو چه شکلی به شما توضیح بدم ولی یه مثال کوچیکتر برا خودتون بزنید تا متوجه شید
مثلا من از شما می پرسم
بین 1 تا 10 چن عدد بر دو بخش پذیره ؟
ده تقسیم بر 2
جواب 5
حالا با دست هم که بخوایم حساب کنیم همون میشه
2 4 6 8 10@Khanoome-romisa خب سوال من اینه که به گفته ی شما نگفته چنتا عددبین 1تا300 بر2یا3 بخش پذیره،که مابخوایم 300رو بر3یا2 تقسیم کنیم..!
سوال گفته یک عدد بین 1تا300 به تصادف انتخاب میکنیم ک این عدداحتمالش چقده ک به 2یا3 بخش پذیرباشه؟؟
حالاچرا مامیایم کل 300رو تقسیم بر3 و2 میکنیم؟؟! -
@Khanoome-romisa خب سوال من اینه که به گفته ی شما نگفته چنتا عددبین 1تا300 بر2یا3 بخش پذیره،که مابخوایم 300رو بر3یا2 تقسیم کنیم..!
سوال گفته یک عدد بین 1تا300 به تصادف انتخاب میکنیم ک این عدداحتمالش چقده ک به 2یا3 بخش پذیرباشه؟؟
حالاچرا مامیایم کل 300رو تقسیم بر3 و2 میکنیم؟؟! -
@milad91 اهان مرسی گرفتم ولی بازم جواب در نیومدا ...
پاسخ نامش گفته جواب میشه دو نقطه و هفت پاره خط ! اخه چرا دو نقطه؟! -
@negin-78 خواهش میکنم
جواب همینی که شما میگین درامده که 👀
توی نقاط x=2 و x=-2 مقدار y بدست میاد ۴. این میشه دوتا نقطه
پاره خطهارو هم بشمرین میشه ۷ تا@milad91 چرا متوجه نمیشم ؟!!
خب مگه نگفته قدر ایکس کوچیکتر مساویه دو هستش؟ ینی ایکس بین دو و منفی دو هست دیگه ... خب پس چرا نقاط بین دو و منفی دو رو حساب نمیکنیم؟ مثلا جواب براکت وقتی ایکس رو مساوی یک بزاریم میشه یک که یه نقطه تو پره چرا این نقطه رو حساب نمیکنیم؟! -
@negin-78 خواهش میکنم
جواب همینی که شما میگین درامده که 👀
توی نقاط x=2 و x=-2 مقدار y بدست میاد ۴. این میشه دوتا نقطه
پاره خطهارو هم بشمرین میشه ۷ تا -
@milad91 آهااان نقاط تو پر بین دو و منفی دو رو واسه این حساب نمیکنیم چون تو صورت سوال قسمت های نا پیوسته ی نمودارو میخاد؟ درسته؟!