-
نوشتهشده در ۲۰ آذر ۱۳۹۷، ۲۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط for.ever انجام شده
سلام.
دوستان ، ویدیو ها رو حتما باید با کیفیت عالی دانلود کرد که تو LED نشون بده؟؟؟
کیفیت بالا و متوسط نشون نمیده.
توضیح بدید ممنون.
اخه کیفیت عالی حجم فلاش رو زود پر میکنه با چند ویدیو.
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @ادمین @همیار -
سلام.
توضیح بدید ممنون.
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @ادمین @همیارنوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷، ۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@أسماء سلام من با حجم کم دانلود کردم نشون میداد استفاده کردم ولی خب کیفیتش میاد پایین دیگه اگه درسیه ک زیاد با تخته سرو کار داره کیفیت متوسط رو بزنی بهتره
-
سلام.
توضیح بدید ممنون.
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @ادمین @همیار@أسماء من کیفیت متوسط همش دانلودکردم خوب بودش .. توکامپیوترهم خوب نمایش میده
-
سلام، من هم با کیفیت متوسط دانلود کردم ولی روی تلویزیون نمیبینم روی لپتاپ میبینم
-
@أسماء سلام من با حجم کم دانلود کردم نشون میداد استفاده کردم ولی خب کیفیتش میاد پایین دیگه اگه درسیه ک زیاد با تخته سرو کار داره کیفیت متوسط رو بزنی بهتره
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mmz512 ینی رو کامپیوتر میاره رو تلویزیون نه؟؟
-
نوشتهشده در ۲۱ آذر ۱۳۹۷، ۲۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mahed تو تلویزیون چی؟
-
oooooooo من با متوسط دانلود میکنم نشون نمیده فقط ب کیفیت عالی نشون میده ، حالا اینترنتی ک مصرف میشه هیچ ولی خب فلاش زود حجمش پر میشه با چنتا دونه فیلمه کیفیت عالی
نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷، ۶:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@أسماء چرا یعنی
اخه من تو تلوزیون هم دیدم نشون داد
-
سلام.
توضیح بدید ممنون.
@دانش-آموزان-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها @ادمین @همیارنوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@أسماء سلام
چرا من امتحان کردم نشون میده.
کیفیت عالی برای صفحه نمایش های بزرگ هست مثل تلویزیون ولی به این معنا نیست که کیفیت بالا تو تلویزیون کار نمیکنه. یا تلویزیونتون مشکل داره یا اینکه فرمت فیلمارو ساپورت نمیکنه. -
@أسماء من توکامپیوترفقط نگاه میکنم
-
@أسماء سلام
چرا من امتحان کردم نشون میده.
کیفیت عالی برای صفحه نمایش های بزرگ هست مثل تلویزیون ولی به این معنا نیست که کیفیت بالا تو تلویزیون کار نمیکنه. یا تلویزیونتون مشکل داره یا اینکه فرمت فیلمارو ساپورت نمیکنه.نوشتهشده در ۲۲ آذر ۱۳۹۷، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan تلچیزیون مشکل نداره ولی نمیدونم چرا کیفیت بالا نمیاره