بچه های ریاضی کمک کنید گیج شدم!!
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من فارغ التحصیل رشته تجربی هستم ک چون از اول ب رشته ریاضی علاقه داشتم امسال پشت کنکوری هستم و میخوام کنکور ریاضی بدم.
میخواستم از بچه های رشته ریاضی بپرسم که برای درس های گسسته و دیفرانسیل و حسابان و جبر و احتمال و تحلیلی اینا الان از کجا شروع کنم بخونم و با چی بخونم و اگه بخونم میشه به جایی رسید یا نه؟!
لطفا کمک کنید اورژنسیه -
به نظرم دیفرانسیل استاد ثابتی خیلی خوب تدریس شده و استاد موذنی پور برای یه درس سخت دیگه که من فقط ترکیبات رو دیدم از ایشون
البته من تجربی هستم ولی یه مباحثای خیلی کم و کوچیکی رو از ریاضی از تدریس این دو استاد هم استفاده کردمromisa بنظرت خوبن؟
-
romisa بنظرت خوبن؟
-
romisa من ی قسمت از گراف رو دیدم خوب بودش...
فقط ی سوال اونم این که مثلا آقای ثابتی تو اولین قسمت تو دنباله میاد از حد سخن میگه..یکم قاطی نمیشن اینا؟؟
منظورم پیش نیاز اینا -
romisa من ی قسمت از گراف رو دیدم خوب بودش...
فقط ی سوال اونم این که مثلا آقای ثابتی تو اولین قسمت تو دنباله میاد از حد سخن میگه..یکم قاطی نمیشن اینا؟؟
منظورم پیش نیاز اینا -
romisa اهان بسیار ممنونم
فقط اینکه لازمه همه درس هارو بخونم؟؟
یا همون مباحث مشترک تجربی و ریاضی رو بخونم بنظرت کفایت میکنه؟ -
romisa اهان بسیار ممنونم
فقط اینکه لازمه همه درس هارو بخونم؟؟
یا همون مباحث مشترک تجربی و ریاضی رو بخونم بنظرت کفایت میکنه؟@mmdreza-jhb
اگه میخواید کنکور ریاضی بدید به نظرم باید همه رو بخونید البته در مورد گسسته نظری ندارم چون میگن خیلی سخته
ولی کلا تعادلو توو درسا رعایت کنید
ریاضی رشته ریاضی مثل زیست تجربیا مهمه توو کنکور
بازم اطلاع چندانی ندارم درصدای رتبه های سالای قبلو ببینید تا دستتون بیاد و .... -
@mmdreza-jhb
اگه میخواید کنکور ریاضی بدید به نظرم باید همه رو بخونید البته در مورد گسسته نظری ندارم چون میگن خیلی سخته
ولی کلا تعادلو توو درسا رعایت کنید
ریاضی رشته ریاضی مثل زیست تجربیا مهمه توو کنکور
بازم اطلاع چندانی ندارم درصدای رتبه های سالای قبلو ببینید تا دستتون بیاد و ....romisa اهان...از اینکه وقت گذاشتین ممنونم...مرسی
⚘
-
کتابای نظام قدیم من که گفتین:
تست گسسته خیلی سبز : درسنامه عالی/تست تالیفی
جبر و احتمال آبی کانون:درسنامه متوسط/تست متوسط
دیفرانسیل: تست الگو: ضعیفبه نظرم اگه قصد خرید کتابای نظام قدیم رو دارید تو کتاب فروشی ها دنبالش نگردین که خرجتون میره بالا......دیوار و شیپور حراج کردن یه سرچ بزنین
-
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من فارغ التحصیل رشته تجربی هستم ک چون از اول ب رشته ریاضی علاقه داشتم امسال پشت کنکوری هستم و میخوام کنکور ریاضی بدم.
میخواستم از بچه های رشته ریاضی بپرسم که برای درس های گسسته و دیفرانسیل و حسابان و جبر و احتمال و تحلیلی اینا الان از کجا شروع کنم بخونم و با چی بخونم و اگه بخونم میشه به جایی رسید یا نه؟!
لطفا کمک کنید اورژنسیهgosaste va tahlili aghaye shamizade binazire hatman bebinin fogholadas
-
MahDs من میخواستم برای دیف و تحلیلی با آقای ثابتی پیش برم /:
نگاه کردین فیلم های آقای ثابتی رو ؟