چیکار باید کرد دقیقا
-
سلام بچه ها
من الان تو هاله ای از ابهامم نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم
سال یازدهمم تجربی
هیچ برنامه ریزی نتونسته کمکم کنه
زود خسته میشم
تست خیلی کم زدم تا حالا
به نظرتون دیر نشده؟
باید چیکار کنم این دوسالو که نتیجه بگیرم
بچه هایی که کنکور دادین قبول شدین یا اونایی که حالا تو مدرستون موفقید
اگه میشه یه حالت کلی از مطالعتون بگید من نمیدونم چیکار کنم -
سلام بچه ها
سال یازدهمم تجربی
زود خسته میشم
تست خیلی کم زدم تا حالا
به نظرتون دیر نشده؟
سلام بچه ها
سال یازدهمم تجربی
زود خسته میشم
تست خیلی کم زدم تا حالا
به نظرتون دیر نشده؟
sarnisa6 همونطور ک همه میگن هدف مهمترین چیزه اگ واقا میخای قبول شی باید شروع کنی برنامه خودم هفته ب هفتس مثلا ی هفته امار ی هفته احتمال از این چیزا
-
sarnisa6 همونطور ک همه میگن هدف مهمترین چیزه اگ واقا میخای قبول شی باید شروع کنی برنامه خودم هفته ب هفتس مثلا ی هفته امار ی هفته احتمال از این چیزا
-
sarnisa6 این ک عادیه همه ک درست نمیزنن نشونه دار کن تستای غلطتو بعد ی مدت دوباره بزن بعدشم اول خوب بخون با دقت جواب بده
-
sarnisa6
سلام
نگران نباش شما رو درسهارو کاملا مسلط بشید بعد برین سراغ تست زدن هر جایی تو تستها مشکل داشتی بعد از اینکه تست ها رو زدی بر ببین چرا غلط زدی امیدت رو هم از دست نده که من نمیتونم به مرور زمان درست میشه -
@گل-آبی وقت گذاشتم براش مثلا برا مشتق سه سهفته تموم نشه مجبورم اضافه کنم اینجوری راحترم تا اینک بخام برا خودم بخونم تنبلی میکنم حقیقتا
-
sarnisa6
سلام
نگران نباش شما رو درسهارو کاملا مسلط بشید بعد برین سراغ تست زدن هر جایی تو تستها مشکل داشتی بعد از اینکه تست ها رو زدی بر ببین چرا غلط زدی امیدت رو هم از دست نده که من نمیتونم به مرور زمان درست میشه -
@گل-آبی وقت گذاشتم براش مثلا برا مشتق سه سهفته تموم نشه مجبورم اضافه کنم اینجوری راحترم تا اینک بخام برا خودم بخونم تنبلی میکنم حقیقتا
-
@MM-zahed اها بله درسته ممنون..به نظرتون چند تا تست کافیه برای هر فصل ریاضی مثلا؟ و اینکه از کجا بفهمم مسلط شدم کامل رو درس که بعدش برم تست بزنم؟
sarnisa6
ببین اینکه چند تا تست خوبه رومن نمیتونم مشخص کنم هر چی تست بیشتر بزنی روش های بهتری برای تست زدن پیدامیکنی وبهتر میتونی سر آزمونها وکنکور عمل کنی البته این به نکته هم توجه کن که نبایدفقط رو یه مبحث تست بزنی ولی اگه درس رو مفهومی بخونی یعنی یه تسلط نسبی روی مطالب داری ومیتونی بری سراغ تست موفق باشید. -
sarnisa6
ببین اینکه چند تا تست خوبه رومن نمیتونم مشخص کنم هر چی تست بیشتر بزنی روش های بهتری برای تست زدن پیدامیکنی وبهتر میتونی سر آزمونها وکنکور عمل کنی البته این به نکته هم توجه کن که نبایدفقط رو یه مبحث تست بزنی ولی اگه درس رو مفهومی بخونی یعنی یه تسلط نسبی روی مطالب داری ومیتونی بری سراغ تست موفق باشید.