زیست سوم قدیم😔😔😔
-
@Dr-P-A-f فصل۳ سال سوم
-
@mahed راست میگی فصل 2 عصب هست . ممنون
تصحیح می کنم فصل3 سال 3
راست میگی فصل 2 عصب هست . ممنون
تصحیح می کنم فصل3 سال 3
-
@sarab شما نظام قدیمیند؟ اگه هستین چه کتاب تستی استفاده میکنیدو آیا اگه سلولی بافت پیوندی داره آیاحتما رشته پروتینی هم داره
@mahed در زیست سوم قدیم😔😔😔 گفته است:
@sarab شما نظام قدیمیند؟ اگه هستین چه کتاب تستی استفاده میکنیدو آیا اگه سلولی بافت پیوندی داره آیاحتما رشته پروتینی هم داره
بله نظام قدیم بودم
کتاب تست میکرو اولش و بعدش آی کیو حل کردم بعضی فصلا رو هم نشرالگو
آی کیو غلط علمی زیاد داره و برای شروع هم سنگینه
من نشرالگو رو به همه پیشنهاد میکنم
درمورد سوال سومتون هم خودم یه لحظه شک کردم راجبه چربی
اینو پیدا کردم

-
@sarab منظورتون ازمختل شدن دید چیه؟ ،میشه قسمت های رگ دارچشم رونام ببرید .. ممنون . اطلاعاتتون خیلی کامله . خودتون زیستومیخونیدیا دبیر خوبی داشتید یا کلاسی زفتید🌹🌹🌹
-
@sarab منظورتون ازمختل شدن دید چیه؟ ،میشه قسمت های رگ دارچشم رونام ببرید .. ممنون . اطلاعاتتون خیلی کامله . خودتون زیستومیخونیدیا دبیر خوبی داشتید یا کلاسی زفتید🌹🌹🌹
قسمت های رگدار مثلا اون جاهایی که ماهیچه داره چون ماهیچه ها برای فعالیت نیاز به خونرسانی دارن
من از یه مدرسه عادی بودم کلاس کنکور نرفتم فصلایی که خیلی ایراد داشتمو از فیلمای آلا استفاده کردم مثلا فصل شارش رو از تدریس استاد رحیمی استفاده کردم
اگه تست زیاد حل کنید خیلی چیزا میاد دستتون -
قسمت های رگدار مثلا اون جاهایی که ماهیچه داره چون ماهیچه ها برای فعالیت نیاز به خونرسانی دارن
من از یه مدرسه عادی بودم کلاس کنکور نرفتم فصلایی که خیلی ایراد داشتمو از فیلمای آلا استفاده کردم مثلا فصل شارش رو از تدریس استاد رحیمی استفاده کردم
اگه تست زیاد حل کنید خیلی چیزا میاد دستتون@sarab فصل حواس وتمام زیست روبا رحیمی نگاه کردین
-
@sarab چطوراین قدراطلاعاتتون کامله. میشه کمکم کنیدتامن هم یادبگیرم وهم چنین نظرتون چیه اگه میشه زیستو با شما جلوبرم . ممنون
-
@sarab چطوراین قدراطلاعاتتون کامله. میشه کمکم کنیدتامن هم یادبگیرم وهم چنین نظرتون چیه اگه میشه زیستو با شما جلوبرم . ممنون
-
@sarab متظورم سؤال وجواب وهم چنین دراختیارگذاشتن اطلاعاتتون درهمین سایت آلاست وهم چنین قراردادن عکس ازاطلاعاتتون تا من هم بفهمم
-
@sarab متظورم سؤال وجواب وهم چنین دراختیارگذاشتن اطلاعاتتون درهمین سایت آلاست وهم چنین قراردادن عکس ازاطلاعاتتون تا من هم بفهمم
-
@mahed
بله حتما
تگم کنید هر جایی رو بلد بودم جواب میدم
مخصوصا اگه کامپیوترم در دسترسم باشه براتون عکس قرار میدم
شما هم تا جایی که میتونید تست بزنید برا کنکور@sarab ممنون . منظورازتگ چیه
-
@mahed
یه @ میذارید بعدش بلافاصله اسم کاربری رو مینویسید این شکلی یه آگاه سازی برای اون نام کاربری میاد که تگ شده و اسمی ازش برده شده@sarab آها . فهمیدم
