معرفی منبع لطفا کمک کنید
-
سلام دوستان من سال گذشته عضوی از انجمن و سایت بودم و با کمک دوستان تونستم رشته خوبی تو تهران «رشته ریاضی» قبول شم الان یکی از اقوام ازم راهنمایی خواست من گفتم که از شما بپرسم ببینم برا دروس اختصاصی و عمومی نظام جدید رشته انسانی چه کتاب هایی رو پیشنهاد میکنید در ضمن اون فامیلمونم هم سطحش متوسط روبه پایین حساب کنید ممنون میشم اگه کمک کنید
-
-
سلام رشته من انسانی نظام قدیم است به نظرم فرقی نمیکند برا عربی عمومی نشر الگو و خیلی سبز برا ادبیات ادبیات موضوعی گاج و سیر تا پیازو نشر الگوبرای ارایه ها تاریخ ادبیات و قرابت معنایی و زبان فارسیبرا دینی ایات و نکات گاج و همچنین کتاب دو جلدی گاجریاضی هم ابی قلمچی خوبه هم خیلی سبزاقتصادو روان شناسی و جامعه شناسی مشاورانادبیات اختصاصی هم خیلی سبز هم سیر تا پیازعربی اختصاصی خیلی سبزفلسفه منطق مبتکران و کتاب قلمچی*انگلیسی هم خیلی سبز و برای تاریخ و جغرافیا هم فرقی نمیکند کتاب تست براش باشه چون تو کتاب همه مباحث است دوست عزیز اینجارو بهش معرفی کن فیلم های اینجا هم بهش خیلی کمک میکنن
-
@Mrhosein
ممنون همچنین برای خودتون.فقط اگه کسای دیگه ای رو هم میشناسید میشه تک شوم کنید تا از نظرات اونا هم بهره ببریم
:))))))) -
Vezra در معرفی منبع لطفا کمک کنید گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیارممنون خودم یادم رفته بود تگ کنم،
-
Vezra در معرفی منبع لطفا کمک کنید گفته است:
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیارممنون خودم یادم رفته بود تگ کنم،
alirezamoradi1
خواهش میکنم -
@Mrhosein
ممنون همچنین برای خودتون.فقط اگه کسای دیگه ای رو هم میشناسید میشه تک شوم کنید تا از نظرات اونا هم بهره ببریم
:)))))))alirezamoradi1 در معرفی منبع لطفا کمک کنید گفته است:
@Mrhosein
:)))))))خیلی ممنون تو اینجا فقط یه نفر را میشناسم که رشتش انسانی نظام جدید است اونم@moslem79
-
alirezamoradi1
خواهش میکنم