تاثیرسهمیه ایثارگران
-
maryamii اصلاسهمیت ربطی به منطقه نداره هردوشونوشامل میشی جداحساب میشه برات
@Mojtaba230478 تاجایی که من اطلاع دارم اینجوریه یعنی اگه توسهمیه رتبه نیاری رتبه ی منطقه روواست حساب میکنن من که کارنامم اینجوری بودامسال همه سهمیه جدابودورتبم جداهمم منطقه جدا
-
maryamii اصلاسهمیت ربطی به منطقه نداره هردوشونوشامل میشی جداحساب میشه برات
@Mojtaba230478 منظور چقد ب نفعمه
-
maryamii درهرصورت به نفعته ضررکه نمیکنی
-
maryamii درهرصورت به نفعته ضررکه نمیکنی
@Mojtaba230478 میشه دوبار استفاده کرد ازش انتخاب رشته برام خورد
-
من 50 بزنم میانگین میارم
-
maryamii من دوستم ترازش بیشتر۴۸۰۰اینجاها بود فقط چندبار رفت تراز ۵۰۰۰ فکر کنم سهمیه پنج درصد داشت شد رتبه اش۴۸۰۰ حالا نمیدونم واقعا اثر این پنج درصد سهمیه بود یا سر جلسه جهشی خوب زد
-
@MM-zahed در تاثیرسهمیه ایثارگران گفته است:
_maryam_ بله درصد ها خوبه ولی رتبش تو منطقه 3 شد 935 و تو سهمیه شد 903 ولی مثلا پزشکی تبریز رو نیاورد
چطور ممکنه؟ میشناسم کسیو که 30 هزار منطقه سه شد و هزار سهمیه 25 درصد و الان داره دارو دولتی بندرعباس میخونه...
@negin-78 در تاثیرسهمیه ایثارگران گفته است:
@MM-zahed در تاثیرسهمیه ایثارگران گفته است:
_maryam_ بله درصد ها خوبه ولی رتبش تو منطقه 3 شد 935 و تو سهمیه شد 903 ولی مثلا پزشکی تبریز رو نیاورد
چطور ممکنه؟ میشناسم کسیو که 30 هزار منطقه سه شد و هزار سهمیه 25 درصد و الان داره دارو دولتی بندرعباس میخونه...
خودمم خیلی تعجب کردم ولی قبول نشد
-
_maryam_ با توجه به اونایی که دیدم فقط رتبرو پایین نشون میده موقع گزینش اون 5 درصد که برمیدارن بین اونایی که این سهمیه رو دارن گزینش صورت میگیره و ... ولی در کل سهمیه فقط اون 25 درصد این 5 درصد دردی رو دوا نمی کنه یه رتبه الکی میده
-
_maryam_ با توجه به اونایی که دیدم فقط رتبرو پایین نشون میده موقع گزینش اون 5 درصد که برمیدارن بین اونایی که این سهمیه رو دارن گزینش صورت میگیره و ... ولی در کل سهمیه فقط اون 25 درصد این 5 درصد دردی رو دوا نمی کنه یه رتبه الکی میده
-
-
maryamii ولی من اگ این سهمیه ها داشتم میگفتم چقدر خوب ب پزشکی یا رشته تاپ تر نزدیک ترم
تلاشت زیاد کن اگ از فیلمای الا هم استفاده کن راحت میتونی به یه رشته خوب برسی نه رتبه زیر پنج هزار