عدم علاقه انگیزه و اراده و سردرگمی
-
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من امسال سال چهارمه که کنکور میدم و هنوز نمیدونم چکار کنم علاقم چیه و اصلا اراده و انگیزه ای واسه خوندن ندارم وقتم میگذره و زمان از دستم میره نمیدونم چکار کنم سال اخرمه خواهش میکنم پاسخ بدین و کمکم کنین و بگین چکار کنم خیلی استرس دارم ممنون میشم پاسخ بدین -
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من امسال سال چهارمه که کنکور میدم و هنوز نمیدونم چکار کنم علاقم چیه و اصلا اراده و انگیزه ای واسه خوندن ندارم وقتم میگذره و زمان از دستم میره نمیدونم چکار کنم سال اخرمه خواهش میکنم پاسخ بدین و کمکم کنین و بگین چکار کنم خیلی استرس دارم ممنون میشم پاسخ بدینhamedpaarsa در عدم علاقه انگیزه و اراده و سردرگمی گفته است:
سلام وقتتون بخیر
ببخشید من امسال سال چهارمه که کنکور میدم و هنوز نمیدونم چکار کنم علاقم چیه و اصلا اراده و انگیزه ای واسه خوندن ندارم وقتم میگذره و زمان از دستم میره نمیدونم چکار کنم سال اخرمه خواهش میکنم پاسخ بدین و کمکم کنین و بگین چکار کنم خیلی استرس دارم ممنون میشم پاسخ بدینسلام. برگردین به عقب و علت رو بفهمین چیه و بعد همه رو روی یه کاغذ (امیدوارم تو یه کاغذ همگی جا بشه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ) بنویسید بعد تجزیه تحلیل بکنید.
مثل تحلیل ازمون میمونه. خب باید تحلیل کنید علت یا علت ها چی بودن و مهم اینکه رو راست باشید با خودتون. بعدش تک تک ایراد ها رو برطرف کنین و نتیجه میگیرین.
"نمیدونم علاقم چیه و اصلا اراده و انگیزه ندارم" : به یه رواشناس مراجعه کنین و دقیقا همینارو بگید و بعد ازتون یه ازمون استعداد یابی میگیرن و همچنین یه ازمون روانشناسی دیگه و هم راهتون رو پیدا میکنید و هم اگه مشکلی باشه از لحاظ روحی و روانی و انگیزه بهتون کمک میشه. مهم ترینش همینی بود که گفتم: یعنی مراجعه به روانشناس و گفتن همه چی و کمک گرفتن.
-
سلام به یک روانشناس خوب مراجعه کن خیلی کمک میکنه بهت
-
به انگیزه و هدف این چیزا فکر نکن همچیزو بریز دور فکر های منفی هم نکن همشون مخرب هستن دلیل اصلی شکست من تا الان همینا بوده تا وقتی سالمی میتونی از پس سخت ترین مشکلاتم بر بیای من دور از شما باشه یکی از دوستام تو سال کنکور تومور پیدا کردند و فوت شدند اگر این اتفاق نمی افتاد حتما پزشک بودند به این چیزای مثبت فکر کن که خدا به شما فرصت زندگی داده و این چیزا و شروع کن فقط بخون دیگه برات هیچی مهم نباشه . هرچی بیشتر ذهنت درگیر شه همونقدر هم از هدف اصلی دورتر میشی به این فکر کن خیلیا مث شمان و اخر دنیا هم نیست
-
به انگیزه و هدف این چیزا فکر نکن همچیزو بریز دور فکر های منفی هم نکن همشون مخرب هستن دلیل اصلی شکست من تا الان همینا بوده تا وقتی سالمی میتونی از پس سخت ترین مشکلاتم بر بیای من دور از شما باشه یکی از دوستام تو سال کنکور تومور پیدا کردند و فوت شدند اگر این اتفاق نمی افتاد حتما پزشک بودند به این چیزای مثبت فکر کن که خدا به شما فرصت زندگی داده و این چیزا و شروع کن فقط بخون دیگه برات هیچی مهم نباشه . هرچی بیشتر ذهنت درگیر شه همونقدر هم از هدف اصلی دورتر میشی به این فکر کن خیلیا مث شمان و اخر دنیا هم نیست