سلام بچهها، من مرحله دو آزمون سنجش امسال رو حل کردم و چند تا سوال برام پیش اومده که توی یه تاپیک مطرح میکنم. خیلی زیاد ممنون میشم اگه جواب بدین 🐤
🔸سوال اول) این تیپ سوالات رو چطوری حل میکنین، من یک ساله راه تستی پیدا نمیکنم؟ آرایش الکترونی ۸ عنصر در دوره چهارم جدول به ۴s۲ ختم میشه
🔸سوال دومم) وقتی میگه مجموع n+l برای یه زیر لایه چنده دقیقا باید چیکار کنیم؟ من توی کتابکارا این روش که عکس گرفتم رو دیدم ولی سنجش میاد مقدار n رو با مقدار l (مثلا برای s=0) جمع میکنه
1685205965300-669530957.jpg
🔸سوال سومم) سوال ۸۳
1685206072145100990153.jpg
🔸سوال چهارمم) این کدوم واکنشو میگه؟ در واکنشی که مبنایی برای کاربرد شوینده و پاککننده هاست.
🔸سوال پنجمم) سوال ۱۱۵
1685206361760789702436.jpg
🔸سوال شیشمم) قسمت زیر حفرههای معده چیه؟ مگه ماهیچه مورب نیست؟
🔸 سوال هفتمم) این جمله چرا غلطه؟ برای افزایش فوتوالکترونها کافیه بسامد پرتوهای تابشی را افزایش دهیم
🔸سوال هشتمم) سوال ۷۰ جای به دست آوردن ارتفاع رو نفهمیدم
16852065849531241012905.jpg
سلام بچه های ماه الا 🥰
اینجا قراره کارنامه آزمون های آزمایشی تون رو چه خوب چه بد چه کنکوری چه غیر کنکوری چه قلم چی چه گاج چه سنجش چه گزینه دو چه گزینه سه چه گزینه چهار چه گزینه پنج چ......
اهم اهم 🙄
خلاصه که فرقی نداره کدوم آزمون و کدوم رشته و کدوم پایه ای
این تاپیک جدید نیست و هر ساله همچین تاپیکی وجود داشته
پس چه ضعیفی چه قوی بزار کارنامتو تا از درصدای همدیگه بپرسیم و به هم کمک کنین
هر کسی که پایه هست یه لایکی ، امتیاز مثبتی، اعلام حضوری، یه چیزی از خودش نشون بده ما بفهمیم علائم حیاطی (😐) داری
بی سواد هم خودتی
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-ابریشم-پرو
@بچه-های-ریاضی-ابریشم-پرو
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
بچه ها سلام؛
من آزمون نمیرم، اما سوالای قلمچی رو توی خونه همیشه خودم حل می کنم و درصد میگیرم. اما میخوام تراز قلمچی رو هم برای خودم محاسبه کنم که بتونم مقایسه و ارزیابی بهتری از خودم داشته باشم. راهی پیدا نکردم واسه این کار اما توی تاپیک " مقایسه تراز قلمچی و سنجش " یکی از بچه ها نوشته بود که برای اونایی که آزمون شرکت میکنن، قسمتی به اسم محاسبه تراز هست. میخواستم ببینم که این تنها راهه؟ اگه بله، کسی هست که لطف کنه و اطلاعات ورودش رو به من بده تا من بتونم ترازم رو محاسبه کنم؟ در ضمن دهم تجربی هستم.
خیلی ممنون
سلام دوستان
مدارک مورد نیاز برای ثبتنامِ آزمونای قلمچی رو میشه بگید؟
و یه جا دیدم نوشتن کپی کارنامه کنکور سال قبل(برای فارغ التحصیلان) و آخرین کارنامه تحصیلی برای دانشآموزای در حال تحصیل. منم هیچ کدوم از اینا رو ندارم😑میتونم ثبت نام کنم ؟ (فارغ التحصیلم)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
کدوم آزمون بهتره؟
-
dr.negin77 سلام. حقیقتا چیزی به اسم بهتر نداریم تو این مورد
گاج عمومیش بسیار سنگین تر از قلمچیه و همچنین بعضی جاها اختصاصیش هم از قلمچی سنگین تره.اما برعکس مثلا قلمچی زیستش رو سریعتر پیش میبره.
