بعد از ۲۰ سال دوباره کنکور می دم
-
سلام من ۳۷ سالمه سال ۸۳ فوق دیپلم مامایی گرفتم برای دندان می خوام بخونم لطفا شماره ای که بتونم تماس بگیرم و سوالاتم رو بپرسم بفرمایید . همه ی موسسات دنبال فروش محصولات خودشون هستند و اصلا جواز درست نمی دن . ممنونم
طوسی در بعد از ۲۰ سال دوباره کنکور می دم گفته است:
سلام من ۳۷ سالمه سال ۸۳ فوق دیپلم مامایی گرفتم برای دندان می خوام بخونم لطفا شماره ای که بتونم تماس بگیرم و سوالاتم رو بپرسم بفرمایید . همه ی موسسات دنبال فروش محصولات خودشون هستند و اصلا جواز درست نمی دن . ممنونم
سلام . به این سایت برید و هر درسی که میخواید فیلم های درسیش رو دانلود کنین و نگاه کنین و تست بزنین sanatisharif.ir
. خب شما به کتاب تست نیاز دارین بعد به کتاب درسی هم احتیاج دارین که بخرین. اینجا برنامه درسی نمیدن متاسفانه. بهتره اول کتاب تست و کتاب های درسی رو بخرین و بعد بگیم چیکار کنین.(البته کتاب های درسی رو میتونین به صورت پی دی اف از اینترنت دانلود کنین. ولی کتابای تست رو مجبورا باید تهیه کرد)
اگه سوالی دارین بگین من یا بقیه دوستان بتونیم جواب میدیم. این انجمن برای همین هستش . سوال میپرسیم جواب میگیریم(اکثرا البته :face_with_tears_of_joy: نه همیشه)
-
طوسی عذر میخوام شما ماما هستین؟
چرا مامایی رو میخواین بزارین کنار؟
بده؟
چون من اگه پزشکی نشد مامایی رو علاقه دارم ، یهو اینجوری گفتین یکم یه جوری شدم !!
میشه دلیلتونو بگین که چرا دارین میرین دندون؟
و آیا مامایی بد بود؟ -
-
بده؟
چون من اگه پزشکی نشد مامایی رو علاقه دارم ، یهو اینجوری گفتین یکم یه جوری شدم !!
و آیا مامایی بد بود؟Dr_MaedehPirooz در بعد از ۲۰ سال دوباره کنکور می دم گفته است:
بده؟
و آیا مامایی بد بود؟لطفا خانوم طوسی جاب بدین
من خیلی نگران شدم اینطور گفتین
میخوام بدونم مشکب شخصی بوده که انشالله حل بشه
ولی اگه مشکل خودِ کارِ ماماییه
یکم برام توضیح بدین
یکی از اهدافمه آخه
خیلیم علاقه داره به این کاز
میخواسم ببینم چون شغلی نبوده یا مسائل کاری الان دیگه نمیخوایین ماما باشین؟
امیدوارم جواب بدین ....