-
من اومدم اول مقدار عددی d رو حساب کردم یعنی فیثاغورس رفتم و جواب اون قسمت شد 10 بعد اومدم همین کار رو برای F انجام دادم و به رادیکال 149.5 رسیدم. خب ضرب 10 در رادیکال 149.5 میشه 120 ولی خب من از کجا باید بدونم مقدار دقیق رادیکال 149.5 چی میشه؟ فکر کنم این راه حل اصلی جواب نبوده برای همین به این رادیکال گنگ برخورد کردم
-
سلام جوابش اینجور میشه که مولفه ها رو درهم ضرب کن اول بعد به توان دو یعنی i×i+j×j بعد به توان دو ورادیکال
b13681368 در سوال ضرب برداری گفته است:
سلام جوابش اینجور میشه که مولفه ها رو درهم ضرب کن اول بعد به توان دو یعنی i×i+j×j بعد به توان دو ورادیکال
مشکل دقیقا اون رادیکال 149.5 هست که چطوری باید محاسبه کرد. از جایی که دو گزینه نزدیک به هم هستن یعنی 120 و 125 ریسکه شانسی جواب دادن به این سوال . برای همین این قسمت برام سوال بوده و هست
-
b13681368 در سوال ضرب برداری گفته است:
مشکل دقیقا اون رادیکال 149.5 هست که چطوری باید محاسبه کرد. از جایی که دو گزینه نزدیک به هم هستن یعنی 120 و 125 ریسکه شانسی جواب دادن به این سوال . برای همین این قسمت برام سوال بوده و هست
-
@sci رادیکال 144 میشه 12 پس رادیکال 149 و نیم قطعا بیشتر از 12 میشه و ضرب در 10 قطعا بیشتر از 120 میشه... پس اگه حل و جواب شما درست بوده باشه جواب باید از 120 بیشتر بشه...
@negin-78 در سوال ضرب برداری گفته است:
@sci رادیکال 144 میشه 12 پس رادیکال 149 و نیم قطعا بیشتر از 12 میشه و ضرب در 10 قطعا بیشتر از 120 میشه... پس اگه حل و جواب شما درست بوده باشه جواب باید از 120 بیشتر بشه...
جواب 120 بود
امکانش هست یه بار این سوال رو حل کنید؟
-
@negin-78 در سوال ضرب برداری گفته است:
جواب 120 بود
امکانش هست یه بار این سوال رو حل کنید؟
-
@mahed در سوال ضرب برداری گفته است:
RACE میشه رادیکال ۳۶۰۰+۳۶۰۰ ،جوابش میشه که برابره رادیکال ۷۲۰۰ میشه .
سلام . امکانش هست یه عکس از جوابتون بگیرین؟ من واقعا گیج شدم
@sci چطورعکس روبایدبفرستم . بلدنیستم
!))
-
!))
اگه امکانش هست میتونین اینجا اپلود کنین و بعد ادرسش رو بذارین.
http://uupload.ir/ -
!))
اگه امکانش هست میتونین اینجا اپلود کنین و بعد ادرسش رو بذارین.
http://uupload.ir/@sci √(60)²+(60)²=رادیکال سه هزاروششصدبعلاوه سه هزاروششصدکه برابررادیکال هفت هزارودویست میشه . ازاین واضح تربلدنیستم بگم. نکته سؤال اینه که ::!؟!!! عمیشه اعدادزیررادیکال رواگه توان داشتند اول به توان برسون وبعدجواب بدست آمده روبا هم جمع یا تفریق و... کن ...