مشکل در منبع زیست
-
سلام من تستهای نشرالگو زیست رو نمی تونم بزنم هر چند بار هم فصل رو با دقت و مرور بخونم نمی تونم تست ها رو بزنم و جوابهای تستها هم به نظرم مبهمه و کافی نیست
تست های خیلی سبز رو می تونم بزنم ولی شنیدم زیادی اسونه سطحش از کنکور پایین تره
به نظرتون گاج نقره ای بگیرم؟کسی زیست جامع گاج نقره ای خریده و نتیجه گرفته؟ -
سلام من تستهای نشرالگو زیست رو نمی تونم بزنم هر چند بار هم فصل رو با دقت و مرور بخونم نمی تونم تست ها رو بزنم و جوابهای تستها هم به نظرم مبهمه و کافی نیست
yasna98 نشر خیلی خوبه ... من گاج نقره ایم دارم بنظرم اسونه ... سعی کن ای کیو و نشر یا تخته سیاه کار کنی ...تست کار میکنی از این نترس که مشکل داری سعی کن از طریقش یاد بگیری و اشتباهاتتو حل کنی
-
به نظرتون گاج نقره ای بگیرم؟کسی زیست جامع گاج نقره ای خریده و نتیجه گرفته؟yasna98
سلام
بنظر من تست های نشر با اینکه خیلی ترکیبی و مفهومی هستند ولی از هر لحاظ جامع اند و نکته های خوبی دارن..
خیلی سبز هم تست های مفهومی-ترکیبیش خوبه
تو اگه بتونی با همون نشرالگو ادامه بده،اینطوری بهتره بنظر من
موفق باشی:) -
yasna98
سلام
بنظر من تست های نشر با اینکه خیلی ترکیبی و مفهومی هستند ولی از هر لحاظ جامع اند و نکته های خوبی دارن..
خیلی سبز هم تست های مفهومی-ترکیبیش خوبه
تو اگه بتونی با همون نشرالگو ادامه بده،اینطوری بهتره بنظر من
موفق باشی:) -
@mmdreza-jhb بنظرتون سوالات شیمی ۲ قلمچی غیر معقول نیست
آخه کدوم طراح سوال عاقلی این همه سوال که هر کدوم کلی رسم و شمارش دارن باهممیدهZeinab71 نه بابا کنکور 97 شباهت خیلی زیادی به شیمی قلمچی داشت مخصوصا فیزیکش کپی بود