انرژی منفی
-
سلام
دارم کلافه میشم واسه همین اومدم اینجا که دوستان عزیز یه کمکی برسونن.
مم حقیقتش درسم خوبه قصد اغراق و تعریف رو ندارم، رشتمم تجربی هست و درس رو هم خدارو شکر میگیرم مخصوصا ریاضی( تنها مشکل درسی من مربوط میشه به جغرافیا)
هدفمم از همین سال دهم پزشکی هست و واقعا به واسطه آشنایی با دوستان پزشک خانوادمون و اینکه یک پزشک هر چند تخصص هم نداشته باشه ولی از احترام و جایگاه اجتماعی خوبی برخورداره دندون تیز کردم سمت پزشکی
ولی مشکل بزرگم هم همین منفی بودن بیش از حدمه، درصد هام خوبن ولی با خودم میگم بقیه بهترن حتما، یا میگم این آسونه پس بقیه زود تر زدن، یا این درس آسونه چرا اینقدر وقتم رو گرفت
خلاصه یه کمکی برسونین
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار -
امتحانا ازمایشی رو شرکت کن ک مقایسه بشی با بقیه ...
ونموقع میفهمی
بقیه بهترن حتما، یا میگم این آسونه پس بقیه زود تر زدن، یا این درس آسونه چرا اینقدر وقتم رو گرفتاینارو
-
سلام .. روزتون بخیر اول از ازهمه ی بخشی توی تایپیکتون بود که منومتعجب کرد اونم بسیار شدید !
اینکه گفتید هدفمم از همین سال دهم پزشکی هست و واقعا به واسطه آشنایی با دوستان پزشک خانوادمون و اینکه یک پزشک هر چند تخصص هم نداشته باشه ولی از احترام و جایگاه اجتماعی خوبی برخورداره دندون تیز کردم سمت پزشکی
البته امیدوارم شوخی باشه چون در غیر ایبن صورت پزشک نخواهید شد !درسته که شان اجماعی و جایگاهش مهمه اما ...
به هرحال درمورد انرژی منفی باید بگم که افکار منفی باعث میشن کم کم باورکنید که بقیه بهترن و این باور مخرب شمارو میکشه عقب و از بقیه دورتون میکنه پس بهتره به جای این افکار فقط و فقط یک کار رو انجام بدید
خودتون رو با بقیه مقایسه نکنید !!! اصلا به درصد و تراز بقیه به چشم مقایسه نگاه نکنید چون اشتباهه !!!
شما باید رکورد دیروز خودتون رو بزنید اگه رکورد کس دیگه ای رو بزنید باختید !به خودتون باور داشته باشید اما ضعف هاتون رو هم نادیده نگیرید اما لازم نیست مدام خودتون رو تخریب کنید و ایراد های الکی از خودتون بگیرید درمورد این مبحث بیشتر مطالعه کنید
از بحث دور نشیم ... میتونید ازمون ازمایشی شرکت کنید تا خودتون رو بالا بکشید ولی اول باید ذهنتون رو مهار کنید
ودر اخر ... دنبال راهی برید که عاشقش هستید ...چون جز علاقه هیچ شغلی شمارو مورد احترام بقیه قرار نمیده
-
من دقبقا برعکس توام
خودم ریلکسم اگه امتحانی رو بد بدم اعصاب خودمو خورد نمیکنم ولی حرفا و غرغرای پدر مادرم اعصابمو خورد میکنه کلا گیر زیاد بهم میدن اما خودم حتی اگه 12هم بگیرم عین خیالم نیس حالا نمیدونم این اخلاقم بده یا خوب:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: -
سلام
دارم کلافه میشم واسه همین اومدم اینجا که دوستان عزیز یه کمکی برسونن.
مم حقیقتش درسم خوبه قصد اغراق و تعریف رو ندارم، رشتمم تجربی هست و درس رو هم خدارو شکر میگیرم مخصوصا ریاضی( تنها مشکل درسی من مربوط میشه به جغرافیا)
هدفمم از همین سال دهم پزشکی هست و واقعا به واسطه آشنایی با دوستان پزشک خانوادمون و اینکه یک پزشک هر چند تخصص هم نداشته باشه ولی از احترام و جایگاه اجتماعی خوبی برخورداره دندون تیز کردم سمت پزشکی
ولی مشکل بزرگم هم همین منفی بودن بیش از حدمه، درصد هام خوبن ولی با خودم میگم بقیه بهترن حتما، یا میگم این آسونه پس بقیه زود تر زدن، یا این درس آسونه چرا اینقدر وقتم رو گرفت
خلاصه یه کمکی برسونین
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیارAmir_Phl در انرژی منفی
گفته است:
خلاصه یه کمکی برسونینسلام
اینا که علایم خوبی هستش
یعنی اینکه شما هرچیزی که هست رو میخواید بهترش کنید و این خیلی خوبه
به نظر من درجهت این پیش برید که هرروز بهتر از دیروز عمل کنید و همینه که ارزش داره و اینکه وسواس زیادی هم نداشته باشید و با ارامش بخونید