درسنامه قوی و جامع زیست
-
-
@دانش آموزان الا @فارغ التحصیلان الا@همیار
بچه ها من ب ی درسنامه کامل و طبقه بندی شده برا زیست نیاز دارم کتاب درسی ک خیلی پراکنده گفته حتی خیلی چیزا رو غیر مستقیم گفته تستام همچنین خیلی پراکندن اگر میشه ی درسنامه جامع و قوی معرفی کنید -
بچه ها من ب ی درسنامه کامل و طبقه بندی شده برا زیست نیاز دارم کتاب درسی ک خیلی پراکنده گفته حتی خیلی چیزا رو غیر مستقیم گفته تستام همچنین خیلی پراکندن اگر میشه ی درسنامه جامع و قوی معرفی کنید -
بچه ها من ب ی درسنامه کامل و طبقه بندی شده برا زیست نیاز دارم کتاب درسی ک خیلی پراکنده گفته حتی خیلی چیزا رو غیر مستقیم گفته تستام همچنین خیلی پراکندن اگر میشه ی درسنامه جامع و قوی معرفی کنید@Dr-Lila ب نظرمن کتاب سه جلدی همایش عمارلو خیلی خوبه نکات ترکیبی ک توی کنکور پرکاربرده و خود متن کتاب کنارهم و متن اسونو قابله فهمی داره
-
درسنامه خوندن اشتباه ترین کار ممکنه.
-
درسنامه خوندن اشتباه ترین کار ممکنه.
sattaralipour چرا مطالب ت تستا خیلی پراکنده هستند باید ی درسنامه قوی قبل تست خوند تا تونست ب سوالات جواب داد
-
sattaralipour چرا مطالب ت تستا خیلی پراکنده هستند باید ی درسنامه قوی قبل تست خوند تا تونست ب سوالات جواب داد
@Dr-Lila مطالب تست ها پراکنده هست قبول،اما کی میتونه بگه کدوم کتاب جامعترین درسنامه رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متن کتاب بعد تست زیاد اونقدر زیاد که شاید بشه گفت نیاز به 18تا منبع برای تست زدن زیست نیاز داری وهروقت زیاد تست زدی در حدی که میگم مطمئن باش زیستتو بالای 80میزنی -
@Dr-Lila مطالب تست ها پراکنده هست قبول،اما کی میتونه بگه کدوم کتاب جامعترین درسنامه رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متن کتاب بعد تست زیاد اونقدر زیاد که شاید بشه گفت نیاز به 18تا منبع برای تست زدن زیست نیاز داری وهروقت زیاد تست زدی در حدی که میگم مطمئن باش زیستتو بالای 80میزنیsattaralipour یکی میخواد بشینه دونه ب دونه متنای ک ت گزینه ها توضیح داده رو بنویس و حفظ کنه ک وقت گیر از طرفی وقتی تست میزنی و غلط میشه خیلی روحیه آدم میاد پایین اگر ی منبع جامع باش ک همه مطالب ی جا بگه خیلی عالی
-
خیلی سبز خوبه واسه تست هم iQ گاج خوبه
-
sattaralipour یکی میخواد بشینه دونه ب دونه متنای ک ت گزینه ها توضیح داده رو بنویس و حفظ کنه ک وقت گیر از طرفی وقتی تست میزنی و غلط میشه خیلی روحیه آدم میاد پایین اگر ی منبع جامع باش ک همه مطالب ی جا بگه خیلی عالی
@Dr-Lila ببینید من درک میکنم چی میگین ولی بحث اینه که شما باید و باید بعد مطالعه یه بخشی از کتاب بلافاصله تست اموزشی کار کنید چون این تسته که ب شما میگه چطور باید مطالعه کنید و بهتون جهت میده و باعث میشه بدونید چطوری بخونید تا بهتر تست بزنید علاوه بر اون شما با تست زدن توی تست زنی ماهر میشید و چاره ای جز رفتن این راه و تحمل سختیاش ندارین
در ادامه هم تست اموزشی و بعد پوششی میزنید و ازمون برگزار میکنید واس خودتون و نهایتا جمع بندی و تمام -
@Dr-Lila ببینید من درک میکنم چی میگین ولی بحث اینه که شما باید و باید بعد مطالعه یه بخشی از کتاب بلافاصله تست اموزشی کار کنید چون این تسته که ب شما میگه چطور باید مطالعه کنید و بهتون جهت میده و باعث میشه بدونید چطوری بخونید تا بهتر تست بزنید علاوه بر اون شما با تست زدن توی تست زنی ماهر میشید و چاره ای جز رفتن این راه و تحمل سختیاش ندارین
در ادامه هم تست اموزشی و بعد پوششی میزنید و ازمون برگزار میکنید واس خودتون و نهایتا جمع بندی و تمام -
@Dr-Lila تست پوششی زمان کار میشه که بعنوان مثال شما الان فصل ۳ زیست رو مطالعه کنید و در کنار اون برای فصول ۱ و ۲ هم تست بزنید
در واقع شما در طول مطالعه یه فصل نباید همه ی تستاشو بزنید باید ی تعدادشو نگه دارین برای کار پوششی در روز ها و یا هفته های آتی
مزیت تست پوششی اینه که باعث میشه شما هم مطالبو با تست دوره کنید ک فراموش نشن هم مهارت تست زنیتون بیاد بالاراستی حل مسائل ژنتیک هم گذاشتم تو تاپیکای زیست میتونید از اونجا دانلودش کنید.
-
@Dr-Lila تست پوششی زمان کار میشه که بعنوان مثال شما الان فصل ۳ زیست رو مطالعه کنید و در کنار اون برای فصول ۱ و ۲ هم تست بزنید
در واقع شما در طول مطالعه یه فصل نباید همه ی تستاشو بزنید باید ی تعدادشو نگه دارین برای کار پوششی در روز ها و یا هفته های آتی
مزیت تست پوششی اینه که باعث میشه شما هم مطالبو با تست دوره کنید ک فراموش نشن هم مهارت تست زنیتون بیاد بالاراستی حل مسائل ژنتیک هم گذاشتم تو تاپیکای زیست میتونید از اونجا دانلودش کنید.
-
@Dr-Lila موفق باشید