-
@mahed
یه @ میذارید بعدش بلافاصله اسم کاربری رو مینویسید این شکلی یه آگاه سازی برای اون نام کاربری میاد که تگ شده و اسمی ازش برده شده@sarab ولی واقعا واسم جای تعجبه با این که مدرسع عادی بودید ولی زیستو خوب توضیح میدین . میشه واسم بگین که چطورزیستومیخونید واین توضیحاتی که شما گفتین روتاالان درالگونخونده بودم درمورد چشم انسان و هم چنین کمکم کنین . ممنون🌷🌷
-
@sarab ولی واقعا واسم جای تعجبه با این که مدرسع عادی بودید ولی زیستو خوب توضیح میدین . میشه واسم بگین که چطورزیستومیخونید واین توضیحاتی که شما گفتین روتاالان درالگونخونده بودم درمورد چشم انسان و هم چنین کمکم کنین . ممنون🌷🌷
میشه اون فصل هایی روکه بلدین رونام ببریدتا اون فصل هایی که شما هم بلدنیسیتین واستون یادبدم . .. لطفا واسم بگین چرازیستتون اینقدرعالیه چراکه هرکسی میدونه نقاط قوت وضعفش کجاست @sarab
-
@sarab ولی واقعا واسم جای تعجبه با این که مدرسع عادی بودید ولی زیستو خوب توضیح میدین . میشه واسم بگین که چطورزیستومیخونید واین توضیحاتی که شما گفتین روتاالان درالگونخونده بودم درمورد چشم انسان و هم چنین کمکم کنین . ممنون🌷🌷
اگه توو درسنامه نبوده شاید توو نکات تستا باشه
نشرالگو خیلی خوبه رو نکات مهمتر خیلی تاکید میکنه مخصوصا نکاتی که که بیشتر مورد توجه طاحاست -
راجبه نحوه خوندنم که من یه فصل کتابو میخوندم و بعدش تست میزدم همش
لابه لای کتاب درسیم برگه چسبونده بودم و نکات مهم رو تووش می نوشتم
وقتی زیست میخوندم سعی میکردم اون مطلبو توو ذهنم تجسم کنم مثلا داخل سلول چه اتفاقی میفته و ....
اگه میدیدم نکات تستا زیاده زیر نکات مهم خط می کشیدم و بعد چن روز یا یه هفته مرورشون میکردم
بعضی فصلا رو میرفتم تستا رو نگاه میکردم از اونجا چه شکلی تست دادن و بعدش میومدم کتابو همونطوری و با توجه ویژه روی همون نکات خاص میخوندم و بعدش میرفتم به تستا جواب میدادم
زیست رو ترکیبی خیلی میخوندم مثلا گوارش و تنفس و گردش خون ملخ با ماده زاید دفعیش و چشمش و بقیه ی چیزای مربوط به حشرات رو گاهی یه جا میخوندم و هر بار که به نکته جدیدی راجبه حشرات میرسیدم بقیه ویژگی هاشم یادآوری میکردم -
میشه اون فصل هایی روکه بلدین رونام ببریدتا اون فصل هایی که شما هم بلدنیسیتین واستون یادبدم . .. لطفا واسم بگین چرازیستتون اینقدرعالیه چراکه هرکسی میدونه نقاط قوت وضعفش کجاست @sarab
با لذت و با علاقه خیلی زیادی بخونینش
مطمئنم نتایج خارق العاده ای نصیبتون میشه
گاهی وقتی یه نکته جدیدی می فهمیدم اینقدر ذوق میکردم که همه دوستام توو سالن مطالعه تعجب میکردن که چه اتفاقی افتاده البته اونا هم دیگه عادت کرده بودن به کارای من -
اگه توو درسنامه نبوده شاید توو نکات تستا باشه
نشرالگو خیلی خوبه رو نکات مهمتر خیلی تاکید میکنه مخصوصا نکاتی که که بیشتر مورد توجه طاحاست@sarab تست هاش هم زدم باهرفصلی ولی اصلا نگفته بوده که قرنیه رشته پروتینی داره ..