کلاس کنکور شیمی اقاجانی
-
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@همیار @فارغ التحصیلان الا
کسی مرتب شده این بخش داره ؟ من از صفرتا صد استفاده میکنم ولی جاهای ک ت صفر تا صد نیست از این مجموعه میخوام استفاده کنم ولی چون پخش و پلاس نمیدونم کدومش اول کدومش قسمت دوم... اگ کسی میدونه راهنماییم کنه الان ب فصل پنجم شیمی ۲ ک ترکیب های آلی هستن خیلی نیاز دارم -
کسی مرتب شده این بخش داره ؟ من از صفرتا صد استفاده میکنم ولی جاهای ک ت صفر تا صد نیست از این مجموعه میخوام استفاده کنم ولی چون پخش و پلاس نمیدونم کدومش اول کدومش قسمت دوم... اگ کسی میدونه راهنماییم کنه الان ب فصل پنجم شیمی ۲ ک ترکیب های آلی هستن خیلی نیاز دارم -
کسی مرتب شده این بخش داره ؟ من از صفرتا صد استفاده میکنم ولی جاهای ک ت صفر تا صد نیست از این مجموعه میخوام استفاده کنم ولی چون پخش و پلاس نمیدونم کدومش اول کدومش قسمت دوم... اگ کسی میدونه راهنماییم کنه الان ب فصل پنجم شیمی ۲ ک ترکیب های آلی هستن خیلی نیاز دارم@Dr-Lila
سلام
اصلا عنوان فیلم ها مشخصه نیاز به گشتنشون نیست. -
@Dr-Lila در کلاس کنکور شیمی اقاجانی گفته است:
@sarab نه کلا درهم از این فصل ی کلمه از اون فصل ی کلمه اینجوری نمیتونم متوجه بشم
منم اوایل اینطور بودم گیج شده بودم ولی اگه به توضیحات فیلم که نوشته توجه کنین میفهمین که مال کدوم بخش از شیمی هستش. مثلا گفته فلان جلسه ادامه فصل 5 شیمی 2 بعد اومده توضیح نوشته که تدریس ساختار تولوین و نفتالن و این چیزا... بعد این رو بگم که بهتره قبل از دانلود یه چند دقیقه مثلا دو سه دقیقه رو رندوم ویدیو رو پخش کنین ببینین باب میل شما هست یا نه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
یکم کار کنید یاد میگیرید -
@Dr-Lila
استاد خودش از قصد این طوری تدریس کردن و به ترتیب فصلا رو پیش نرفتن
به نظرم یه سری ویژگی های مثبت داره که یکیش اینه که همزمان ممکنه یه نکته از یه فصل دیگه برات مرور شه
یا اینکه بعضی پیش نیازها رو خودش رعایت کردن یا فصلای سخت تر رو گاهی زودتر یا دیرتر تدریس کردن -
منم الان به مشکل خوردم .. الان جلسه ای نیست که داخلش ساختار اسپارتام و منتول و کولار رو بگه .
-
منم الان به مشکل خوردم .. الان جلسه ای نیست که داخلش ساختار اسپارتام و منتول و کولار رو بگه .
hassan tireh ت قسمت تمام ساختار های شیمی نبود؟؟
-
hassan tireh
اگه از کلاس کنکورشون میبینید این فکر میکنم باید بین جلسه های 20تا 27 باشه ینی همزمان با ترکیبات کووالانسی ساختار اینا رو بررسی کردن. -
hassan tireh نه هستش من دیدم ساختارکولاررو