سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست تجربی @دوازدهم ریاضی فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
فارغ التحصیلم بعد از ۸ سال میخواهم کنکور تجربی بدم
-
سلام کمکم کنید الان آذره میخام بخونم برای کنکور امسال سال اخر نظام قدیمه منابع مفید و سریع و پربازده معرفی کنید لطفا پایه تحصیلیم قوی بوده احتمالا با یک مرور دوباره مباحث یادم میاد خاهشا دلسوزانه کمک کنید میخواهم دندان پزشکی قبول بشم . فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیانم
بهم بگید چکار کنم دقیقا اجرا میکنم سر درگمم
آزمون قلم چی هم ثبت نام کردم و تصمیم خودم بر زیاد تست زدنه و روخوانی سریع از کتاب ها وقت خواندن ندارم ریاضی ام قوی است نمیدانم آیا با تست زدن یادم میان یا نه؟
مشاوره انگیزشی هم میخواهم کلا گیجم هلپ می -
منابع من
ریاضی خیلی سبز
فیزیک میکرو گاج
شیمی شروع مبتکران ادامش با آی کیو
زیست هم نشراگو پیشنهادمه برا شما
به نظرمنم حتما بیشتر تست بزنید
به نظرم هر درسنامه رو که خوندید فورا برید چن تا تست آموزشی ازش حل کنید بعد برید درسنامه بعدی و تستاش و همینطور تا آخر
با آزمون پیش برید و سعی کنید مطالبی که جا موندید رو توو ایستگاهای مروری جبران کنید -
0460563 در فارغ التحصیلم بعد از ۸ سال میخواهم کنکور تجربی بدم گفته است:
سال سال اخر نظام قدیمه منابع مفید و سریع و پربازده معرفی کنید لطفا
سلام قبول بشی هم فکر نکنم بشه بری
-
0460563 حتی گیج بودن سوال شما قشنگتر از اینه که یه عده میپرسن میشه یا نمیشه؟://
منتها سعی کن جزئی تر و متمرکز تر باشی
اگه میتونی یه مشاور بگیر تا رات بندازه
@نوشابه تو یه تاپیک دیگه پیشنهاد داده بود با خط ویژه درسا رو بخونن
احتمالا به شما هم همین پیشنهادو میکنه
خصوصا که اشاره کردی پایه ی نسبتا خوبی داری
مهم تر از هرچیز استارته!
کارو باید تو کار یاد گرفت!
پ.ن : چرا خودت خوابت نمیبره؟:///
البته به نظرم آدم با لالایی بلدبودن به خواب نمیره:/ یکی باس بخونه واسش اون چشاشو ببنده فقط:/
به هر حال کل است و ادعای طبابت و ما هستیم و بیشعوری هایی از جنس خودمان:/// -
سلام کاش بانظام جدیدکنکورمیدادین امسال شرایط سهمیه هاعوض شده هفتاددرصدنظام جدیددرالویتن باقیش بانظام قدیمی وامسال برای دندونپزشکی واقعاکارسختیه منم میخاستم امسال کنکوربدم منم دانشجوعم اماترسیدم احتمال قبولی تورشته های تاپ سخته امااگراحساس میکنیدمیتونیددندونپزشکی که خیلیم متقاضی داره قبول بشیدبایدخیلی بخونیدیه برنامه منسجم همه چی اوکی میشه اماانگیزه ازهرچیزی مهمتره که نگران نباشیداینجا من ودوستانم هرکاری ازدستمون بربیادبرای تقویت روحیتون انجام میدیم به امیدخداموفق میشین
-
درسنامه بلافاصله چند تست
بعد تست بیشتر درسنامه رو به مرور کم کن -
homeyra1996 در فارغ التحصیلم بعد از ۸ سال میخواهم کنکور تجربی بدم گفته است:
سهمیه هاعوض شده هفتاددرصدنظام جدید
سهمیه نظام جدید و نظام قدیم نداریم هردو یکسان حساب میشن.
-
0460563 در فارغ التحصیلم بعد از ۸ سال میخواهم کنکور تجربی بدم گفته است:
@sarab راه های تکنیکی و تستی برای حل مسایل فیزیک میخواهم اگر جزوه ای دارید ممنون میشم بفرستید
به نظرمن فیزیکو باید درک کرد نه اینکه با تکنیک خالی پیش رفت
شما میتونید اول از فیلمای یکی از اساتید استفاده کنید اگه جایی مشکلی بود از بقیه بپرسید و بلافاصله بعد از هر فیلم هم حتما تستاشو حل کنید و چن تا تس آموزشی بزنید -
amir.m79 خب مثل هرساله.یه عده پشت کنکوری یه عده جدید.تازشم پشت کنکوریا دوبرابر نظام جدید ریاضی دارن.تاریخ ادبیاتمون دو برابر شماست.فیزیک شما اب خوردنه در مقابل فیزیک ما.ما فقط یک سال میتونیم کنکور بدیم.شما میتونید بازم بمونید و تلاش کنید.این کم فشاریه واسه یه ادم؟حالا در حق ما ظلم کردن یا شما؟
-
@SADAF_KONKUR98 اینا درست .ولی شما درس رو بلدین فقط لازم به دوره و تست زنی بسیار دارین ولی ما چی!؟
درس رو بخون .بفهم.تست بزن تا حالیت شه چه خبره دوره کن
نه واقن اگه بخایم از هر لحاظ در نظر بگیریم شما راحت ترین ولی ما هیچی زمان برای مطالعه نداریم ولی شما دو برابر ما زمان دارین ولی استفاده نمیکنین .بعلع اینجوریاس لطفا قضاوت الکی نکنید.مرسی اه -
@sarab منظورتون از تست اموزشی چیه؟
-
@m__sadra__b
سلام
تست اموزشی یعنی بعد خوندن ی پارت درسنامه...بیای از اون چیزی که خوندی به عنوان دست گرمی تست اموزشی بزنی
تعدادشم تسلط خودت به اون مبحث تعیین میکنه...