گردش خون دوزیستان
-
گردش خون دوزیستان نابالغ به چه صورتیه؟
-
-
به نظرم گردش خون آبششی رو ساده میگیرم یعنی تا بلوغ
ولی بعد از بلوغ مضاعف
فک کنم یکی از کنکورا هم اینطوری گرفته بود@sarab در گردش خون دوزیستان گفته است:
به نظرم گردش خون آبششی رو ساده میگیرم یعنی تا بلوغ
ولی بعد از بلوغ مضاعف
فک کنم یکی از کنکورا هم اینطوری گرفته بوداره دوزیستان نابالغ قلب دو خفره وگردش خون ساده دارند
دوزیستان بالغ قلب سه حفره ی وگردش خون مضاعف -
با سلام دقت کنید دوستان عزیز دوزیست نابالغ دقیقا مثل ماهیه دقت کنید گفتم نابالغ پس حتی کانال جانبی هم قطعا داره
گردش خونش مثل ماهی دو حفره ای که حفره بالا دهلیز و پایینی بطن و ساده است -

تو این تست، 1 مورد درست بوده و د رو سنجش درست گرفته. این کنکور 94 داخل هست. با این حساب گردش خون اینجا مضاعف نیست.
این تست هم کنکور خارج 94 هست که سنجش 1 مورد رو درست درنظر گرفته، و مطمئنا طبق متن کتاب ب درست هست.
اگه گردش خون قورباغه نابالغ ساده باشه، مورد الف تو این سوال هم باید درست باشه.گیج کنندس یا من دارم اشتباه میکنم
-

تو این تست، 1 مورد درست بوده و د رو سنجش درست گرفته. این کنکور 94 داخل هست. با این حساب گردش خون اینجا مضاعف نیست.
این تست هم کنکور خارج 94 هست که سنجش 1 مورد رو درست درنظر گرفته، و مطمئنا طبق متن کتاب ب درست هست.
اگه گردش خون قورباغه نابالغ ساده باشه، مورد الف تو این سوال هم باید درست باشه.گیج کنندس یا من دارم اشتباه میکنم
@A-K
این سوال واقعا تو نوع خودش بی نظیره ذقیقا یک مورد درسته دقت کنید گفته قورباغه نر دارای حفره گلویی پس میشه نوزاد حالا تحلیل گزینه ها
1-کاملا درسته
2-غلطه.شرط این که ماده زاید نیتروژن دار بیشتر از امینو اسیدها باشه اینه که جانور گوشتخوار و یا همه چیز خوار باشه ولی با توجه به فصل گوارش یک صفحه مونده به اخر فصل میگه که قورباغه نابالغ گیاهخواره و نسبت روده به بدنش از قورباغه بالغ بیشتره البته گفته دوزیست نه قورباغه پس نتیجه میگیریم حالا که گیاهخواره پس بیشتر مواد زایدش از نوکلوییک اسیدهاست:flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: ناموسا خیلی نکته خفنی بود که طراح داده بود
3-نوزاد که اصلا گامت نداره
4-نوزاد هم مگه جفت یابی میکنه
این کنکور94
امیدوارم لذت برده باشین -

@A-K
حالا تست سنجش تحلیل گزینه ها
1-غلطه نوزاد چه به گامت
2-غلطه به صورت امونیاک
3-غلطه ابتدا میره به اندام ها گردش خون سادس
4-کاملا صحیحه چون گیاهخواره -
دوستان عزیز دقت کنید تو زیست سوالا به شدت دقیق طرح میشن تو این سوالای چند موردی اگه مسلط نیستین حتما رد بشین چون این سوالا اوج سختیه کاره و طراح دستش بازه و برای رتبه خفن هاست
-
این پست پاک شده! -
@A-K
این سوال واقعا تو نوع خودش بی نظیره ذقیقا یک مورد درسته دقت کنید گفته قورباغه نر دارای حفره گلویی پس میشه نوزاد حالا تحلیل گزینه ها
1-کاملا درسته
2-غلطه.شرط این که ماده زاید نیتروژن دار بیشتر از امینو اسیدها باشه اینه که جانور گوشتخوار و یا همه چیز خوار باشه ولی با توجه به فصل گوارش یک صفحه مونده به اخر فصل میگه که قورباغه نابالغ گیاهخواره و نسبت روده به بدنش از قورباغه بالغ بیشتره البته گفته دوزیست نه قورباغه پس نتیجه میگیریم حالا که گیاهخواره پس بیشتر مواد زایدش از نوکلوییک اسیدهاست:flexed_biceps: :flexed_biceps: :flexed_biceps: ناموسا خیلی نکته خفنی بود که طراح داده بود
این کنکور94
امیدوارم لذت برده باشینIRAN AZARBAIJAN در گردش خون دوزیستان گفته است:
@A-K
1-کاملا درسته
این کنکور94
امیدوارم لذت برده باشیندرمورد گزینه 2 اینکه بشه گفت چون این جونورا پروتئین نمیخورن، پس امینواسید نمیسوزونن چیز اشتباهیه.
