Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. ساعت مطالعه
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
سوالات مشاوره ای شما ❤️🌹
_
سلام رفقا این تاپیکو زدم که اگه سوالی درباره درس ... برنامه‌ریزی ... منابع ... یا هر چیزی مربوط به کنکور داشتین بپرسین ادعایی در این زمینه ندارم ... فقط دوست دارم کمک کنم به بچهای آلایی تا جایی که توان دارم ️ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
کمک توی انتخاب کلاس زیست
M
سلام دوستان .من زیستم فوق العاده ضعیفه و هیچی بلد نیستم.نیاز دارم یه کلاسی برم که از صفر یاد بدن و هی ترکیبی نگن همون اول کلاس:/. من تدریس های خیر اندیش و فرهمند نیا و غلامی رو دیدم افتضاح بودن . شما پیشنهادتون چیه؟
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
منبع دوم
Zaahra._.Z
سلام بچه ها طبق تجربه تون کدوم یکی از این منابع بهترن و پرکاربرد تر؟ و اینکه توی درس فیزیک تک‌پایه جامع بخرم یا صرفا یازدهمش رو بخرم؟ ای کیو یا نردبام حسابان ای کیو یا نردبام فیزیک ۲ ای کیو یا نردبام فیزیک پایه مرسی از کمکتوننن @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @Comrade @Aqua @GharibehGomnam2 ببخشید شما سه نفر رو منشن کردم چون ریاضی بودین و امسال کنکور داشتین حس میکنم واقعا میدونید
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی

ساعت مطالعه

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
106 دیدگاه‌ها 25 کاربران 2.8k بازدیدها 27 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M.S.P.HM M.S.P.H

@shiima خب شاید تازه شروع کردی
    یا با اون تایم فک میکنی کافیه....منظورم اینه کیفیت داره

shiimmaS آفلاین
    shiimmaS آفلاین
    shiimma
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@mohaddese-p-o-i اره تازه شروع کردم

1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • اکالیپتوسا اکالیپتوس

صنم منم این سوال برام پیش اومد😂 😂 نشستم حساب کردم😕 الان مثلا 18 ساعت خوندن😐 میمونه 6 ساعت🙄 اگه تو هریک ساعت مطالعه پنج دقیقه استراحت کنن 😐 یک ساعت و نیم رفت موند 4/5، نیم ساعتم صبحانه نهار شام زود تند سریع بخورن😐 😐 استراحت نکنن میمونه 4 ساعت خواب در بهترین حالت ممکن😂 واسه منم این سوال پیش اومد؟این اومد به ذهنم ناتانائیل بکوش عظمت در وجود تو باشد😂 😂 خب هر کسی فرق داره یجور میخونه با یه کیفیت و ساعت
      یه چیزیم که هست الان مثلا نگاه میکردم تعداد تستا و ساعتا نمی خونه در هر صورت هر کس یجوره بعضیا خستگی روشون اثر نداره بدنشون کم نمیاره😕 در هر حال موفق باشید😀 🌹

N آفلاین
      N آفلاین
      No_one
      اخراج شده

اکالیپتوس در ساعت مطالعه گفته است:
      ناتانائیل بکوش عظمت در وجود تو باشد😂 😂

نه در کمیتِ ساعت مطالعه 😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • تجربیت آفلاین
        تجربیت آفلاین
        تجربی

واقعا انقدر سخته که اسپم ندید و حداقل قانون رو یه جا زیر پا له نکنین؟ چرا واقعا اینطوری؟ کسی 23 ساعت بخونه به خود طرف ربط داره و نخونه هم بازم به خود طرف ربط داره. مشکل از جایی شروع میشه که باید همش در حال سرک کشیدن به زندگی بقیه باشیم و از این گلایه کنیم که چرا جای پیشرفت نیست و وضعیت اینطوریه.

ادمین

اکالیپتوسا 2 پاسخ آخرین پاسخ
        1
        • تجربیت تجربی

واقعا انقدر سخته که اسپم ندید و حداقل قانون رو یه جا زیر پا له نکنین؟ چرا واقعا اینطوری؟ کسی 23 ساعت بخونه به خود طرف ربط داره و نخونه هم بازم به خود طرف ربط داره. مشکل از جایی شروع میشه که باید همش در حال سرک کشیدن به زندگی بقیه باشیم و از این گلایه کنیم که چرا جای پیشرفت نیست و وضعیت اینطوریه.

