این سوال رو ببینید
fa842efc-12c2-427f-989e-85d36fc4c66e-image.png
0ad5e566-b06f-4c8a-adbb-f7269ec48a29-image.png
اینجا نکته اینه که اگه تابع تو فرم اصلی خودش باشه (سینوس یا کسینوس) باید a رو همیشه مثبت در نظر بگیریم یا تو این شرایط b و a باید با هم هم علامت باشن؟
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
نحوه خواندن ریاضی
-
سلام به خدمت تمام آلایی های عزیز
من 2 سال هست که در کنکور از ریاضی ضربه میخورم ولی امسال میخوام درستش کنم و حدود 60 درصد بزنم
میشه بهم بگید ابتدا چه مباحثی رو بخونم ؟؟
چطور بخونم ؟؟
از چه منابعی استفاده کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
-
پایه درس ریاضی هم ضعیف هست
-
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءreplied to Dr.P.A.f on آخرین ویرایش توسط Drfariborz انجام شده
Dr.P.A.f سلام.درسنامه های یک بانک تست رو کامل بخونین.حتی اگر تست در ضمن خوندن درسنامه ها هم نزدین اشکال نداره همون مثال های حل شده درسنامه رو بخونین.در ریاضی خوندن چن تا مورد هست که رعایت کنین:
از پیش نیاز ها و پایه شروع کنین:توابع معروف و روابطشون و روش محاسبه دامنه و نمودارشون مثلا قدر مطلق و جز صحیح روابطی داره که باید حفظ باشین یا مثلثات چیزی حول و حوش 20تا رابطه داره معادلات و نامعادلات و تعیین علامت ....بعد وارد بحثای تابع بشین مثل ترکیب توابع،رسم توابع و...
2ارتباط برقرار کردن با بعضی قسمتای ریاضیات سخته تنها راهش تکرار درسنامه و دقت به پاسخ تشریحی تستا هس
3انالیز ترکیبی و احتمال تستای متنوعی در بانک تستا داره که تسلط روی اونها در گرو یاد گیری روش های شمارش کل حالات یک ازمایش و تعداد حالات مطلوبه که این ها همون بحث انالیز ترکیبیه که تو تستا تشخیص روش سخت میشه ،نیاز به وقت گذاشتن داره تا تجسم و تصور شرایط یه مساله برات اسون بشه
4هندسه پایه(خطوط زوایا مساحت تالس تشابه...) فقط باید درسنامه های عالی با مثالای مناسب بخونی و تمرینای کتاب درسی رو کامل مسلط بشی پیشنهاد من هندسه پایه شریف خطیبی نشر دریافته البته وقت گذاشتن رو هندسه وقتی جالبه که تیتر های اصلی ریاضی مثل تابع حد مشتق دیفرانسیل خطی سازی انتگرال رو پوشش بدی
توصیه:تو ریاضی از پایه شروع کن بیا بالا با خوندن درسنامه بانک تست ها و اولویت رو بذار پوشش دادن تیتر های اصلی و در اولویت بعد مباحث در حاشیه مثل هندسه پایه و... رو اروم اروم با حوصله از طریق خوندن درسنامه و دقت روی مثالای حل شده مولف مطالعه کن
یا حق