شیمی سوم دبیرستان نظام قدیم
-
اگر۸.۲ گرم ازترکیب Mgso4.xH2o راحرارت دهیم تا۵۰٪آب ازآن خارج شود، وزن آن به 6.۱ میرسد، xکدام است؟ ( Mgso4=۱۲۰ ،H2o=18
-
@mahed
،۲.۱گرم آب خارج شده ب ازای۵۰ درصد،پس ب ازای صد درصدی ۴.۲گرم! خب چقدر نمک خشک میمونه الان؟۴ گرم!وچقدر آب خارج شده؟!۴.۲گرم...
یعنی به ترتیب یک سی ام مول و ۲۳صدم مول!واکنش رو بنویس مول نمک خشک ضربد x باید بشه مول آب تبخیر شده!ایکس میشه ۷ ب تقریب -
@mahed
،۲.۱گرم آب خارج شده ب ازای۵۰ درصد،پس ب ازای صد درصدی ۴.۲گرم! خب چقدر نمک خشک میمونه الان؟۴ گرم!وچقدر آب خارج شده؟!۴.۲گرم...
یعنی به ترتیب یک سی ام مول و ۲۳صدم مول!واکنش رو بنویس مول نمک خشک ضربد x باید بشه مول آب تبخیر شده!ایکس میشه ۷ ب تقریبrevival در شیمی سوم دبیرستان نظام قدیم گفته است:
@mahed
یعنی به ترتیب یک سی ام مول و ۲۳صدم مول!واکنش رو بنویس مول نمک خشک ضربد x باید بشه مول آب تبخیر شده!ایکس میشه ۷ ب تقریب👍😊🌹
-
revival در شیمی سوم دبیرستان نظام قدیم گفته است:
@mahed
یعنی به ترتیب یک سی ام مول و ۲۳صدم مول!واکنش رو بنویس مول نمک خشک ضربد x باید بشه مول آب تبخیر شده!ایکس میشه ۷ ب تقریب👍😊🌹
-
Brilliant سلام . ببخشیددیگه چرابه ازای صددرصدی هم محاسبه کردین وچطورشده ۴.۲گرم راهحلش روبنویسد. متوجه نشدم. بایدمفهوم روبفهمم نه حفظش کنم ... ممنون🌸🌸🌸
@mahed در شیمی سوم دبیرستان نظام قدیم گفته است:
Brilliant سلام . ببخشیددیگه چرابه ازای صددرصدی هم محاسبه کردین وچطورشده ۴.۲گرم راهحلش روبنویسد. متوجه نشدم. بایدمفهوم روبفهمم نه حفظش کنم ... ممنون🌸🌸🌸
ببینید به ازای صد درصد محاسبه کردن تا بتونن جرم نمک خشک رو محاسبه کنند درمورد مقدار
هم خوب خود سوال 1/2دو گرم تغییر جرم داده که ناشی از خارج شدن نصف ابه
پس کل اب موجود دو برابر این مقدار
البته من خودم حلش نکردم طبق حل ایشون میگم که در نگاه به نظرم درست اومد حالا اجازه بدید با استوکیومتری هم حلش می نویسم می فرستم -
ببینید به ازای صد درصد محاسبه کردن تا بتونن جرم نمک خشک رو محاسبه کنند درمورد مقدار
هم خوب خود سوال 1/2دو گرم تغییر جرم داده که ناشی از خارج شدن نصف ابه
پس کل اب موجود دو برابر این مقدار
البته من خودم حلش نکردم طبق حل ایشون میگم که در نگاه به نظرم درست اومد حالا اجازه بدید با استوکیومتری هم حلش می نویسم می فرستم -
Brilliant 🌴🌴🌴🌴🌴🌷🌷🌷

اینم حلش
هم میشه با معادله پنجاه درصد رفت هم صد درصدی
که دومی محاسبات کمتری داره وراحت تره -
Brilliant 🌴🌴🌴🌴🌴🌷🌷🌷

اینم حلش
که دومی محاسبات کمتری داره وراحت تره -
Brilliant 🌴🌴🌴🌴🌴🌷🌷🌷

اینم حلش
که دومی محاسبات کمتری داره وراحت ترهفارغ-التحصیلان-آلاء ببخشیدولی من هنوزروش دوم رونفهمیدم واین ۵۰ درصد پس کجا رفته وهم چنین این مقدارآب که درروش اول نوشتین ازکجا اومددیگه
-
Brilliant ممنون آلایی محترم. متوجه شدم. معمولا شیمی روچنددرصدمیزنید...!؟؟؟؟ شیمیتون به نظرمن که عالیه🎆🎆🎆
-
فارغ-التحصیلان-آلاء ببخشیدولی من هنوزروش دوم رونفهمیدم واین ۵۰ درصد پس کجا رفته وهم چنین این مقدارآب که درروش اول نوشتین ازکجا اومددیگه
فارغ-التحصیلان-آلاء ببخشیدولی من هنوزروش دوم رونفهمیدم واین ۵۰ درصد پس کجا رفته وهم چنین این مقدارآب که درروش اول نوشتین ازکجا اومددیگه
در مورد مقدار اب
کاهش جرمی که رخ میده ناشی از خروج ابه
درمورد روش دوم
ما برای راحتی کاروقتی گرم کل اب پیدا کردیم فرض کردیم نمک به طور کامل خشک شده واب به طور کامل خارج شده -
در مورد پنجاه درصد خب نمک متبلور نیمی از ابش رو از دست داده
نمی از اب خارج شده -
در مورد پنجاه درصد خب نمک متبلور نیمی از ابش رو از دست داده
نمی از اب خارج شده