ادمین

اکالیپتوسا آفلاین
          اکالیپتوسا آفلاین
          اکالیپتوس
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده

تجربی این تاپیکا از شروعش پر از اسپم بوده الانم نمیشه کاریش کرد درضم تاپیک رسمی ساعت مطالعه 👇🏻 وقتی یکی یه چیزی مطرح میکنه خب طبیعیه منتظر جوابای بقیه هم باشه 😕 حرف شمام چند بار مطرح شد حتی خود منم یبار گفتم ولی خب نمیشه کاریش کرد 😕
          https://forum.alaatv.com/topic/9694/گزارش-ساعت-مطالعه-ویژه-کنکور-98-تنها-تاپیک-رسمی
          پ.ن اسپم نشه امروز 8/5 ساعت 😕

1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • تجربیت آفلاین
            تجربیت آفلاین
            تجربی

اصلا بحث این نیست. خب فرض کنیم اصلا همچین تایپیکی نبود. استارتر خودش اشاره میکنه که تایپیک قبلی پر از اسپم شده بود و بعدش چند بار هم گفته شد که لطفا اسپم ندید. سوال اینه که واقعا یه بار احترام گذاشتن به قانون یه جایی اینقدر سخته؟ اگه من و شما اینطوری قانون رو له کنیم به عنوان حالا یه محصل از بقیه افراد چه انتظاری داریم که قانون رو رعایت کنن؟ 😑 لطفا اسپم ندید و اجازه بدید تایپیک روند خودش رو ادامه بده ممنون

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • تجربیت تجربی

ادمین

اکالیپتوسا آفلاین
              اکالیپتوسا آفلاین
              اکالیپتوس

تجربی استار تر خودشم رعایت نکرده اسپم داده در ضم سرک کشیده نشده تو کار کسی از دوستان راهنمایی خواست که چطور به این ساعت مطالعه بالارسیدید و چطور میشه تنظیم کرد که اینجور خوند %(#ff0000)[مگه هدف این تاپیک کمک کردن به هم و افزایش ساعت مطالعه نیس] یادمه هدفش این بود پس اسپمم لازمه و گر نه یه دفتر بردارین ساعتتونو بنویسید خودتون ببینید چرا اینجا بزارید در هر حال حرف شمام حقه ولی ...در هر حال معذرت می خوام به خاطر یدونه اسپمم 🌹
              پ.ن بازم اسپم نشه مال دیروز 9 ساعت😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
              5
              • ฯคງh๓คฯ آفلاین
                ฯคງh๓คฯ آفلاین
                ฯคງh๓ค

سلام.میدونم حرف زدن اینجا طبق خواسته همه نیست.اما به خاطر یه سری دلایل مجبورم بگم.بعضی روزا برنامه کاری من سنگین میشه و مجبورم بیشتر بخونم مثلا 17 18ساعت.ولی همه روزا اینطوری نیست.تهش روزای عادی زیاد بشه میشه 15.بعدشم من یه پشت کنکوریم و هیچ کاری جز درس خوندن ندارم.همه چیزمو گذاشتم کنار.فقط سر وعده های غذایی خانوادم رو میبینم.اونم 10 دقیقه.اصولا چیزی واسه گفتن ندارم تا به بقیه بگم.از 24 ساعت 22.30 تو اتاقمم حرف از کجا بیارم؟.تلویزیون نمیبینم موبایل ندارم هروقت لازم باشه یا خسته بشم میام رو انجمن یا موزیک گوش میدم.کل زندگی یک سالم رو روی هدفم متمرکز کردم.هیچ چیزی جز بالابردن تراز و درصد و سطح علمیم تو زندگیم وجود نداره.بعدشم من عاشق کارمم.تا حالا یه ادم عاشقو دیدین؟24ساعته با معشوقش بشینه حرف بزنه خسته نمیشه.تا یه دقیقه ازش دور میشه دلش براش تنگ میشه.این دقیقا حال منه.حتی دیشب اومد تو خوابم.در کل میخوام اینو بگم کافیه عاشق کارت باشی.عاشق هدفت باشی.هیچ خستگی معنی نداره.من خودم تنبل ترین و خوابالو ترین ادم بودم.اما از امسال بیشترین ساعت خوابم
                7ساعت در روز بوده.هیچیمم نشده.روز به روزم واسه رسیدن مصمم تر میشم .بعدشم اکالیپتوس کجای این ساعتا با تستا نمیخونه؟وقتی بخوای کل فیزیک رو فیلم ببینی جزوه بنویسی و درسنامه رو تحلیل کنی همینقدر طول میکشه یا شیمی.مثلا اسیدوباز مبحثیه که واسه تسلط کافی کار زیاد میخواد مفهومی خوندن میخواد که بتونی جواب بدی نه؟. _maryam_ خوش به حال نمیخواد من خودم از روزی 4ساعت شروع کردم.(پارسال) تا به الان شده اینقدر. اکالیپتوس یه جاهایی اونقدر حرفا سنگین میشه که نمیتونی جواب ندی.اون اسپم های قبلی که مربوط به من استارتر هستش رو نگا کن.وقتی یکی بیاد به چیزی دستاورد دو سال زحمته بگه دروغه و داری روحیه بقیه رو خراب کنی چی میگی؟
                اسپم نشه تا الان 12 ساعت