-
قلم چی
-
romisa در کدوم آزمون بهتره؟ گفته است:
بستگی به ویژگی های شما داره
امسال به نظر میاد برنامه راهبردی گاج بهتر باشه برای نظام قدیم
البته نظام جدید رو نمیدونمبرنامه گاج عالیه
ضمنا اختصاصی های گاج زیستش بسیار سخته و قطعا باعث پیشرفت شما میشه
شیمی هم گاهن سخت و گاهن متوسط بقیه بسیار سطح خوبی دارن
سوالاتش فروش نمیره که شمارو از رقابت سرد کنه و رقابت کاملا طبیعیه موفق باشید -
soroushABD
اما جامعه آماری قلم چی بیشتره
البته حرفای شما هم درست بود -
mohammadhassan در کدوم آزمون بهتره؟ گفته است:
dr.negin77 سلام. حقیقتا چیزی به اسم بهتر نداریم تو این مورد
گاج عمومیش بسیار سنگین تر از قلمچیه و همچنین بعضی جاها اختصاصیش هم از قلمچی سنگین تره.اما برعکس مثلا قلمچی زیستش رو سریعتر پیش میبره.
ممنونم ازتون
-
چرا کسی درباره سنجش چیزی نمیگه؟؟
-
dr.negin77
سلام دوست عزیز
من خودم تا حالا آزمون آزمایشی به جز پیشرفت تحصیلی مدارس و آزمون بزرگ گاج شرکت نکردم.
از نظر هزینه ای اگه یه سری به سایت سنجش سرو بزنی می بینی که واسه سنجش تقریبا نصف قلم چی در میاد.
ازنظر مطابقت با کنکور هم سوالات سنجش قوی تره و کمتره به حاشیه پرداخته.
من شخصا آزمون ۲ هفته ای طبقه بندی نمیدم چون برنامه درس خوندم و تست زدنم رو بهم میریزه(حداقل شاید فقط من اینجوریم) ولی جامع ها رو که بعد عیده رو پیشنهاد میکنم هم سنجش هم قلم چی هم آزمون بزرگو فراموش نکنی.
موفق باشید. -
soroushABD مخصوصا سوالات گاج از هفته قبل ازمون حتی منتشر شده و من دیدم.متاسفانه ازمون ها تو اینترنت گذاشته میشن و هیچ ازمونی نداریم ک سوالاش فروش نره
-
amir.m79
البته اون هم مافیای خودشو داره ولی نمیشه اینقدر صریح نام برد و اظهار نظر کرد.
من خودم رشته ریاضی ام و تو مرحله یادگیری تست های هر درس رو از کتب طبقه بندی شده م میزنم و نیازی به آزمون طبقه بندی این همه استرس زا بذا خودم نمی بینم.
از یه طرف برا جمع بندی هم باید بگم: کنکور هر سال ۵ تا گروه داریم که هر کدومش ۲ دفترچه داخل و خارج داره که از ۸۰ تا ۹۷ میشه ۱۸ تا کنکور.پس جمعا میشه ۵×۲×۱۸ که میشه ۱۸۰ تا دفترچه کنکور سراسری.به نظرم با حل این دفترچه ها زمانی برای آزمونای دیگه نمیمونه.پس من جامع هم شرکت نمی کنم.
این نظر من بود....که شاید مخالفای زیادی هم داشته باشه... -
Dr.Lila در کدوم آزمون بهتره؟ گفته است:
چرا کسی درباره سنجش چیزی نمیگه؟؟
من پارسال سنجش بودم ایراد سنجش اینه که پایه و پیش رو باهم جلو میبره، من نتونستم برناممو باهاش تنظیم کنم که برسم به آزمونا
-
romisa در کدوم آزمون بهتره؟ گفته است:
بستگی به ویژگی های شما داره
امسال به نظر میاد برنامه راهبردی گاج بهتر باشه برای نظام قدیم
البته نظام جدید رو نمیدونمبرنامه گاج عالیه
ضمنا اختصاصی های گاج زیستش بسیار سخته و قطعا باعث پیشرفت شما میشه
شیمی هم گاهن سخت و گاهن متوسط بقیه بسیار سطح خوبی دارن
سوالاتش فروش نمیره که شمارو از رقابت سرد کنه و رقابت کاملا طبیعیه موفق باشیدوالا من به شخصه تو کانال هایی عضو بودم که کل کانالا از اونا پاسخنامه وسوالات رو بر میداشتن و تو این مدت غیر از 2 دفعه اونم ریاضی و انسانی گاج 12 ام
هیچ چیزی از گاج ندیدم
بهتون قول میدم
خش نمیشه ولی به احترام شما اگه پخشک بشه مث کانون دست همه نمیفته -
soroushABD
موافقم از اون نظر گاج بهتره