همه ی جانوران پروتئین و امینواسید دارن و بیشتر مواد زاید نیتروژن دارشون از سوختن امینواسیدا حاصل میشه. -
IRAN AZARBAIJAN در گردش خون دوزیستان گفته است:
@A-K
1-کاملا درسته
این کنکور94
امیدوارم لذت برده باشیندرمورد گزینه 2 اینکه بشه گفت چون این جونورا پروتئین نمیخورن، پس امینواسید نمیسوزونن چیز اشتباهیه.
همه ی جانوران پروتئین و امینواسید دارن و بیشتر مواد زاید نیتروژن دارشون از سوختن امینواسیدا حاصل میشه.@Amir-Bernousi
دوست عزیز من از علم و ویژگی دقیقش اطلاع ندارم فقط میدونم نکتش اینه و کار کنکورمو راه میندازه چه غلط و چه درست اونچیزی که مربوط به کتاب و حیطه دبیرستانه من بلدم علم دقیقش ندارم
جمله دومی که گفتی درسته ولی برای جانوران همه چیز خوار و گوشتخوار صادقه نه گیاهخوار محکم ترین دلیل برای این قضیه هم دوستمون دوتا سوال که قرار داد هستن هم نظر طراح ازمون سنجش هم نظر طراح کنکور
متن کتابو دقیق اگه بخونی نگفته همه جانوران بیشترین ماده دفعیشون از امینو اسیدهاست و اصلا به موردی اشاره نکرده ولی گفته بیشتر مواد دفعی حاصل سوختن امینو اسیدها هستن ولاغیر -
این پست پاک شده!
-

@A-K
متوجه پاسخ ها شدین؟؟؟ -
-
@Amir-Bernousi
دوست عزیز من از علم و ویژگی دقیقش اطلاع ندارم فقط میدونم نکتش اینه و کار کنکورمو راه میندازه چه غلط و چه درست اونچیزی که مربوط به کتاب و حیطه دبیرستانه من بلدم علم دقیقش ندارم
جمله دومی که گفتی درسته ولی برای جانوران همه چیز خوار و گوشتخوار صادقه نه گیاهخوار محکم ترین دلیل برای این قضیه هم دوستمون دوتا سوال که قرار داد هستن هم نظر طراح ازمون سنجش هم نظر طراح کنکور
متن کتابو دقیق اگه بخونی نگفته همه جانوران بیشترین ماده دفعیشون از امینو اسیدهاست و اصلا به موردی اشاره نکرده ولی گفته بیشتر مواد دفعی حاصل سوختن امینو اسیدها هستن ولاغیرIRAN AZARBAIJAN در گردش خون دوزیستان گفته است:
@Amir-Bernousi
متن کتابو دقیق اگه بخونی نگفته همه جانوران بیشترین ماده دفعیشون از امینو اسیدهاست و اصلا به موردی اشاره نکرده ولی گفته بیشتر مواد دفعی حاصل سوختن امینو اسیدها هستن ولاغیرخب اگه اینطوریه، که چون ما پروتئین میخوریم و امینواسید میسوزونیم، اونا پروتئین نمیخورن و امینواسید نمیسوزونن، چه دلیلی داره که مواد دفعی داشته باشن؟ یه ذره نوکلئیک اسیدی که رو میسوزوندن رو دفع میکنن دیگه. نوکلئیک اسیدا از پروتئینا اهمیتشون بیشتره و نسبتا پایدار باید باشن.
در ضمن نظر طراح تعاونی سنجش ملاک نیست، و اینکه طراح کنکور هم اشتباه میکنه و شواهدش هست.
چون کتاب هیچ چیزی نگفته که این جانورا چه نوعین، بهتره نگاه کلی و جامع داشته باشیم و همه ی جانورا رو در نظر بگیریم نه اینکه با یه استدلال ساده ردش کنیم.