اکالیپتوسا اطلسا 2 پاسخ آخرین پاسخ
                4
                • ฯคງh๓คฯ ฯคງh๓ค

سلام.میدونم حرف زدن اینجا طبق خواسته همه نیست.اما به خاطر یه سری دلایل مجبورم بگم.بعضی روزا برنامه کاری من سنگین میشه و مجبورم بیشتر بخونم مثلا 17 18ساعت.ولی همه روزا اینطوری نیست.تهش روزای عادی زیاد بشه میشه 15.بعدشم من یه پشت کنکوریم و هیچ کاری جز درس خوندن ندارم.همه چیزمو گذاشتم کنار.فقط سر وعده های غذایی خانوادم رو میبینم.اونم 10 دقیقه.اصولا چیزی واسه گفتن ندارم تا به بقیه بگم.از 24 ساعت 22.30 تو اتاقمم حرف از کجا بیارم؟.تلویزیون نمیبینم موبایل ندارم هروقت لازم باشه یا خسته بشم میام رو انجمن یا موزیک گوش میدم.کل زندگی یک سالم رو روی هدفم متمرکز کردم.هیچ چیزی جز بالابردن تراز و درصد و سطح علمیم تو زندگیم وجود نداره.بعدشم من عاشق کارمم.تا حالا یه ادم عاشقو دیدین؟24ساعته با معشوقش بشینه حرف بزنه خسته نمیشه.تا یه دقیقه ازش دور میشه دلش براش تنگ میشه.این دقیقا حال منه.حتی دیشب اومد تو خوابم.در کل میخوام اینو بگم کافیه عاشق کارت باشی.عاشق هدفت باشی.هیچ خستگی معنی نداره.من خودم تنبل ترین و خوابالو ترین ادم بودم.اما از امسال بیشترین ساعت خوابم
                  7ساعت در روز بوده.هیچیمم نشده.روز به روزم واسه رسیدن مصمم تر میشم .بعدشم اکالیپتوس کجای این ساعتا با تستا نمیخونه؟وقتی بخوای کل فیزیک رو فیلم ببینی جزوه بنویسی و درسنامه رو تحلیل کنی همینقدر طول میکشه یا شیمی.مثلا اسیدوباز مبحثیه که واسه تسلط کافی کار زیاد میخواد مفهومی خوندن میخواد که بتونی جواب بدی نه؟. _maryam_ خوش به حال نمیخواد من خودم از روزی 4ساعت شروع کردم.(پارسال) تا به الان شده اینقدر. اکالیپتوس یه جاهایی اونقدر حرفا سنگین میشه که نمیتونی جواب ندی.اون اسپم های قبلی که مربوط به من استارتر هستش رو نگا کن.وقتی یکی بیاد به چیزی دستاورد دو سال زحمته بگه دروغه و داری روحیه بقیه رو خراب کنی چی میگی؟
                  اسپم نشه تا الان 12 ساعت

اکالیپتوسا آفلاین
                  اکالیپتوسا آفلاین
                  اکالیپتوس

