DVD های شیخی یا دادگستری
-
کسی dvd های شیخی یا دادگستری رو دیده ؟؟اگه دیدین چطوری بوده ؟؟
-
برای یه کنکوری اصلا بدرد نمیخوره
-
اصلا سراغ موسسه کنکور اسان نرو
دانش-آموزان-آلاء -
افتضاح هردوشون
-
سلام من دادگستری رو دیدم افتضاح بود چند جا هم نکته های اشتباهی رو میگفت
شیخی رو ندیدم -
اصلا سراغ موسسه کنکور اسان نرو
دانش-آموزان-آلاء -
برای یه کنکوری اصلا بدرد نمیخوره
فاطمه ـ بوشهر پس کدوم موسسه خوبه ؟؟
-
کتاب نامه مهرو ماه خوب توضیح میده. درست هم هست مطالبش.
اگه حتما بخوای فیلم ببینی من خودم حرف آخر رو دیدم جالب بود. ولی خوب وقت گیره چون بلاخره باید کتاب رو بخونی. -
کتاب نامه مهرو ماه خوب توضیح میده. درست هم هست مطالبش.
اگه حتما بخوای فیلم ببینی من خودم حرف آخر رو دیدم جالب بود. ولی خوب وقت گیره چون بلاخره باید کتاب رو بخونی.alireza507 یعنی شما اول کتاب رو میخونید وبعد فیلم اموزشی حرف اخر رو میبینید وبعد تست میزنید
با این روند تعداد تستای درست وغلط تون چندتاست ؟؟
واینکه فیلمای حرف اخر چطوریه ؟؟خوب توضیح داده ؟؟باهاشون میشه تست زد ؟؟تستم حل میکنه یا فقط توضیح میده؟؟ -
alireza507 یعنی شما اول کتاب رو میخونید وبعد فیلم اموزشی حرف اخر رو میبینید وبعد تست میزنید
واینکه فیلمای حرف اخر چطوریه ؟؟خوب توضیح داده ؟؟باهاشون میشه تست زد ؟؟تستم حل میکنه یا فقط توضیح میده؟؟@zahra-kmv در کسی dvd های شیخی یا دادگستری رو دیده ؟؟اگه دیدین چطوری بوده ؟؟ گفته است:
alireza507 یعنی شما اول کتاب رو میخونید وبعد فیلم اموزشی حرف اخر رو میبینید وبعد تست میزنید
واینکه فیلمای حرف اخر چطوریه ؟؟خوب توضیح داده ؟؟باهاشون میشه تست زد ؟؟تستم حل میکنه یا فقط توضیح میده؟؟من هنوز خیلی رو تست مانور ندادم. سعی میکنم یک بار خیلی عمقی بخونم مطالب رو بعد تست ترکیبی بزنم. چون تست های موضوعی فقط به درد مرور میخوره که من مرورم رو به روش دیگه ای انجام میدم.
هم توضیح میده تمام مطالب رو به صورت مفصل ( تصویری) هم یه سری تست های کنکور و تست تالیفی و همین بررسی درست و غلط بودن جملات رو داره. ولی خوب میگم من خیلی جزئی نگاه کردم نمیتونم نظر قطعی بدم باید کسی که بیشتر آشناست نظر بده. من چون فیزیکش رو خیلی دوست دارم خواستم ببینم زیستش چطوریه. ولی هنوز وقت نکردم کامل وقت بزارم روش. -
واینکه فیلمای حرف اخر چطوریه ؟؟خوب توضیح داده ؟؟باهاشون میشه تست زد ؟؟تستم حل میکنه یا فقط توضیح میده؟؟@zahra-kmv در کسی dvd های شیخی یا دادگستری رو دیده ؟؟اگه دیدین چطوری بوده ؟؟ گفته است:
واینکه فیلمای حرف اخر چطوریه ؟؟خوب توضیح داده ؟؟باهاشون میشه تست زد ؟؟تستم حل میکنه یا فقط توضیح میده؟؟نه فیلم رو نمیبینم فعلا فقط میخونم. برای تست هم همین قلمچی که میرم کفایت میکنه! البته زیاد با سر فصل هاش هماهنگ نیستم.
-
برخوری پس الان با کدوم موسسه پیش میرید ؟؟
یعنی زیست رو چطوری میخونید
ارمفر رو بگیرم به نظرتون خوبه ؟؟ -
@zahra-kmv در کسی dvd های شیخی یا دادگستری رو دیده ؟؟اگه دیدین چطوری بوده ؟؟ گفته است:
واینکه فیلمای حرف اخر چطوریه ؟؟خوب توضیح داده ؟؟باهاشون میشه تست زد ؟؟تستم حل میکنه یا فقط توضیح میده؟؟من هنوز خیلی رو تست مانور ندادم. سعی میکنم یک بار خیلی عمقی بخونم مطالب رو بعد تست ترکیبی بزنم. چون تست های موضوعی فقط به درد مرور میخوره که من مرورم رو به روش دیگه ای انجام میدم.
هم توضیح میده تمام مطالب رو به صورت مفصل ( تصویری) هم یه سری تست های کنکور و تست تالیفی و همین بررسی درست و غلط بودن جملات رو داره. ولی خوب میگم من خیلی جزئی نگاه کردم نمیتونم نظر قطعی بدم باید کسی که بیشتر آشناست نظر بده. من چون فیزیکش رو خیلی دوست دارم خواستم ببینم زیستش چطوریه. ولی هنوز وقت نکردم کامل وقت بزارم روش.alireza507 میشه لطف کنید بگید چطوری زیست رو کلا میخونید وباچه کتابای پیش میرید وتست میزنید
-
@zahra-kmv من زیست گیاهی و پیش 2 ارامفر دارم خوبه
زیست خودم میخونم بعد تست میزنم نکته برداری میکنم اگه توی یه فصل مشکل داشتم کلاس های پازوکی از الاء میبینم -
برخوری پس الان با کدوم موسسه پیش میرید ؟؟
یعنی زیست رو چطوری میخونید
ارمفر رو بگیرم به نظرتون خوبه ؟؟@zahra-kmv آرامفر رو هم دارم زیاد جالب نیست .. با اقای موقاری برو جلو و از ی کتاب خوب مثل میکرو یا نشر الگووو استفاده کن موفق باشی ... در ضمن مرورتم با تست باشه .. نگفتی نظام جدیدی؟؟
-
@zahra-kmv آرامفر رو هم دارم زیاد جالب نیست .. با اقای موقاری برو جلو و از ی کتاب خوب مثل میکرو یا نشر الگووو استفاده کن موفق باشی ... در ضمن مرورتم با تست باشه .. نگفتی نظام جدیدی؟؟