میشه جواب بدید
-
پاسخ: ساعت مطالعه
سلام
خوبین همگی؟ من همین الان با آلا اشنا شدم، به نظرم واقعا خوب و مفید هست. الان من نظام جدید توی پایه دهم هستم. واسه اینکه ساعت مطالعم رو ببرم بالا و کنکوری بخونم چی پیشنهاد میدین؟! میدونم به تاپیک مربوط نیست ولی لطف میکنین جواب بدین -
منم دهمم
الان دارم شیمی میخونم
صفر تا صد کنکور اقای اقاجانی .... -
منم دهمم
الان دارم شیمی میخونم
صفر تا صد کنکور اقای اقاجانی ....@m__sadra__b
عذر میخوام دیر پیامتون رو دیدم
تاثیری هم داره براتون؟! این رو میپرسم چون شیمی دهم راحت هست و نیازی به فیلم آموزشی هم نداره،
خودم تو فکر این هستم که دهم رو که تموم کردم تابستون بشینم ادبیات و دینی بخونم و دروس یازدهم پیش خوانی بکنم
ولی نمیدونم میتونم انجامش بدم یا نه -
چه خوب که از دهم میخواید برای کنکور بخونید
منم اگه برمیگشتم عقب همین کارو میکردم
ولی خب در کنار مطالعه برا امتحانات حل تست داشته باشید
از فیلمای کلاس کنکورا میتونید استفاده کنید
آزمونهای آزمایشی موسسات مختلف رو هم حتما حل کنیدromisa در میشه جواب بدید
گفته است:
چه خوب که از دهم میخواید برای کنکور بخونید
منم اگه برمیگشتم عقب همین کارو میکردم
ولی خب در کنار مطالعه برا امتحانات حل تست داشته باشید
از فیلمای کلاس کنکورا میتونید استفاده کنید
آزمونهای آزمایشی موسسات مختلف رو هم حتما حل کنید
شما فارغ التحصیل هستید دیگه؟ درسته؟
ببخشید دیر پیامتون رو دیدم
میشه لطف کنید آیدی تلگرامتون رو بدید؟! البته اگه ندید هم اشکالی نداره، در هر صورت محبت میکنید
چون من دور و برم کسی نیست که از تجربیاتش کمک بگیرم و چون منطقه ی سه هستم کلاس کنکور و قلم چی ضعیفی داره مجبورم به خودم متکی باشم، واسه همین ازتون مشورت میخواستم
سپاس -
Amir_Phl
من از بهمن دانشجو هستم
هر سوالی دارید همین جا بپرسید و تگم کنید هروقت باشم حتما پاسخ میدم و کمک می کنم
یه @ بنویسید و بعدش اسم کاربری بدون فاصله ازش
اینطوری اکثر مواقع یه اعلان میاد برام که وقتی آنلاین باشم میادش برام
همین انجمن بپرسید
منم منطقه سه بودم بدون کلاس کنکور فقط با آلا تونستم و از یه مدرسه عادی هم بودم
خوشحال میشم کمکی باشم -
Amir_Phl
من از بهمن دانشجو هستم
همین انجمن بپرسید
خوشحال میشم کمکی باشمromisa در میشه جواب بدید
گفته است:
Amir_Phl
من از بهمن دانشجو هستم
همین انجمن بپرسید
خوشحال میشم کمکی باشمخیلی خیلی لطف میکنید
من الان مدرسه نمونه هستم ولی خب با توجه به منطقه چندان تفاوتی نداره با مدارس عادی
تسلط کامل روی دروس دارم و با تدریس پیش میرم و خدا رو شکر مشکلی هم ندارم، امتحانات رو هم با نمره عالی رد میکنم ولی متاسفانه رمق و انگیزه ای واسه تست زدن ندارم.
ببخشید سرتون رو درد اوردم -
romisa در میشه جواب بدید
گفته است:
Amir_Phl
من از بهمن دانشجو هستم
همین انجمن بپرسید
خوشحال میشم کمکی باشمخیلی خیلی لطف میکنید
من الان مدرسه نمونه هستم ولی خب با توجه به منطقه چندان تفاوتی نداره با مدارس عادی
تسلط کامل روی دروس دارم و با تدریس پیش میرم و خدا رو شکر مشکلی هم ندارم، امتحانات رو هم با نمره عالی رد میکنم ولی متاسفانه رمق و انگیزه ای واسه تست زدن ندارم.