@SADAF_ در هر حال حرفی ندارم دیگ فک کنم برداشتا قاطی شدگفتم که ادم با ادم فرق میکنه ادامه حرفمو میخوندی میفهمیدی که جمله اولمو نقض کردم و تو ضیحم دادم هر کی میاد یه چیز میگه به نظرم اگه هدف این تاپیک کمک کردن به هم و افزایش ساعت مطالعه هس هر حرفی یا سوالی رو به منظور اسپم نگیرید و بهتون بر بخوره و حاشیه اگرم هدفش این نیس هر جور راحتین در هر حال بخاطر یدونه اسپمم معذرت خواستم نظر خود منم اینه تویی که میگی 18 ساعت میخونم یدفه نشدی که چند سال پشت کنکور بودی طبیعیه از 4 ساعتم شروعمیکردی الان به اینجا میرسیدی حرفی نیس خیلیم عالیه در ضم نظر من این بود که تست و ساعتا نمی خونه گفتم که ادم با ادم فرق داره حرفاتم درسته خیلیم عالیه در ضم من پست خودمو اسپم نمی دونم همون طور که تو نمی دونی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  4
                  • ฯคງh๓คฯ ฯคງh๓ค

اسپم نشه تا الان 12 ساعت

اطلسا آفلاین
                    اطلسا آفلاین
                    اطلس

@SADAF_ سلام. وقت داری چندلحظه وقتتو بگیرم؟؟
                    لطفا چتو بازکن.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • دختر یخید آفلاین
                      دختر یخید آفلاین
                      دختر یخی
                      اخراج شده
                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط دختر یخی انجام شده

یه سوال دارم از شما هدف از این تاپیکا چیه اگه همون طور که اکالیپتوس گفت هدفش اون باشه پس دیگه حرف از اسپم و اینا نزنید طبیعیه یه عده پیدا میشن سوال میپرسن یا راهنمایی میخوان یا تو صیه ای میکنن اگرم جز اینه خب ننویسید به جای اینکه هر بار با خشم و جبهه گرفتن شروع بحرف زدن کنید بشینید به جای اینکه پست بزارید و به خاطر چن تا سوال و حرف به اسپم بودن گیر بدید و یه صفحه بنویسید به جا 18 ساعت 20 ساعت بخونید والاع!!!!
                      در مقابل هر انتقادی یا نظری گیر ندید اسپمه مثلا صدف خانم میگید دفه پیش یکی اومد گفت روحیه بقیه رو خراب میکنی خب نظرش این بود یا یکی میپرسه چجوری ساعت خواب یا برنامه رو تنظیم می کنید زیاد می خونید می تونید کمکش کنید به جای اینکه هر بار بگید اسپم ندید و اینا در ضم به بقیه حق بدید بحث عاشق هدف بودن و اینا نیس من خودمم عاشق هدفمم هستم تمام تلاشمو هم میکنم ولی هر جورم حساب کنی یه ادم نمیشه هر روز کمش 16 ساعت بخونه ادمه بدنش مغزش توانایی داره مریضی یا خیلی چیزای دیگ ربطی به عاشق هدف بودن و تلاشم نداره طبیعیه برا یه عده سوال بشه پس جبهه نگیرید هر بار
                      می خواید اسپم نشنوید و حاشیه نسازیذ خب واسه خودتون ساعت مطالعه تونو بنویسید وقتتونم هدر نشه
                      به قول دوستان اسپم نشه ما هم 10 ساعت

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      4
                      • M آفلاین
                        M آفلاین
                        mohammadhassan
                        نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده

تاپیک بسته شد

https://forum.alaatv.com/topic/9694/گزارش-ساعت-مطالعه-ویژه-کنکور-98-تنها-تاپیک-رسمی

از این به بعد فقط این تاپیک برای گزارش مطالعه هست👆 . اگه می خواید پیرامون این موضوع حرف بزنید تاپیک دیگه ای رو هم زدیم براش که لینکش اونجا هست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        پاسخ
                        • پاسخ به عنوان موضوع
                        وارد شوید تا پست بفرستید
                        • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                        • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                        • بیشترین رای ها

• 1
                        • 2
                        • 3
                        • 4