زیست سوم قدیم😔😔😔
-
@sarab منظورازآخرسال تحصیلی چیه .. من سال بعدهرچی اوردم میرم چون سال۹۹ کنکورنظام جدیدیان
-
@sarab پزشکی وپیرا ودبیری حالا هروی خواست خداست
-
@sarab آها ممنون . انشاءالله . هم چنین شما هم موفق باشین . حالا بگین چه رشته ای هستین ... مگه چی میشه ... باعث افتخارهسته .. خوشحال میشیم
-
@sarab آها ممنون . انشاءالله . هم چنین شما هم موفق باشین . حالا بگین چه رشته ای هستین ... مگه چی میشه ... باعث افتخارهسته .. خوشحال میشیم
-
@sarab اصلا زبان فارسی رونخوندم😓😓😓
-
@sarab خوب نخاستم بگین چه رشته ایند ولی انشآءالله موفق باشی . لااقل بگوزیستو تو کنکورچنددرصدزدی
-
@sarab خوب نخاستم بگین چه رشته ایند ولی انشآءالله موفق باشی . لااقل بگوزیستو تو کنکورچنددرصدزدی
-
قرنیه منشاش از لایه ی صلبیه هست و چون صلبیه بافت پیوندی هست، پس قرنیه هم بافت پیوندی محسوب میشه.
بافتای پیوندی توی ماده ی بین زمینه ایشون انواعی از رشته های پروتئینی رو دارن.
تا اونجایی که یادمه قرنیه خودش رگ خونی نداشت، اما توسط زلالیه تغذیه میشد. اگه قرنیه رگ خونی داشته باشه، فکر نکنم دیگه شفاف باشه. -
قرنیه منشاش از لایه ی صلبیه هست و چون صلبیه بافت پیوندی هست، پس قرنیه هم بافت پیوندی محسوب میشه.
بافتای پیوندی توی ماده ی بین زمینه ایشون انواعی از رشته های پروتئینی رو دارن.
تا اونجایی که یادمه قرنیه خودش رگ خونی نداشت، اما توسط زلالیه تغذیه میشد. اگه قرنیه رگ خونی داشته باشه، فکر نکنم دیگه شفاف باشه.@Amir-Bernousi 🌷🌷`ممنون . آلایی محترم. پس این جمله درسته که هرقسمتی ازچشم که رگ خونی ندارند، شفاف نیستند
. وجواب این سؤال چیه ؟ ماهیچه های مژکی چه نوع عضلاتی عستند؟ -
@mahed
مگه اصلا این چیزا ملاکه برا کمک کردن ؟ :|
شما هر سوالی داشته باشید من تا جایی که بتونم کمک میکنم -
@Amir-Bernousi 🌷🌷`ممنون . آلایی محترم. پس این جمله درسته که هرقسمتی ازچشم که رگ خونی ندارند، شفاف نیستند
. وجواب این سؤال چیه ؟ ماهیچه های مژکی چه نوع عضلاتی عستند؟@mahed در زیست سوم قدیم😔😔😔 گفته است:
@Amir-Bernousi 🌷🌷`ممنون . آلایی محترم. پس این جمله درسته که هرقسمتی ازچشم که رگ خونی ندارند، شفاف نیستند
. وجواب این سؤال چیه ؟ ماهیچه های مژکی چه نوع عضلاتی عستند؟بنظرم باید همینطوری باشه که نور بتونه رد بشه از اون بخشا. دقیق تر نمیدونم
ماهیچه های مژکی صافن. -
@mahed در زیست سوم قدیم😔😔😔 گفته است:
. وجواب این سؤال چیه ؟ ماهیچه های مژکی چه نوع عضلاتی عستند؟بنظرم باید همینطوری باشه که نور بتونه رد بشه از اون بخشا. دقیق تر نمیدونم
ماهیچه های مژکی صافن.@Amir-Bernousi ممنون . منظورم ازعضلات مژکی اینه که ارادی اندیاغیرارادی
-
@mahed
شما هر سوالی داشته باشید من تا جایی که بتونم کمک میکنمromisa سلام. صبحتون بخیر. آیا صلبیه کل کره چشم رومیپوشونه ؟ ونوع عضله ی ماهیچه مژکی چیه؟ ممنون. ببخشید. واگه میشه درموردشکل صفحه ۳۹ زیست دوم واسم توضیح بدین.. شکل درمورد رده بندی جانوران کامل.. وبگین تک تک نام حیوانات وبگین درچه گروهی هستند.. سپاس
-
@mahed
@mahed
@Amir-Bernousi ممنون . منظورم ازعضلات مژکی اینه که ارادی اندیاغیرارادی
شما میتونید الان عدسی چشمتونو ضخیم یا نازک کنید؟
قطعا نه. پس غیرارادین -
romisa سلام. صبحتون بخیر. آیا صلبیه کل کره چشم رومیپوشونه ؟ ونوع عضله ی ماهیچه مژکی چیه؟ ممنون. ببخشید. واگه میشه درموردشکل صفحه ۳۹ زیست دوم واسم توضیح بدین.. شکل درمورد رده بندی جانوران کامل.. وبگین تک تک نام حیوانات وبگین درچه گروهی هستند.. سپاس
romisa سلام. صبحتون بخیر. آیا صلبیه کل کره چشم رومیپوشونه ؟ ونوع عضله ی ماهیچه مژکی چیه؟ ممنون. ببخشید. واگه میشه درموردشکل صفحه ۳۹ زیست دوم واسم توضیح بدین.. شکل درمورد رده بندی جانوران کامل.. وبگین تک تک نام حیوانات وبگین درچه گروهی هستند.. سپاس
درمورد سوال اول فکر کنم سوال 97 بود که نادرسته. صلبیه کل کره ی چشم رو نمیپوشونه.

فکر کنم کمک کننده باشه.