سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
تاثیرسهمیه ایثارگران
-
maryamii در تاثیرسهمیه ایثارگران گفته است:
دختر یخی وقتی 3000/4000بشی دیگ قبولت نمیکنن هیچ ربطی نداره
نفهمیدم چی گفتی ولی با سهمیه 5 درصد اینو بیاری با سهمیه اصلی انگار 9000 اینا اوردی و رشته ای رو به احتمال زیاد قبول میشی که رتبه 9000 لازمه و این رتبه جز ظاهرسازی و پایین بودن چیزی نیس -
شما با میانگین درصد صفر قطعا پزشکی شهید بهشتی قبولید
-
سلام
دوستان
در پاسخ به بعضی دوستان که میگن سهمیه بده یا خوب به نظرم زود قضاوت نکین.
از یه نظر بده چون به قول خودمون ترازوی عدالت بالا پایین میشهولی خب این چی که دوست من یه دوست داشت که پدرش تو جنگ موجی بود و خودش میگفت که وقتی در اتاقم رو می بستم که برا کنکور بخونم بابام عصبی میشد و پا میشد همه چی رو میشکست
البته خب دست خودشون که نبود اما بچه بیچاره چی کنه که باید تو سر و صدا درس بخونه و ما راحت تو یه اتاق ساکتالبته از یه منظر دیگه هم نگاه کنین که کلی فرزند خانواده ایثارگر هستند که نمازشونم نمیخونن پس الکی الکی دانشگاه خوب قبول میشن
اگه مثل من از این سهمیه ها ندارین و کنکور دارید به این خبرا واکنش نشون ندین و بشینید سفت و سخت بخونید که به اعتراض شما وضع موجود هیچ تغییری نمی کنه.
-
حداقلش اینکه خودمونو
خالی میکنی اصلا انصاف نیست
خیلیا مشکلات بدتر دارن بعضی ها مفت مفت
میرن دانشگاه پزشکی میخونن درصورتی که لیاقت
بهداشتم ندارن -
واقعن سهیه ی ایثارگری توکنکورتاثیرداره؟
مثل برای پرستاره
-
siavash79
نمیدونم دقیقا کجا رو زده اما اینی که شما میگی واقعا بعیده وغیرممکن لطفا زود قضاوت نکنید! -
moradi555 در تاثیرسهمیه ایثارگران گفته است:
سلام
دوستان
در پاسخ به بعضی دوستان که میگن سهمیه بده یا خوب به نظرم زود قضاوت نکین.
از یه نظر بده چون به قول خودمون ترازوی عدالت بالا پایین میشهولی خب این چی که دوست من یه دوست داشت که پدرش تو جنگ موجی بود و خودش میگفت که وقتی در اتاقم رو می بستم که برا کنکور بخونم بابام عصبی میشد و پا میشد همه چی رو میشکست
البته خب دست خودشون که نبود اما بچه بیچاره چی کنه که باید تو سر و صدا درس بخونه و ما راحت تو یه اتاق ساکتالبته از یه منظر دیگه هم نگاه کنین که کلی فرزند خانواده ایثارگر هستند که نمازشونم نمیخونن پس الکی الکی دانشگاه خوب قبول میشن
اگه مثل من از این سهمیه ها ندارین و کنکور دارید به این خبرا واکنش نشون ندین و بشینید سفت و سخت بخونید که به اعتراض شما وضع موجود هیچ تغییری نمی کنه.
لطفا با تحریک احساسات مردم به یه چیز باطل لباس حق و حقیقت نپوشونید.
-
هر گونه تاثیر سهمیه در هر ازمون و استخدامی بی عدالتی محض است
-
تاثیر هر گونه سیمیه در هر ازمون و هر استخدامی بی اعدالتی محض است.
-
Amin-Mehraji
آن پدر موجی این راه را خود انتخاب کرده و نکته دیگر اینکه او پاداشش را نزد خداوند مندان میگره پس حتی نیازی به یک ارزن لطف و محبت نسبت به خود و خانواده اش ندارد
ما یکی و دو تا سهمیه نداریم در واقع ما ۱۹ تا سهمیه در ازمون های ورودی به دانشگاه داریم و این یعنی خوردن حق من و شما
تا زمانی که ما حقمان را نخواهیم همین اشه و همین کاسه و حق طلبی اخر باید از یک جا شروع شود. -
Amin-Mehraji هه
-
Mohsenkarbasian درست سهمیه اشتباهه ولی اون روستایی بدبخت که امکاناتش درحدصفره اون کسی که توزلزلست وجانداره تویه چادردرس بخونه کسی که بی سرپناهه کسی که پول نداره یه دونه جزوه بگیره کسی که دبیرستانی که توش درس خونده ودبیراش سرهم اندازه ی یه دیپلم سوادنداره واونجادرس خونده تکلیف اون چیه هابایدهمه باهم مقایسه بشن کسی که داره وکسی که نداره؟؟کسی که نمیفهمه اصلاکنکوریعنی چی باکسی که هزارجورdvdومشاورواستادکنارشه یکین ها؟کل نظام آموزشی بی عدالتیه ازپایه واساسش وگرنه ۶۰۰هزارداوطلب تجربی باهم رقابت نمیکردن هیچیشون باهم برابرنیست هیچی هیچی پس لطفاالکی غرنزن