ببخشید سرتون رو درد اوردمAmir_Phl
به نظرمن حتما یه آزمون آزمایشی شرکت کنین جو رقابت تووش برای شمایی که دهمید باعث میشه تست بزنید
حتی اگه شرایط آزمون دادن هم نبود سوالای آزمونای آزمایشی مختلف رو مثل گاج قلم چی گزینه دو رو از سایتای مختلف دانلود کنید و حل کنید خیلی عالیه
از همه موسسات حل کنید و زماندار بزنیدشون
سوالای سخت توشون زیاد هست
سعی کنید مثل آزمون برگزار کنید همونطور زماندار و پشت سرهم و آخرش هم خودتون درصد بگیرید و از همه مهمتر هم تحلیل آزمونه که مهمترین کاره
اینطوری نقاط ضعف و قوتتون رو تووی درسا پیدا کنید و روش مطالعه های مختلف رو هم تووی درسای مختلف امتحان کنید و باهاش آشنا شید و اونوقت روش مطالعه مختص به خودتون رو کشف کنید
هرجا هم مشکلی داشتید تووی درسا یا آزمون یا سوال از فیلمای آلا استفاده کنید یا تاپیک بزنید و از بچه ها بپرسید
یه تایم مشخصی رو به مجازی اختصاص بدید یا دانلود فیلمی که لازم شده و سوالاتون رو سعی کنید شبا یا آخر وقت بپرسید از بچه ها یا از همکلاسی هاتون یا معلما بپرسید که خیلی خوبه -
Amir_Phl
به نظرمن حتما یه آزمون آزمایشی شرکت کنین جو رقابت تووش برای شمایی که دهمید باعث میشه تست بزنید
حتی اگه شرایط آزمون دادن هم نبود سوالای آزمونای آزمایشی مختلف رو مثل گاج قلم چی گزینه دو رو از سایتای مختلف دانلود کنید و حل کنید خیلی عالیه
سعی کنید مثل آزمون برگزار کنید همونطور زماندار و پشت سرهم و آخرش هم خودتون درصد بگیرید و از همه مهمتر هم تحلیل آزمونه که مهمترین کاره
اینطوری نقاط ضعف و قوتتون رو تووی درسا پیدا کنید و روش مطالعه های مختلف رو هم تووی درسای مختلف امتحان کنید و باهاش آشنا شید و اونوقت روش مطالعه مختص به خودتون رو کشف کنید
هرجا هم مشکلی داشتید تووی درسا یا آزمون یا سوال از فیلمای آلا استفاده کنید یا تاپیک بزنید و از بچه ها بپرسید
یه تایم مشخصی رو به مجازی اختصاص بدید یا دانلود فیلمی که لازم شده و سوالاتون رو سعی کنید شبا یا آخر وقت بپرسید از بچه ها یا از همکلاسی هاتون یا معلما بپرسید که خیلی خوبهromisa در میشه جواب بدید
گفته است:
Amir_Phl
یه تایم مشخصی رو به مجازی اختصاص بدید یا دانلود فیلمی که لازم شده و سوالاتون رو سعی کنید شبا یا آخر وقت بپرسید از بچه ها یا از همکلاسی هاتون یا معلما بپرسید که خیلی خوبهبی نهایت بابت حرفاتون ممنونم
بعضی وقتا هست با وجود اینکه یچیزی رو میدونی باید انجام بدی، اگه بقیه بهت بگن بیشتر ترغیب میشی به انجامش
خودمم تو فکر قلم چی بودم ولی خب دوستان که میرفتن میگفتن اصلا استاندارد نیست و اینا
ولی سعی میکنم کارایی که گفتین رو انجام بدم
ممنونم بازم -
اون دوستانی که میرفتن بله درست میگفتن استاندارد شاید نباشه بعضی سوالاش اما هرچه سخت تر حل کنیم و با سوالای بیشتری آشنا شیم بیشتر به نفعمونه و از طرفی خیلی از دانش آموزای برتر این آزمونا رو شرکت میکنن و اون سوالا رو یاد میگیرن
برای اینکه ما هم در سطح اونا یا بیشتر از اونا پیشرفت کنیم باید با این سوالات آشنا شیم اونوقت سوالای آسونو که اکثریت جواب میدن اما اقلیت توو کنکور موفق میشن اوناییکه با تستای چالشی هم آشنا میشن و ترسی از سختی سوالات ندارن
اگه کسی شرایط آزمون رفتن نداره اینجا از کاربرا ، لطفا حتما توو خونه از خودش آزمون بگیره تا با سوالات سخت تر یا مهم یا جدید یا ... آشنا شه