-
@Amir-Bernousi
متن کتابو دقیق اگه بخونی نگفته همه جانوران بیشترین ماده دفعیشون از امینو اسیدهاست و اصلا به موردی اشاره نکرده ولی گفته بیشتر مواد دفعی حاصل سوختن امینو اسیدها هستن ولاغیرخب اگه اینطوریه، که چون ما پروتئین میخوریم و امینواسید میسوزونیم، اونا پروتئین نمیخورن و امینواسید نمیسوزونن، چه دلیلی داره که مواد دفعی داشته باشن؟ یه ذره نوکلئیک اسیدی که رو میسوزوندن رو دفع میکنن دیگه. نوکلئیک اسیدا از پروتئینا اهمیتشون بیشتره و نسبتا پایدار باید باشن.
در ضمن نظر طراح تعاونی سنجش ملاک نیست، و اینکه طراح کنکور هم اشتباه میکنه و شواهدش هست.
چون کتاب هیچ چیزی نگفته که این جانورا چه نوعین، بهتره نگاه کلی و جامع داشته باشیم و همه ی جانورا رو در نظر بگیریم نه اینکه با یه استدلال ساده ردش کنیم.
@Amir-Bernousi
اقا اصلا سنجش غلط کرده همچین چیزی گفته:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
طراح کنکورم اصلا یه زری زد:rolling_on_the_floor_laughing:
نارحت نشو:hugging_face: :hugging_face:
حرف شما درسته . ملاک حرف شماست . گور بابای کنکور و سنجش
نکته اخر روهم بگم این نکته رو هم دکتر چلاجور تو همایش جمعبندیشون اشاره کرده بودن:neutral_face:
حتما فکر کنم دکتر چلاجور هم اشتباه میکنن شاید بلد نیستن هیچکدومشون:expressionless_face: :expressionless_face: -
@Amir-Bernousi
حرف شما درسته . ملاک حرف شماست . گور بابای کنکور و سنجش
نکته اخر روهم بگم این نکته رو هم دکتر چلاجور تو همایش جمعبندیشون اشاره کرده بودن:neutral_face:
حتما فکر کنم دکتر چلاجور هم اشتباه میکنن شاید بلد نیستن هیچکدومشون:expressionless_face: :expressionless_face:IRAN AZARBAIJAN در گردش خون دوزیستان گفته است:
@Amir-Bernousi
حرف شما درسته ملاک حرف شماست گور بابای کنکور و سنجش
حتما فکر کنم دکتر چلاجور هم اشتباه میکنن شاید بلد نیستن هیچکدومشون:expressionless_face: :expressionless_face:ناراحت نشدم، ولی خب منطقی نیست
طراح کنکور هم نیومده برای اون سوال پاسخ نامه بذاره که همچین نکته ای وجود داره، طراح کنکور هم اشتباه کرده و ممکنه باز هم بکنه، مثل سال 95. طراح کنکور که قدیس نیست!
شما داری میگین که چون اونجا چیزی نگفته که برای چه جانورایی هست، نمیشه گفت همه اینطورین.
-
یه چیز دیگه. هر چیزی که خورده میشه، توی واکنشای بدن میسوزه؟
-
@Amir-Bernousi
حرف شما درسته ملاک حرف شماست گور بابای کنکور و سنجش
حتما فکر کنم دکتر چلاجور هم اشتباه میکنن شاید بلد نیستن هیچکدومشون:expressionless_face: :expressionless_face:ناراحت نشدم، ولی خب منطقی نیست
طراح کنکور هم نیومده برای اون سوال پاسخ نامه بذاره که همچین نکته ای وجود داره، طراح کنکور هم اشتباه کرده و ممکنه باز هم بکنه، مثل سال 95. طراح کنکور که قدیس نیست!
شما داری میگین که چون اونجا چیزی نگفته که برای چه جانورایی هست، نمیشه گفت همه اینطورین.
@Amir-Bernousi
درسته طراح هم اشتباه میکنه
من نمیگم چیزی که از استاد چلاجور و منابع درسیم خوندم میگم
شاید واقعا طراح این سوال برا ابهام و وقت تلف کردنش داده تا کسی نتونه 100 بزنه همونطورهم که فکر کنم رتبه 1 تونست88 درصد بزنه
بیشتر از جملاتی که گفتم اطلاعی ندارم