برنامه پخش ویدیو درسی
-
سلام ببخشيد يکم تند و رک حرف ميزنيم ولي خيلي ناراحتم از الا .
من منکر زحمات شما نيستم خيلي قدر الا رو هم ميدونم مخصوصا دبير هاي عاليش ولي اخه اين چه وضع بارگزاري ويديو رو سايت يه روز در ميون يا دو روز در ميون هروقت عشقتون ميکشه يه روز ساعت 9 صبح يه بار 11 شب يه بار 7 عصر اصلا خيلي نامظمه دانش اموزايي که مثل من منتظر ميمونن يه قسمت درس رو ببينم دق ميکنن خواهش ميکنم يا يه روال منظم تو بارگزاري ويديوها پيش بگيريد يا حداقل يه جا بگيد فلان روز فلان ساعت فلان فيلما پخش ميشه که حداقل ما تکليف خودمونو بدونيم پشت کامپيوتر 2 3 ساعت منتظر نمونيم . باتشکر
-
من منکر زحمات شما نيستم خيلي قدر الا رو هم ميدونم مخصوصا دبير هاي عاليش ولي اخه اين چه وضع بارگزاري ويديو رو سايت يه روز در ميون يا دو روز در ميون هروقت عشقتون ميکشه يه روز ساعت 9 صبح يه بار 11 شب يه بار 7 عصر اصلا خيلي نامظمه دانش اموزايي که مثل من منتظر ميمونن يه قسمت درس رو ببينم دق ميکنن خواهش ميکنم يا يه روال منظم تو بارگزاري ويديوها پيش بگيريد يا حداقل يه جا بگيد فلان روز فلان ساعت فلان فيلما پخش ميشه که حداقل ما تکليف خودمونو بدونيم پشت کامپيوتر 2 3 ساعت منتظر نمونيم . باتشکر
MahdiNOVE
راس میگن
اگه امکان داره بگین کدوم روزا و چه فبلمایی خاهید گذاشت
با تشکر از زحمات بی بدیل آلا -
MahdiNOVE در برنامه پخش ویدیو درسی گفته است:
يه روز ساعت 9 صبح يه بار 11 شب يه بار 7 عصر
سلام
این نشون نمیده که آلا داره تلاش می کنه تا در سریع ترین وقت ممکن فیلم ها رو به دست آلایی ها برسونه ؟
بعضی روزها 24 ساعته کادر آلا در حال کار کردن هست
برای تولید و انتشار هر فیلم مراحل زیادی طی میشه که همه این ها زمان می خواد
اون شبی که بچه ها تا 11 شب وایمیستن تا فیلم رو به دست آلایی برسونن مگه نمی تون پایان وقت کاری برن و ادامه کار رو بذارن برای روز بعد ؟!
شما هم درست میگین
خیلی بهتر میشه اگر برنامه منظمی باشه اما همه این هایی که میگین مستلزم شرایط و امکاناتی هست آلا هر روز تلاش می کنه تا بهتر خدمات بده اما خب مشکلاتی هم وجود داره
پیشنهاد میکنم تاپیک زیر رو نگاه بکنیدhttps://forum.alaatv.com/topic/9136/یک-وظیفه-یک-خواهش-از-تمام-آلایی-ها