کلاهک
-
-
@mahdieh-A مورد ب غلط نیس ! مگه منظور صورت سوال سلولهای مریستم نیس که توسط سلولهای کلاهک ( که در واقع همون مریستم هستن ولی سلول مردن ) محافظت میشن
-
@mahdieh-A مورد ب غلط نیس ! مگه منظور صورت سوال سلولهای مریستم نیس که توسط سلولهای کلاهک ( که در واقع همون مریستم هستن ولی سلول مردن ) محافظت میشن
-
Elimoon خب چرا ولی همه سلول های کلاهک که نمردن فقط بخش بیرونی کلاهک میمره و میریزه مث پوست انسان
@mahdieh-A ولی به نظر من همه سلولهای کلاهک مردن در واقع فکر کنم درستش اینکه بگم اون قسمتای مرده مریستم به نام کلاهک شناخته میشن 😮
-

-
من نظام جدیدمو چیزی به این که مریستیم مرده اند نخوندم
متن کتابم اینه:
مریستیم نزدیک به انتهای ریشه با بخش انگشتانه مانندی به نام کلاهک پوشیده شده که ترکییبات پلی ساکاریدی ترشح میکند....سطح بیرونی کلاهک مداوم میریزد و با ^یاخته های جدیدی جانشین ^میشود.
خب اگه همش مرده اس چطور پلی ساکارید ترشح میکنه؟معلممونم گفته بود اونایی که میریزن مردن
الان جریان چیه دقیقا؟! -
من نظام جدیدمو چیزی به این که مریستیم مرده اند نخوندم
متن کتابم اینه:
مریستیم نزدیک به انتهای ریشه با بخش انگشتانه مانندی به نام کلاهک پوشیده شده که ترکییبات پلی ساکاریدی ترشح میکند....سطح بیرونی کلاهک مداوم میریزد و با ^یاخته های جدیدی جانشین ^میشود.
خب اگه همش مرده اس چطور پلی ساکارید ترشح میکنه؟معلممونم گفته بود اونایی که میریزن مردن
الان جریان چیه دقیقا؟!@mahdieh-A اها فکر کردم نظام قدیمی شرمنده 🙂 واس ما کلاهک رو در همین حد توضیح دادن که وظیفه ش محافظت از مریسم نوک ریشه س
-
@Amir-Bernousi
-